Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Коментаров што го најдов за Гигс на еден сајт, поврзан за вчерашниот натпревар против Челзи:

someone PLEASE check ryan giggs birth certificate!! it cant be right! this man cant be 37 years old! 11.7 KM ran today. absolutely GENIOUS!!!
LEGEND GIGGSY:tv:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Имаш виза ? Јас минатото лето пробав за виза, ама REFUSED...така си лупнав 82 евра... ги даваш без да знаеш дали ќе има виза или не... А од 50 луѓе добивале само среќни 3-4ца.. Ако имаш врски кажувај..хааха
Ако си аплицирал само така, логично е да те одбијат, ако сакаш да имаш било каква шанса за да добиеш виза за неколку дена или мора да имаш некој таму или да им покажеш купена карта за натпревар и резервација во хотел/хостел.

--- надополнето ---

according to Guillem Balague's twitter account, the adminstrating director of Atletico Madrid have confirmed that Manchester United have had a bid for David De Gea accepted !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
During Tuesday's 2-1 defeat, Manchester United goalkeeper Edwin van der Sar covered 5,176 metres of the pitch. Fernando Torres managed 5,112. :icon_lol:

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Rio Ferdinand hasn't been booked in any of his last 50 #mufc appearances.

Тевез аут 3-4 недели. Пак нека изјавуваат говедата дека без Руни ќе не победат и тоа убедливо.
Без Руни ќе ве победиме и тоа убедливо.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.590

Еве уште еден наш од познатите :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Немате видео од головите на Норвуд бре? :):)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ме немаше некој ден, па еве сега да искористам да го честитам пласманот во 1/2 финале, ако ги минеме Шалке (во што не се ни најмалку сомневам) ќе играме трето финале во последните четири сезони и ќе се бориме за трета титула од создавањето на ЛШ, со што ќе се израмниме со Реал кои исто така имаат три!
Патем и Среќен Роденден на Андо и Линдегард.. Поздрав и очекувам да ги смачкаме гнидите во Сабота! ;)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ако си аплицирал само така, логично е да те одбијат, ако сакаш да имаш било каква шанса за да добиеш виза за неколку дена или мора да имаш некој таму или да им покажеш купена карта за натпревар и резервација во хотел/хостел.

Друже не аплицирав јас туку така право одма ајде сакам виза. Имам вујко кој живее 10 години во Лондон, ми ги испрати сите документи што ги барат, гарантно писмо, се ама баш се имав од документите ( пишува на веб страната се што треба ) и во листот на кој се наведени причините за кој сум одбиен пишуваше дека ги имам сите потребни документи за визата да ми биде дадена НО, (кога го читав листот видов НО, знаев дека е нешто лошо) сум бил меѓу години, тоа било помеѓу средно и факултет. Причината да ме одбијат ја гледале во тоа што сум можел да останам таму, нели дека сум завршил средно. А јас намерно се запишав и порано на факултетот (уште во Мај) за да ми дадат потврда за редовен студент. Ништо и од тоа... што прашав таму луѓе што е работата.. ми рекоа тоа е што да правиме од 50 луѓе оние со виза се 3-4ца.... не губам надеж, ова лето секако ќе пробам повторно... 1 година постар :)

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
на САФ :)

Roo said: "It won't be long before we call him Sir Ryan. For me he's a genius, incredible. What he has done at United, what he does for the younger players is absolutely fantastic. I don't know what he's eating or drinking but I'm going to ask him to give me some."

The Independent ponder whether Javier Hernandez is the “buy of the century” after the Mexican’s goal set the Reds on the way to victory on Tuesday night. :drk:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па преку таквото ако не иди ако било сето лага, не сфаќам зошто купуваат уште едно Пичлеме коа го имаме Линдегаард , откај знајте овај како ке се снајди во новата средина? Или сакаат Линдегаард да скапи на клупа .... ? :S За Џабе го зедоја

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.563
Поени од реакции
8.167
Па преку таквото ако не иди ако било сето лага, не сфаќам зошто купуваат уште едно Пичлеме коа го имаме Линдегаард , откај знајте овај како ке се снајди во новата средина? Или сакаат Линдегаард да скапи на клупа .... ? :S За Џабе го зедоја
за џабе? не брат додека де геа се привикнува на средината лингард ке брани и лингард го земаа како замена на кушчак ама мислам дека лингард ке се снајде поубаво од кушчак така ке бранат наизменично... а зошто го земаа толку рано лингард?мислам дека го форсираат него за де геа се привикне и да добие искуство младич е затоа... а овој трансфер е одамна планиран бар така мислам :smir::smir:

--- надополнето ---

Torres goes to a library and asks for a book on the net. Librarian says, "It's 12 yards in front of you."
90 minutes later Torres comes back and says, "I can't find it.":pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom