Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Ај да не си тражам пост некаде на 221 страна беше каде типував дека ќе дадеме 2+ голови, го чувствував тоа и затоа и го пишав
... незнам дали некој ќе се согласи со мене, но ова за мене беше најдобриот натпревар на Јунајтед оваа година, можевме да дадеме најмалку пет гола, имавме неколку 100% шанси, посед на топка, пасови, акциите за головите беа ебе*е, значи све функционираше беспрекорно... друго што ми се допаѓаше денеска беа чистите дуели на нашите играчи и прекинувањето на акцијата на противникот пред таа да се развие во нешто поопасно... немаше некој да потфрли денеска, од прв до четиринаесети, сите беа на нивo
... гледам никој не спомнал за пробивот на Фабио некаде во првото полувреме, како само ги прелета па па
... Сега во реваншот идеме резервирано, и само да се избегне добивање на катони и повреди на играчите, за да бидеме комплетни за на Вембли
... GGMU
Осеќам дека и Арсенал ќе попие 2+ голови од нас на Емирати, но има време до Недела

Осеќам дека и Арсенал ќе попие 2+ голови од нас на Емирати, но има време до Недела