Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Самуел е повикан за натпреварот со Шалке!!! :nesvest:

Portieri
: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Конечно да го видиме Самуел во составот иако нема шанси да игра на овој меч,иначе јас би почнл со 4-3-1-2 Цезар,Маикон,Ранокија,Лусио,Нагатомо,Камбиасо,Занети,Мота,Снајдер,Ето и Милито !

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Конечно да го видиме Самуел во составот иако нема шанси да игра на овој меч,иначе јас би почнл со 4-3-1-2 Цезар,Маикон,Ранокија,Лусио,Нагатомо,Камбиасо,Занети,Мота,Снајдер,Ето и Милито !
Не знам колку е паметно да играме со Занети, Камби и Мота во среден ред а бркаме 4 гола разлика :)
Мора да се тргне поофанзивно уште од самиот старт со Ето, Милито и Пандев (Кутињо) уште од прва минута. Нема место за Занети и Камбијасо во среда. Среден ред би требало да играат Дејан, Мота и Снајдер па да одиме на се или ништо...

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Не верувам дека ке игра,ама знам дека ке ги дигне психички!Иначе се гледаме во Експириенс!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Не знам колку е паметно да играме со Занети, Камби и Мота во среден ред а бркаме 4 гола разлика :)
Мора да се тргне поофанзивно уште од самиот старт со Ето, Милито и Пандев (Кутињо) уште од прва минута. Нема место за Занети и Камбијасо во среда. Среден ред би требало да играат Дејан, Мота и Снајдер па да одиме на се или ништо...
За капитенот мора да има место затоа го ставив,иначе во ваква ситација не ни е потребен знам!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам зошто би се ризикувало со првиот состав да се оди во Германија, навистина ептен глуп потег е, како прво нема теоретски шанси да дадеме 4 гола а да не примиме ниеден, како второ тие 0.1% што ги имаме да освоиме скудето, ке пропаднат ако се повреди некој од играчите, еве пример Ранокија или кој и да е од стандардните.

Него ме интересира што мислите за новата шпекулација, Нани + 40 милиони за Снајко? Или јас не разбрав добро од преводот на гугл тренслејт од ита на анг, или Ферги полудел на старост :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам зошто би се ризикувало со првиот состав да се оди во Германија, навистина ептен глуп потег е, како прво нема теоретски шанси да дадеме 4 гола а да не примиме ниеден, како второ тие 0.1% што ги имаме да освоиме скудето, ке пропаднат ако се повреди некој од играчите, еве пример Ранокија или кој и да е од стандардните.

Него ме интересира што мислите за новата шпекулација, Нани + 40 милиони за Снајко? Или јас не разбрав добро од преводот на гугл тренслејт од ита на анг, или Ферги полудел на старост :)
Уште од летоска еве, нема шанси да се деси ова, глупава шпекулација е

http://uniteddevilsblog.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html :smir:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Уште од летоска еве, нема шанси да се деси ова, глупава шпекулација е

http://uniteddevilsblog.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html :smir:
Фала за цвеќето :icon_lol:

Него, повеке ми беше зборот од фудбалска гледана точка, дали се за или против ако евентуално има нешто вистинито. Баш сакав и кај вашата тема да прашам, дали сте за или против ова (настрана од тоа дека ’’нема шанси да се деси’’)?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фала за цвеќето :icon_lol:

Него, повеке ми беше зборот од фудбалска гледана точка, дали се за или против ако евентуално има нешто вистинито. Баш сакав и кај вашата тема да прашам, дали сте за или против ова (настрана од тоа дека ’’нема шанси да се деси’’)?
За ваков трансфер 40 + Нани лично сум против. Нани почнува веќе да зрее, уште да намали со плачењето и супер ќе е, плус има 2-3ца кандидати од младите што веќе се истакнуваат како заменици на Сколс (не знам дали го имаш гледано Том Клеверли) и изгледа договорен е Џек Родвел од Евертон. Вака од моја перспектива не знам дали Снајдер би издржал темпо како во Англија со играње мечеви додека има зимски одмор во Италија, два купа, почеток на сезона на почеток на август и сл. Некако и често ми се повредува, да не испадне Харгривс намбр 2. А па од спротивна страна не знам колку би поминале дриблинзите на Нани во средина како што е Италија :))) Еве ти уште едно цвеќе :smir: :icon_lol:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не не Весли никако да се даде,ни во никој случај.Да се донесат нови играчи со кој што ке може и Снајдер да игра,да има напагачи кој што ке им дава добри топки,не сега... Ето венчан со аут линија,Милито што не го бива не го бивва више такоџе и Пандев.Иначе за во Среда Нагатомо нека иде лево,Занети средина се виде колку дупки имаше во средината на првиот натпревар кога Занети играше како лев бек,али ајде да го пуштиме Лео да си заврши работа,не е реално да се пласираме понатаму,али само Лео пак да не ја усере формацијата,и да бидеме циркус на терен.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Гајле ти е бе, и така сеа ке може да го смениш никот сам :)

M

mercenary

Гостин
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!111oneone

Нани + 40м за Снајдер? facepalm.gif :poss:
Де бе, Ферги може е мн стар ама до толку мозокот не му е изветреан, 100%.

Малце по реално да збориме, straight swap Nani - Sneijder, сум за.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не е проблемот за никот,него ете ке видите да дојдат нови напаѓачи(Санчез,Тевез) ке видите дека играта многу подобро ке функционира,ке има до кој да се даде топка па и со кој да се проигра.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Нани!? Ако му барате дружтво на Суазо* за во Хаваи, нека го земат. :pos:

*Ако е жив. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom