Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Парк еден месец во аут ама затоа Валенсија се враќа. Од саботата тренира со резервите. :) Не можам да дочекам да го видам на терен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еве и на сајтот со изјавата на Сер Алекс

Добро е, одлично, и така во фебруари освен ЛШ немаме ништо посериозно, ќе се вратат во март баш кога ќе бидат потребни и распоредот ќе е згуснат. Само уште за Харго да кажеа дали е жив :)

--- надополнето ---

П.С. Изгледа сме потпишале со Adnan Januzaj, 16 години, крило, само тоа се знае :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
А како можам да си купам маичка RED ARMY MACEDONIA ? Јас сум од Радовиш ама имам другари кои можат да ја подигнат од Скопје, пишете цена само.

И ако може да ми испратите што да пополнам за членство, 3 дена чекам порака.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
А како можам да си купам маичка RED ARMY MACEDONIA ? Јас сум од Радовиш ама имам другари кои можат да ја подигнат од Скопје, пишете цена само.

И ако може да ми испратите што да пополнам за членство, 3 дена чекам порака.
Друже маички нема за продажба, се делеа бесплатно. За членство ќе ти биде пратено денес.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749

--- надополнето ---

[/COLOR]П.С. Изгледа сме потпишале со Adnan Januzaj, 16 години, крило, само тоа се знае :)

Adnan Januzaj Manchester United New Young Talent Sign The New David Beckham

Adnan Januzaj Belgium The new David Beckham has joined Manchester United Ferguson’s academy. Sir Alex Ferguson signed a four year contract for the right winger who is a star in Anderlecht’s youth teams. Anderlecht has agreed to join Man United.

Januzaj, who come...s from a Kosovo background, will pick up a stunning £120,000-a-year for the next four-and-a-half seasons - a deal that will make him one of the highest-paid kids at Old Trafford.

The highest paid player (academy) at Old Trafford. Manchester United will have to pay training and development fee to Anderlecht. Aston Villa and Lille earlier showed interest the young Belgian talent Adnan Januzaj.

Anderlecht manager Herman Van Holsbeeck: Interest in Adnan Januza is a great compliment to the youth of purple and white (Anderlecht). Adnan Januzaj youngster, who has been at Anderlecht since he was ten has not played first team football yet.

Januzaj, who has just turned 16, agreed to join United after looking at other clubs and visiting many of them.

He will go into Ferguson’s academy, but is tipped to make rapid strides.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Против Кроули сакам пак да игра Смолинг, со Фабио и Рафаел, Видиќ може да игра прво полувреме само. Во средината сакам да стартува Обертан + Морисон/Кинг и во нападот Овен.
Мора да се сфати ова озбилно. Има право Ферги кога вика дека екипите што доаѓаат од пониски рангови играат 50 до 60 минути бидејќи се мотивирани ама потоа се истоштуваат и класата испливува.
Затоа мора да се запне прво полувреме, да не ги сфатиме работите несериозно за да не ни се деси пак Егзетер или па најсвеж пример Ковентри од пред 2 сезони :)

Имаше нешто дека досега кога играме на Олд Трафорд со нелигашки екипи во ФА Куп (2-3 пати) завршува 0-0, и во реваншот ги плескаме (не сум ептен сигурен, набрзина прочитав)... Така да мора озбилно да се сфати. Линдегард, Рафаел, Смолинг, Еванс, Фабио, Гибсон, Андерсон, Обертан, Бебе, Овен најверојатно во прв состав, плус шанса за Кинг, Морисон, Норвуд и другите од клупа.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сколси повикува да се победат сите игри од сега па натаму во Премиер. Вели дека се останати уште 12 и дека ни на другите екипи нема да им е лесно бидејќи играат и во ФА и во ЛШ.

Vidic isn't afraid to step on land mines, land mines are afraid of Vidic stepping on them :tv:

Член од
15 февруари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Чичарито се надева за место во тимот во осмина финалето од лига на шампиони !:se_ molam

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
25 mins: shots on goal United 11-0 Newcastle
Младиве многу некако офанзивно насочени, се истураат од голови и удари :D

--- надополнето ---

За Шахтјор даде гол овој Даглас Коста за ако се сеќавате Ферги даваше 20 милиона ама него му се седеше во помал клуб :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom