Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Golman Atletica iz Madrida David De Gea će od ljeta nositi dres Manchester Uniteda. Vijest je definitvno potvrđena u prestonici Španije, a mladi čuvar mreže će na golu tima sa "Old Trafforda" zamijeniti 40-godišnjeg Holanđanina Edwina Van der Sara.

- Ponudili smo De Geu da produži ugovor, kao i ponude Manchester Uniteda i Chelsea. Sam je donio odluku - rekao je Migel Anhel Hil Marin, izvršni direktor Atletica iz Madrida.

Atletiko će za transfer talentovanog golmana, koji je bio meta još nekolicine evropskih klubova, dobiti 20 miliona eura.

????

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Абе Мети Џејмс сакам да се врати следна сезона на ОТ да го видиме со Клеверли, Велбек во тим заедно.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
MUFC keeper Van der Sar RAN MORE than Torres in Chelsea defeat. VDS covered 5,176 metres of the pitch. Torres managed 5,112. Haha! and this is NOT a Joke

Torres goes to a library and asks for a book on the net. Librarian says, "It's 12 yards in front of you."
90 minutes later Torres comes back and says, "I can't find it."

Fernando Torres walks into a bar and says, "I'll have a couple of shots please." The barman says, "That's not like you."

Torres has settled as a barman. He is good at putting shots over the bar:pos:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
72
Поени од реакции
15
И Челзи сега пеат... А МОЖЕВМЕЕЕЕ....ПОВЕЌЕ ДА ИМАМЕ СЕГА НО МАНЧЕСТЕР СО МНОГУ ГОЛОВИ НИ БЕГА, КАКО СОЛЗИ ГОЛОВИ ДАВААТ,НЕКА ДАВААТ, СЕКАКО ОНИ НЕ СЕ ПРЕДАВААТ

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.969
Поени од реакции
7.097
И Челзи сега пеат... А МОЖЕВМЕЕЕЕ....ПОВЕЌЕ ДА ИМАМЕ СЕГА НО МАНЧЕСТЕР СО МНОГУ ГОЛОВИ НИ БЕГА, КАКО СОЛЗИ ГОЛОВИ ДАВААТ,НЕКА ДАВААТ, СЕКАКО ОНИ НЕ СЕ ПРЕДАВААТ
:pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
А да одаме за Гелзенкирхен? :icon_lol:
Ако има заинтересирани организирајте се некако, јас одам во Гелзенкирхен по друг повод али таму сум за утакмицата што нема шанси да ја пропуштам :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако има заинтересирани организирајте се некако, јас одам во Гелзенкирхен по друг повод али таму сум за утакмицата што нема шанси да ја пропуштам :)
Ќе идеш таму со Комити заедно со УГЕ за да навивате против Јунајтед... се помалку и помалку вистински фанови на Јунајтед :pipi:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Ќе идеш таму со Комити заедно со УГЕ за да навивате против Јунајтед... се помалку и помалку вистински фанови на Јунајтед :pipi:
Да да, и ќе пееме против Сер Алекс иии ќе пцујам по Чичарито и Руни... priceless a? :) Абе иди сликај се Јунајтед - Партизан за кој си ? Тетоважата кажува се... Комити ако идат убаво за нив јас не идам со нив. Не одам да навивам за Шалке сигурно. Кој и да победи мерак ќе ми е. Секако сакам Манчестер да освој него ли Шалке но зошто не и Шалке? Од Манчестер научив што е фудбал па после Шалке, али колку го имам гледано Шалке толку и Манчестер. Така да муабетот не ти држи вода идам кај УГЕ но не за ШАЛКЕ !

G

Gray Foxx

Гостин
Да да, и ќе пееме против Сер Алекс иии ќе пцујам по Чичарито и Руни... priceless a? :) Абе иди сликај се Јунајтед - Партизан за кој си ? Тетоважата кажува се... Комити ако идат убаво за нив јас не идам со нив. Не одам да навивам за Шалке сигурно. Кој и да победи мерак ќе ми е. Секако сакам Манчестер да освој него ли Шалке но зошто не и Шалке? Од Манчестер научив што е фудбал па после Шалке, али колку го имам гледано Шалке толку и Манчестер. Така да муабетот не ти држи вода идам кај УГЕ но не за ШАЛКЕ !
Пеер за шо и да одиш ке ги гледаш Јунајтед бе. Навивам од 97 не сум ни припарил да ѕирнам барем трењер на Манчестер не па играч. Поштуем. Чекам слики.
Миленце на здраве гомната шо ги изеде. :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Како рипчиња на јадица се упецавте... брцнав малку ама не укапиравте :)

Kajgana Shop

На врв Bottom