Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сето што е покажано до сега е на PC верзијата за конзолите највероватно до Е3 нема да ја видиме. Кажаа дека PC верзијата ќе биде lead platform за оваа игра.
Конечно некој девелопер реши малце да го освежи PC гејмингот. Ама сигурен сум дека и за конзоли ќе ја направат одлично, секако со одредени отстапки во графиката.Па да ти кажам и драго ми е што е такаКонечно некој девелопер реши малце да го освежи PC гејмингот. Ама сигурен сум дека и за конзоли ќе ја направат одлично, секако со одредени отстапки во графиката.

12 минутно ќе биде.17 Април, добро запамтете го датумот. Тогаш ќе дадат 20 минутно видео од сингл плеер кампањата.![]()
12 минутно ќе биде.
А и мислам дека првичната информација беше дека за ПЦ ќе има подршка за 64 играчи, можеби смениле. А за конзоли според мене ќе има 32 или поверојатно како досегашните БФ игри на конзоли, 24 играчи. Ова го кажувам како мое мислење, а можеби си прочитал ти поточна информација.

64 igraci ke ima na PC a 32 ili 24 na consoli oficijalno![]()
^ Исто ќе биде на двете конзоли, само ме нервира ако и на оваа игра (што е веројатно) DICE под влијание на ЕА направат порт за ПС3 од Xbox. Ако е така, a ќе биде, ќе мора да ја зимам за ПЦ нема да се зезнам како со Crysis2.
--- надополнето ---
wohooo не им се плашат на Activision:
http://www.gamespot.com/news/6306929.html?tag=latestheadlines;title;2

Што има да се види. Ќе биде избрзана, незавршена игра која ќе излезе на 9 или 12 ноември. Се надевам дека EA ќе ја одложат оваа ако имаат потреба, а не да постапуваат како Activison.Не избрзувајте сеуште не сме виделе ништо од Moder Warfare 3