Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Баш тоа мислев вчера, замисли оваа генерација да освои даблNot bad for the worst United team in decades, eh? :je:

Баш тоа мислев вчера, замисли оваа генерација да освои даблNot bad for the worst United team in decades, eh? :je:
ondak stavaj go CHICHAТој со Кајт изгубил кладба, а јас го ставив заради голот (и нели ептен се израдував)Се чека херој, па веднаш го мењам :wink:
a shto mu fali na segashiov tim?bash sme zveroi ... a za Fa no comment ,mozevme da gi tepame ali radi MITKO izgubivmeБаш тоа мислев вчера, замисли оваа генерација да освои даблЌе треба тогаш да жалиме што 2008 немаше повеќе. Ќе испадне дека не само што во Англија било очајно како што викаат, туку и цела Европа била очај :pos2:
Брат јас знам дека ништо не му фали на тимов туку дека им фали во главата на некои експерти што земаат пари за такви работи.ondak stavaj go CHICHA
--- надополнето ---
a shto mu fali na segashiov tim?bash sme zveroi ... a za Fa no comment ,mozevme da gi tepame ali radi MITKO izgubivme![]()
штета немам членска книшка... иначе на 60 метри од дома ми еБрат јас знам дека ништо не му фали на тимов туку дека им фали во главата на некои експерти што земаат пари за такви работи.
--- надополнето ---
Како што е соопштено од страна на многу француски и англиски медиуми, Манчестер Јунајтед успеа да го обезбеди потписот на Рафаел ВАРАНЕА, француски одбранбен играч од Ленс.
Да потсетам уште еднаш дека имате 10 посто попуст во фан шопот на железничка. Ограбете ги
--- надополнето ---
Manchester United became the first side to complete an entire set of Champions League away games without conceding a goal. Perfect.
Стварно беда сме биле а вчера беше ноќ на 10 рекорда.
Членка можеш да добиеш во секое времеДимитар Бербатов е вклучен во размена за Ноер
--- надополнето ---
штета немам членска книшка... иначе на 60 метри од дома ми е![]()
Сигурно ќе е на клупа против Арсенал.Абе до кај е стигнат Флеч со опоравувањето ?
koi se standardite za clesnka kniska?Членка можеш да добиеш во секое време)))
--- надополнето ---
Дефур потпишал нов договор со Стандард, ми олесни искрено, колку што гледав и овој од расата стаклени бил.
17 мислам и баерн се поврзуваа со него али ете изглеа вие сте го собралеАбе Џени колку год е тој Варнеа од Ленс?
Зачленувањеkoi se standardite za clesnka kniska?
hahaha bas vcera na utakmicata go narekov noviot Schmeichel dokolku bi ni se pridruzil ..Schalke goalkeeper Manuel Neuer would be an ideal signing for Manchester United, according to Old Trafford legend Peter Schmeichel.
--- надополнето ---
линк
http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_6900410,00.html
fala mnogu