Изгубивме глупо....поглупо неможеше секако. ОД ВАКВИ СУДИИ , ми се гади и фудбал и се да гледам....
ШТЕТА ! Можевме комотно да освоиме бодеви во овој натпревар. Но....
ДЕФИНИТИВНО мора со гниди ко челзи да се игра на сила и на тупаници, неможеш да играш фудбал со надигрување со противник кој под фудбалска сила подразбира поголеми мускули,наместо поголемо фудбалско знаење....
Неможеш да играш фудбал со судии кои секој контакт (понекогаши без него) ти судат фаул, а на противникот му дозволуваат да фрчи со тупаници и лактови...ЕДНОСТАВНО НИЕ НЕ ПОБЕДУВАМЕ ТАКА !!
Никогаш не сум бил поборник да ги окривувам судиите за нашите слаби игри или лоши резултати, но кога тоа континуирано се повторува со еден противник неколку сезони по ред, неможиш а да не помислиш дека некој тоа намерно го опструира Јунајтед да дојде до својата 19 титула.
Со ливерпул , кога би се сретнале во нормални услови, неисфрустрирани и со Видич во одбраната , би прогнозирал сигурна и УБЕДЛИВА победа, а вака во оваа ситуација ништо не се знае...
Зарем секогаш кога “се крши“ првенството мора овие работи да се случуваат???
ПРЕМНОГУ СУМ ИЗНЕРВИРАН! Сега нека се насладуваат дркачите кои НАВИВААТ за Јунајтед да изгуби, кои НАВИВААТ ПРОТИВ ! Тие секако неможат да се наречат навивачи ! Си лечат комплекси...
ТУКА ГЛЕДАМЕ КОЈ Е КОЈ ВО ФУДБАЛОТ !!!!
А за Челзиевци , да им порачам само , Ве чека реванш...не било каков реванш ,туку КРВАВ РЕВАНШ НА ОЛД ТРАФОРД ! Запаметете ми го зборот!