Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Лошо, лошо... И не сум голем оптимист за утакмицата со Лузерпул. Нека ме демантираат.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Изгубивме глупо....поглупо неможеше секако. ОД ВАКВИ СУДИИ , ми се гади и фудбал и се да гледам....

ШТЕТА ! Можевме комотно да освоиме бодеви во овој натпревар. Но....

ДЕФИНИТИВНО мора со гниди ко челзи да се игра на сила и на тупаници, неможеш да играш фудбал со надигрување со противник кој под фудбалска сила подразбира поголеми мускули,наместо поголемо фудбалско знаење....
Неможеш да играш фудбал со судии кои секој контакт (понекогаши без него) ти судат фаул, а на противникот му дозволуваат да фрчи со тупаници и лактови...ЕДНОСТАВНО НИЕ НЕ ПОБЕДУВАМЕ ТАКА !!

Никогаш не сум бил поборник да ги окривувам судиите за нашите слаби игри или лоши резултати, но кога тоа континуирано се повторува со еден противник неколку сезони по ред, неможиш а да не помислиш дека некој тоа намерно го опструира Јунајтед да дојде до својата 19 титула.

Со ливерпул , кога би се сретнале во нормални услови, неисфрустрирани и со Видич во одбраната , би прогнозирал сигурна и УБЕДЛИВА победа, а вака во оваа ситуација ништо не се знае...

Зарем секогаш кога “се крши“ првенството мора овие работи да се случуваат???

ПРЕМНОГУ СУМ ИЗНЕРВИРАН! Сега нека се насладуваат дркачите кои НАВИВААТ за Јунајтед да изгуби, кои НАВИВААТ ПРОТИВ ! Тие секако неможат да се наречат навивачи ! Си лечат комплекси...

ТУКА ГЛЕДАМЕ КОЈ Е КОЈ ВО ФУДБАЛОТ !!!!

А за Челзиевци , да им порачам само , Ве чека реванш...не било каков реванш ,туку КРВАВ РЕВАНШ НА ОЛД ТРАФОРД ! Запаметете ми го зборот!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Леле не ми се веруе :pos:
Колкава радост владее у фан клуб Чезли, ко речи освиле титула, а тие гревојте за 4 место се бора :pos: :pos: :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле не ми се веруе :pos:
Колкава радост владее у фан клуб Чезли, ко речи освиле титула, а тие гревојте за 4 место се бора :pos: :pos: :pos:
И ја би се радувала да знам дека на Канал 5 сигурно ќе ме даваат од следната сезона у четврток, најмала конкуренција :toe:

Член од
27 февруари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
1
ej ovde 4orbeee
zosto me baniravte?
deka rekov deka ce izgubite moree sho sakate fazla
vi kazav ushte od pred 1 nedela cisti kec klavajte pari i za to me banirate?
i pak go primivte

A

Auditore

Гостин
Ако де, тешете се сеа, и не се тешевме така после Сандерленд, дрн дрн јариња, ама ова повеќе боли, знам :(

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако де, тешете се сеа, и не се тешевме така после Сандерленд, дрн дрн јариња, ама ова повеќе боли, знам :(
ве боли тоа што се борите со тотенхем за 4то место сигурно е полошо чуството отколку да си 1во место..

Член од
27 февруари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
1
a dali dosega ne vi padna somnitelno
koga i da vi gi kazam celzi i mancester sekogash vleguva
sudijava ja napraj kec da pobedi celzi
i sega se lutite mozi ima nesto sho znam jas a vie ne

A

Auditore

Гостин
ве боли тоа што се борите со тотенхем за 4то место сигурно е полошо чуството отколку да си 1во место..
Ја не реков ништо за првото место, а богами и Тотенхем ве надигра, Челзи доминираше, мвацки.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ја не реков ништо за првото место, а богами и Тотенхем ве надигра, Челзи доминираше, мвацки.
Кога судијата те остава да играш тепање наместо фудбал нормално дека ќе доминираш!

И дај не ми го пуши повеќе те молам, дебил еден!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
КОЛКУ СУМ САМО ГОРД ШТО СУМ НАВИВАЧ НА ОВОЈ КЛУБ, ФАЛА ТИ БОЖЕ ! ЕЈ, ХАХА ДА ГИ ВИДИТЕ ХЕЈТЕРИТЕ БЕ ГЛЕДАВМЕ ОРГАНИЗИРАНО И ОКОЛУ 30-35 НАШИ НАВИВАЧИ, 4-5 НА ЧЕЛЗИ И ДРУГОТО БЕ, јувентус, ливерпул, баерн, барса, реал И НЕЗНАМ НА КОЈ ЛИ НЕ, ХАХАХ НАПАТЕНИВЕ ДУШИ КАКО СЕ РАДУВААТ НА ПОБЕДА НА ЧЕЛЗИ ЕЈ, НА ЧЕЛЗИ КОЈ ЈАС БИ БИЛ СРЕЌЕН ДА СЕ ПАДНЕ СЕГА СО МИЛАН, БАЕРН, БАРСА, РЕАЛ А ЗА ЈУВЕНТУС НЕМАМ ЗБОРОВИ, ТИЕ СЕ НЕУТРАЛЦИ :)

ШАЛА НА СТРАНА, ЕТКИНСОН СРЦЕ МОЕ И СИТЕ ТАКВИ КО ТЕБЕ, ЈАС ГО РАЗБИРАМ ВАШИОТ КОМПЛЕКС ОД ЈУНАЈТЕД, НО ВИ ОДГОВОРАЛО ИЛИ НЕ, ЌЕ МОРАТЕ ДА ГО ПРИФАТИТЕ ТОА НА КРАЈОТ.

A

Auditore

Гостин
Кога судијата те остава да играш тепање наместо фудбал нормално дека ќе доминираш!

И дај не ми го пуши повеќе те молам, дебил еден!
Не бе, ви правам едно огледало да се видите сите вие за кои се вака понашам и да се пронајдете, а повеќето се пронајдовте преку репутација, мвацки, ве сака ДАВИД ЛУИЗ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фала Богу, затоа ви викам да се смирите, за Јунајтед навивате, алооо, со цел ум мислите дека ќе прокоцкаме ваква шанса за титула?

Со ред се, честито на Рајан Гигс за изедначување на клупскиот рекорд, и така во мај ќе крене сребро :))

Kajgana Shop

На врв Bottom