Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Fergie says Michael Carrick and Darren Fletcher are injured and have "no chance"of playing against Marseille on Tuesday :nesvest:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Аманте бе 7 одбрамбени?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
И Керик и Флечер се повредиле и нема да настапат во вторник со Марсеј, тек тогаш ќе се смееме на средината со Марсеј.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Знаев дека ќе го стави Фабио крило, а пријатно ме изненади тоа што и Рафаел ќе биде крило, мислам дека добро ќе се покажат на овие позиции и ќе бидат многу понапаѓачки настроени од обично. :)

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Oшеј и Гибсон,како ке се снајдат прашањето е ....... СЕГА :D

--- надополнето ---

Ги газиме денеска,половината нема да ја поминат :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може Ферги лаже за Керик и Флечер бе :S ?
И јас мислам дека може е тоа случајот, исто ко што рече дека Валенсија нема шанси да е и на клупа денес. Се мислам дека Ферги оди по цена да изгуби на ОТ ама да победи во вторник. Да не го видиме и Парк во вторник од нигде... И еве му шанса на Гибото да покаже што знае.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Финтава е подај му ја топката на Рунка:pos2:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Абе добро е што Фабио и Рафаел ќе бидат крила, ама креативноста во средината со O'шеј и Гибсон ... ќе ни биде иста како на Барса. :pos2:

B

BooBojan

Гостин
Леле од каде излезе овој состав.
Мање битно ке видете ке има некое добро тактичко изненадување.Нема да ме чуди ако го видам Руни како централен везни.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Ај бе па и да изгубиме шо? Мене ми е најбитно да го поминиме Марсеј. За овие мање-више :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај да не читам веќе вакви работи пред почеток на утакмица, какво губење бе?Диаби, Сања кој се таму кај нив да не се подобри од нашите близацни?Победуваме и крај !

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ај да не читам веќе вакви работи пред почеток на утакмица, какво губење бе?Диаби, Сања кој се таму кај нив да не се подобри од нашите близацни?Победуваме и крај !
Сања е десен бек, не крило

Kajgana Shop

На врв Bottom