Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Сеа видов на темата кој е подобар оваа недела дуелот е меѓу Ето и Ибра,па се потсетив пред едно година ипол колку луѓе во фан клубов пишуваа како Интер губел со размената со Ибра и слични работи.Многу ми е мило што Ето ги убеди во сосема спротивното,само вака нека продолжи ѕверчево!!!Инаку огромна почит за сенсот за бизнис на Морати во тој случај:zver:Навистина ремек-дело од зделка.
А раководството на Барса:kesa:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А раководството на Барса:kesa:
А кога би се сетил каков епик фејл имаше нашето раководство во 2002 година кога ги трампаа Пирло и Сидорф за Броки и Кристиано Занети:kesa:...овој потег е поголем идиотизам од на тој на Барселона!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
А кога би се сетил каков епик фејл имаше нашето раководство во 2002 година кога ги трампаа Пирло и Сидорф за Броки и Кристиано Занети:kesa:...овој потег е поголем идиотизам од на тој на Барселона!
Господ знае колку пари на "црно" си лапна Морати за трансферов али ај ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Марига си оди изгледа....Што е до мене, боље, и за него, и за Интер, повеќе шанса за Оби :)

п.с. Дек0 не ми давај црвенко :icon_lol:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Марига си оди изгледа....Што е до мене, боље, и за него, и за Интер, повеќе шанса за Оби :)

п.с. Дек0 не ми давај црвенко :icon_lol:
Трансферот ме радува(ако бидни да си отиде од Интер), толку колку што се радуваа за Мунтари некои фанови:)

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Незнам зошто сакате да си оди Марига . Млад е , има 23 години и мислам дека е многу подобар од Мунтари и има простор да напредува , крупен и има голем чекор и во иднина мислам дека ќе биде квалитетен дм/цм ...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
По доаѓањето на Масимо Морати на чело на Интер е вложено многу, купени се голем број на играчи, голем број го напуштиле клубот. Купени се играчи како Роналдо, Виери, Заморано, Баџо, Креспо... Тоа беа веќе докажани играчи за кои беа исплатени огромни суми но тие играчи доведоа нови спонзори, голема продажба на дресови па се целосно исплатливи и од финансиски аспект. Постојат и многу грешки кои можело и да се избегнат но како и да е, Морати направи премногу за Интер. За оној црн период после 1988 не е виновен само Интер. Факт е деја Јувентус и Милан имале силни состави, но и факт е дека многу сезони беа наместени па Интер залудно трошел пари, купувал играчи...
Кога е во прашање трансфер пазарот, најуспешни се последниве години, посебно откако Бранка беше назначен за трансфер директор. Како и да е, за некои играчи ќе жалиме што заминале, за некои што воопшто дошле во клубот а на некои ќе им бидеме вечно благодарни за она што го постигнале со клубот. Не постои ни еден клуб кој водел перфектна трансфер политика. Кога се работи за Интер, посебно последниве години, мислам дека позитивно треба да се оцени активноста на трансфер пазарот како е работата со младите категории.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Insomma, l'Inter e Ganso sono vicini...

Мада мене не ми се верува...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
од сите играчи кои можат да си заминат најтажен ќе бидам ако си замине Марига.. во дечкото има потенцијал да стане новиот Виера.. висок е, снажен и знае да игра со топка.. да не ја плукам нашата младинска школа али многу е боље од Нвакво и од Оби..

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Роналдо типува на Интер

По завршувањето на играчкатра кариера, Роналдо се обидува да стане агент на некои играчи што значи дека не планира да се проба како тренер. Не знам зошто раководството на Интер не му понуди некое директорско место... Едно од најголемите фудбалски имиња во историјата на фудбалот кој го носеше дресот на Интер за време на неговите најдобри моменти во фудбалот треба да биде дел од овој шампионски Интер.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Франција стајл :music3:
Многу ми се свиѓа

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Иначе да, среќен роденден Самуел ти посакувам што побрзо да се вратиш на терените

П.С да не му треба на некој аватар со фудбалер од Интер?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ранокија не игра за италија? повреда со коленото? или само филм за да не се напрега пред дербито со репрезентација??

Kajgana Shop

На врв Bottom