A
apidrone
Гостин
Зупче
И Челзи сега пеат... А МОЖЕВМЕЕЕЕ....ПОВЕЌЕ ДА ИМАМЕ СЕГА НО МАНЧЕСТЕР СО МНОГУ ГОЛОВИ НИ БЕГА, КАКО СОЛЗИ ГОЛОВИ ДАВААТ,НЕКА ДАВААТ, СЕКАКО ОНИ НЕ СЕ ПРЕДАВААТ
Ако има заинтересирани организирајте се некако, јас одам во Гелзенкирхен по друг повод али таму сум за утакмицата што нема шанси да ја пропуштамА да одаме за Гелзенкирхен?
Meне повеќе ми личи на Лионел Ричи[/COLOR]
Глејте го Џеват беее, имал повеќе таленти
Ќе идеш таму со Комити заедно со УГЕ за да навивате против Јунајтед... се помалку и помалку вистински фанови на ЈунајтедАко има заинтересирани организирајте се некако, јас одам во Гелзенкирхен по друг повод али таму сум за утакмицата што нема шанси да ја пропуштам
Да да, и ќе пееме против Сер Алекс иии ќе пцујам по Чичарито и Руни... priceless a? Абе иди сликај се Јунајтед - Партизан за кој си ? Тетоважата кажува се... Комити ако идат убаво за нив јас не идам со нив. Не одам да навивам за Шалке сигурно. Кој и да победи мерак ќе ми е. Секако сакам Манчестер да освој него ли Шалке но зошто не и Шалке? Од Манчестер научив што е фудбал па после Шалке, али колку го имам гледано Шалке толку и Манчестер. Така да муабетот не ти држи вода идам кај УГЕ но не за ШАЛКЕ !Ќе идеш таму со Комити заедно со УГЕ за да навивате против Јунајтед... се помалку и помалку вистински фанови на Јунајтед
Пеер за шо и да одиш ке ги гледаш Јунајтед бе. Навивам од 97 не сум ни припарил да ѕирнам барем трењер на Манчестер не па играч. Поштуем. Чекам слики.Да да, и ќе пееме против Сер Алекс иии ќе пцујам по Чичарито и Руни... priceless a? Абе иди сликај се Јунајтед - Партизан за кој си ? Тетоважата кажува се... Комити ако идат убаво за нив јас не идам со нив. Не одам да навивам за Шалке сигурно. Кој и да победи мерак ќе ми е. Секако сакам Манчестер да освој него ли Шалке но зошто не и Шалке? Од Манчестер научив што е фудбал па после Шалке, али колку го имам гледано Шалке толку и Манчестер. Така да муабетот не ти држи вода идам кај УГЕ но не за ШАЛКЕ !