Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Уште и од УЕФА ако ги остават тие четинарите да маваат каде ќе стигнат не знам што друго да кажам!

Сепак очекувам добро судење, а ако е тоа добро, значи и дека очекувам победа!

GGMU!!!

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ova ke bide tvrd mec SO MALKU GOLOVI :helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еј напатенион нас ќе ни објаснува као демек нон-стоп плачеме по судии, еве прочитај го ова, ќе ти се разјаснат повеќе работи.

И јас не сум како другите, сакам да победиме.Во што е подобар вештачкиот клуб од нас?Одиме на победа, каква што беше и изјавата на нашиот капитен !

п.с Го гледам Рио тренира, можно е да игра вечер?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Друштво, вечер само сакам да се даде гол, еден барем. Доста е толку, реми, пораз, битно еден гол да се даде. Да ги средиме Фулам во сабота и да ни се врати копачиштето Флечер, па потоа ќе се мисли повторно на Челзи :) Што ќе биде нека биде, ќе повторам по милионити пат, ја сакам титулата во ПЛ повеќе од се на светов сезонава. ЛШ и ФА можат да почекаат.

Се гледаме во Бренд тие што ќе дојдат вечер :)
Извини ќе може ли да ми објасниш каде е Бренд, или слика од Google Maps ???

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кај Католичка :icon_lol:

Иначе, вечер очекувам победа и тоа добра победа и да ги отвориме уште на тоа кутичето за ќибрит... незнам зошто, но така ми иде некако, дај Боже да сум во право... GGMU :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.568
Поени од реакции
8.174
луѓе шо е ова што се шушка дека кока кола го "шутнала" Руни??
иначе и реми со 1-1 не задоволува ....мада мислам дека нашиве ќе бидат доволно мотивирани и желни за одмазда и нема страстите да бидат изладени..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Не знам зошто, премногу сум сигурен оти даваме најмалце 1 гол.. Најмногу очекувам од Нани и Руни.. Сколс сигурно ќе игра, исто очекувам добра игра и од Валенсија..

GLORY!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.568
Поени од реакции
8.174
Не знам зошто, премногу сум сигурен оти даваме најмалце 1 гол.. Најмногу очекувам од Нани и Руни.. Сколс сигурно ќе игра, исто очекувам добра игра и од Валенсија..

GLORY!
пред се очекувам голови од Руни и Чичарито...за да престанат да трубат за нив!.... а не ќе биде лошо ако Сколс им даде гол од далечина .... мајстор е за такви

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Составот според Еуроспорт.
Вчера ги поставија без грешка али со Фергусон не си на крај никогаш.Чудно ми е Нани што е на клупа а за Парк се очекуваше да игра во прв тим во дербиве увек има место пред некој од напаѓачите.
E. van der Sar
Rafael
N. Vidic
R. Ferdinand
P. Evra
M. Carrick
P. Scholes
A. Valencia
R. Giggs
J. Park
W. Rooney

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
MUFC XI: VDS, Rafael, Rio, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Park, Giggs, Rooney, Chicharito

официјално

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Нани на клупа!? Се надевам дека Ферги знае што прави. Ах, и со Парк и Керик во средината. Изгледа Сколс не е 100% фит иначе не гледам друга причина зошто би бил на клупа.

Како и да е се надевам на поволен резултат, победа или нерешено(само не 0-0). :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom