Се израдувах коо го видех составо. Знаеех оти ќе трчат по зајако. Браво за сите! Одлична утакмица за нас, лоша за Арсенал. Криво ми е и на мене шо се повреди Џуру, знам как изгледа тва, ама шо треба да се засраме цел Арсенал треба! Ако таква екипа треба да биде шампион, тогај нашта повредена клупа нека оде на друга планета да игра. Нема од шо да има комплекс? Поарен доказ, здрааве. Па и честитат победа, а им се плаче, гневни се... Рафаел и Фабио ѕверове, Боби ги опиша правилно. Валенсија се врати од стенд бај, как ништо да не било, сега само да оде напред со формата. Чичарито исто как близнаците, неуморен. Видич стандард, прав капитен, а покрај него и Смолинг, уче как да биде капитен у шо јас сам убеден дека ќе биде еден ден. Сколс ништо не згреши на крајо! Имаше два дуела, у првио Сколс се потргна, да нема лоши работи, да нема нов Рамзи, а тај (кој и да беше) не пазе, трча гол да даде, па как нема Сколс да дига? Се на се, интересна утакмица, можееме повеќе голове да дадеме, имаа и они шанси. Заслужена победа, една од најдрагите!
Take me home United Road...