Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Честито победа во препознатлив стил на домашен терен, бевме подобри во секој сегмент од играта, одлично искомбиниран состав од страна на Ферги. Многу дефанзивен составот на Манчестер а :)? Секоја чест за кралот ВДС, чиста 10ка. Требаше уште 2-3 комада да завршеа во голот на Алмунија, али тоа е. Имаше и Шамак некоја шанса, ама имаме мачка на голот. Арсен Венгер остана без зборови по којзнае кој пат на ОТ, нека мисли тактики и состав за дербито на Емирати оти со овој Денилсон ќе го јадат. Секако најсреќен сум заради враќањето на Антонио Валенсија, недостигаше. Се враќа во прав момент.

Glory!
Сигурен си?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Добро ги изигравме, честито нека ни е победата ѓаволи ;)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Аах изгледа имаме нови пациенти за озбилно. :))

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Аах изгледа имаме нови пациенти за озбилно. :))

Може да се каже - старо/нови пациенти! :icon_lol:

Честитки и од мене за победата и морам да го спомнам настапот на Руни, денес потсети на игрите од пред повредата, значи покриваше назад, асистираше, постигна и гол што мислам дека дополнително ќе му внесе самодоверба во продолжението од сезоната.. Али тоа и се очекуваше од него, едноставно скоро цела година чекавме на вистинскиот Руни! :smir:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Сигурен си?
Не, се двоумам сега кога ме праша ти. Во што бевте подобри бе IgorCHETE? Во кратките додавања и кружењето околу 16ник? Се изладија Јунајтед, тренинг утакмица беше ова пред реваншот со Марсеј.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сигурен си?
Па и јас од ко праша се двоумев , ама пред да ти одговорам сакам да те прашам нешто , каде е тој ваш брз напаѓачки динамичен фудбал ? некако многу ко песој кружевте околу 16ник...?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Добар натпревар. И Арсеналовците не беа лоши, ама дефинитивно си ја заслуживме победата. Судијата ме изненади доста пријатно, освен корнерот што ни го подари не се сеќавам на друга грешка. Рафаел и Фабио фантастични, како се разбираат на терен, која иднина имаат децава... исто и Валенсија беше супер, не очекував дека после толку пауза ќе одигра толку добро. И што е најважно уште си е стариот, не се плаши да дрибла, да влезе во дуел и да претрча. Сите одиграа супер.

Младите играат со пропалиците од Лузерпул, за 10 минути. Кој сака да гледа еве линкови.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Па и јас од ко праша се двоумев , ама пред да ти одговорам сакам да те прашам нешто , каде е тој ваш брз напаѓачки динамичен фудбал ? некако многу ко песој кружевте околу 16ник...?
Со Диаби и Денилсон креативноста ни беше на 0. Ни Росицки не дондесе ништо ново во играта.
Имавме посед на топка, но ни фалеше играч како Фабрегас кој со еден пас ќе направи сто-постотна шанса. Ни фалеше и Волкот за динамичност и флексибилност во играта. Но не е фер да се вадама на повредени играчи, и вие ги имавте доста.
Бевте доста ефикасни денеска, 4 контра-напади, 2 гола, цело време ја прескокнувавте средината и Руни клучна улога имаше денеска.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Со Диаби и Денилсон креативноста ни беше на 0. Ни Росицки не дондесе ништо ново во играта.
Имавме посед на топка, но ни фалеше играч како Фабрегас кој со еден пас ќе направи сто-постотна шанса. Ни фалеше и Волкот за динамичност и флексибилност во играта. Но не е фер да се вадама на повредени играчи, и вие ги имавте доста.
Бевте доста ефикасни денеска, 4 контра-напади, 2 гола, цело време ја прескокнувавте средината и Руни клучна улога имаше денеска.
И ја се сложуем со ова. Фалеше Фабрегас со еден пас да направи шанса независно за кого ќе биде таа шанса :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Младиве губеа 2-0 на Енфилд, се вратија 2-2, нашиве играат со играч помалку, црвен картон за Погба. Стрелци за нас - Кол и Морисон.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ауу одличен гол на Морисон за 2-3. 86 минута е, се надевам ќе издржат до крај. :smir:

Aj aj му го пукна носот. Црвен и за двајцата.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Каков пресврт, секоја чест за младиве и за Морисон за прекрасниот гол

Kajgana Shop

На врв Bottom