Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
[video]http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=183287578375666[/video]
Публиката, кога топката по шутот на Руни влегува во гол, нешто што не се купува со ПАРИ, нешто што мора да се доживее !

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Публиката, кога топката по шутот на Руни влегува во гол, нешто што не се купува со ПАРИ, нешто што мора да се доживее !
Брат и јас кога гледам фудбал, првиот пат го гледам голот, другите пати публиката, тоа е нешто бесценето, стварно не се купува со пари!

Затоа Јунајтед е најдобар клуб на светот!

--- надополнето ---

п.с. Не знам дали го забележавте Евра на видеото од facebook, околу 3 и 4 секунда, каков потег направи?

priceless

A

apidrone

Гостин
Ако немате проблем со трансфер, симнете си ја утакмицата од замунда, 1 гига е. Стакло е сликата. Ја едно 234252546346 (and counting :pos:) го извртев голот на Руни :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
As well as the Scholes comparison, Berba told me (in @FourFourTwo) he wants to score 40 goals this term. Most of all, he wants a 19th title.

That's eight cards for Paul Scholes in domestic competition this season, by the way. Two more and he'll face a two-match ban

Rooney goal and bench going mental :)

И за крај: City brought over 20 coaches today. United took 5 to eastlands. I thought all city fans were from Manchester? #manchesterisred #mufc

--- надополнето ---

Ако немате проблем со трансфер, симнете си ја утакмицата од замунда, 1 гига е. Стакло е сликата. Ја едно 234252546346 (and counting :pos:) го извртев голот на Руни :)
Jaс ја симнав од пиратите и е од Скај снимката, омг каква фризура на Харт на најавната шпица :pos2:

--- надополнето ---

Упс, видете прослава на првиот гол од Керик, he's doing Fergie's dance :pos: Ја пуштам утакмицава пак, детали да пазам :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.074
Брат и јас кога гледам фудбал, првиот пат го гледам голот, другите пати публиката, тоа е нешто бесценето, стварно не се купува со пари!

Затоа Јунајтед е најдобар клуб на светот!

--- надополнето ---

п.с. Не знам дали го забележавте Евра на видеото од facebook, околу 3 и 4 секунда, каков потег направи?

priceless
А камерата пак оди горе над голот, коа гледа ја нема топката.. :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Резервниот судија даде 4 минути продолжение а имаше помалку голови а и измени од минатиот пат, ниту па повреди. Зошто уште нема излезено слика Until we score again? Фотошопот да не е расипан кај конкурентиве?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Резервниот судија даде 4 минути продолжение а имаше помалку голови а и измени од минатиот пат, ниту па повреди. Зошто уште нема излезено слика Until we score again? Фотошопот да не е расипан кај конкурентиве?
Toa e само кога ние бркаме резултат, за други не важи :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.873
Поени од реакции
21.779
не можам да му се изнагледам на голов ... просто неверојатно колку добро е изведено ....

Kajgana Shop

На врв Bottom