Исто како што впрочем знаел каде во твојата порака си посакал да напишеш запирка, а каде точка. Тоа што ние не знаеме и не е така битно.Molitvata e beskorisna duri i ako se razgleduva od aspekt deka bog postoi imeno On ima predznaenje znaci On veke znae sto te ceka dur ti iskreno mu se molis!
Ne e bitno, no kazuva kakov tertip e, ti mu se molis da ne umre nekoj blizok a on vise znae deka ke umre...Исто како што впрочем знаел каде во твојата порака си посакал да напишеш запирка, а каде точка. Тоа што ние не знаеме и не е така битно.
Сите ние, нели.Ние сме состав на колективно и индивидуално, тогаш кој е одговорен за колективното ?
Абе да е старче кое седи на престол не Е, ама дека јас и ти ке дознаеме што Е у овој живот тогаш тешко со овој ритам на одвивање на работите.Сите ние, нели.
Што ќе ти е измислена фаца некоја?!!?
Во ред е, не се труди, ја видов твојата сложеност, која се сведува на прост нихилизам и праќање линкови со содржни кои се согласно со Твојата идеологија...Се што е поразлично од неа, е неточно по автоматизам.Линкот е објаснување на обемно истражување. Ако прочиташе, ќе знаеше. Вака, пак си остана толку прост колку што си си.
Му рекло магарето на зајакот, дека има големи уши....Во ред е, не се труди, ја видов твојата сложеност, која се сведува на прост нихилизам и праќање линкови со содржни кои се согласно со Твојата идеологија...Се што е поразлично од неа, е неточно по автоматизам.
Ќе требит да бидиш троа поубедлив во своите ставови...Пошто неколку пати смамиот се „исчатали„ дека си бил начитан, нешто и не гледам Твои постови кои ја покажуваат начитаноста. Што се однесува до мене, секогаш пишувам одговор на постванени прашања, доколку ми е познат одговорот, а „...клипичиња и линкови...„ поставувам само по исклучок, ради нивната убедливост и изворност. Лично, претпочитам пишан пост од член на форумов, кој е изразен, едноставно, јасно и рабирливо, а не претпочитам маса од (не)убедливи зборови, каде „...од дрвјата, не може да се види шумата...„, разбираш...Му рекло магарето на зајакот, дека има големи уши....
Истото го правиш и ти во 10 пати поголема мерка
За твојата начитанопст не би ни сакал да зборувам. А колку си ти јасен и дециден во твоите постови, видовмеЌе требит да бидиш троа поубедлив во своите ставови...Пошто неколку пати смамиот се „исчатали„ дека си бил начитан, нешто и не гледам Твои постови кои ја покажуваат начитаноста. Што се однесува до мене, секогаш пишувам одговор на постванени прашања, доколку ми е познат одговорот, а „...клипичиња и линкови...„ поставувам само по исклучок, ради нивната убедливост и изворност. Лично, претпочитам пишан пост од член на форумов, кој е изразен, едноставно, јасно и рабирливо, а не претпочитам маса од (не)убедливи зборови, каде „...од дрвјата, не може да се види шумата...„, разбираш...
Мики ни е ем дипломиран архитект, ем физичар, ем верник, ем физички работник.За твојата начитанопст не би ни сакал да зборувам. А колку си ти јасен и дециден во твоите постови, видовме
Че врија оти многу лажи.....Мики ни е ем дипломиран архитект, ем физичар, ем верник, ем физички работник.
Мики е омнипотентен и сезнаен. Ко Кула Вавилонска е... да не врија и тој, бе?!?
Точно...Мики ни е ем дипломиран архитект,
Е ми, то ти е „отвoрен ум„, а не ка некои таму...ем физичар,
Се трудам, колку ми се силите...ем верник,
Сум ја поминал и таа школа...ем физички работник.
... да не врија и тој, бе?!?Пу-пу...
А најмногу од се, ептен сум скромен...:icon_redf
--- надополнето ---
Че врија оти многу лажи.....
Све ми се чинит оти че ти требит една, а можи и две вечности за да докажиш дека лажам...
Браво Мики, Браво -.- Две вечности...Све ми се чинит оти че ти требит една, а можи и две вечности за да докажиш дека лажам...
Хвала....Браво Мики, Браво
Све ми се чинит не че морам. Што заебан овој модераторов и стари теми чуват, така да имат пишан доказ.Све ми се чинит оти че ти требит една, а можи и две вечности за да докажиш дека лажам...