Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
прво, не си давај толкаво значење, никој не ти “плаче тебе’’, ти кажав фино што ме испровоцира да го спомнам ова и мислам дека ме сфати.

второ, не знам во што имаш увид ни како имаш увид, ама ако бар 10 пати е спомнато, а кажа дека си видел, логично е бар да дадеш да се провери на админите.... ( ова , ако веќе си играме “ја нисак одакле’’)

Јас имам впечаток дека стално ми плачеш. Ми плачеше за тортурата што лани ја претрпевте, ми плачеше за судиите, ми плачеш за дупли јузери на наш фан клуб. Земи палома и обрати се кај што треба, како сите.

Реагирам кога знам дека некој има дупли јузер, како дечково што се пофали со него. Не реагирам на теории на заговор. Имам слушнато порано, од тебе, од никој друг. Крајно време е да се упатиш кај што треба и да го решиш проблемот, да не ти тежи. Имаш погрешно сватено: јас ги имам истите права и должности како тебе, на сите подфоруми, освен на филм и тв. Немам никаква должност да пријавувам луѓе затоа што на Итар Пејо така му текнало.

Ќе биде крваво утре,очекувам по некој црвен картон.Интер ке се брани,но нема да се одбрани. 3-1 конечен резултат, моја прогноза,со фер судење.

јувенташи, можен состав??
повредени кои ви се ???

Ќе биде крваво утре,очекувам по некој црвен картон.Интер ке се брани,но нема да се одбрани. 3-1 конечен резултат, моја прогноза,со фер судење.

Не коби, зашто ако некој добие црвен утре коефициентот за тоа да биде МЕЛО е 1,01:vozbud:.Дерби меч е и колку и да се ривали ке се почитуваат екипите меѓу себе и се надевам дека нема да има црвени картони или некакви повреди сериозни зашто не доликува на големи екипи и гиганти во фудбалот како интер и јувентус на таков начин да пробат да дојдат до 3 бода.Тоа дерби ке се гледа секаде низ светот и трите бода се најмалку битни утре за тимовите.Жолти картони секогаш имало и ке има но мислам дека е срамота црвени да паднат утре.Сепак да видиме

--- надополнето ---

јувенташи, можен состав??
повредени кои ви се ???

Скоро и да нема.Јакинта и пепе се ставени на списокот а со тоа сите играчи од првиот тим и "подобите резерви" ке му бидат достапни на дел нери утре.Мислам дека само Де Чеље и Ринаудо следното коло ке се вратат но тие и не се многу битни и така немаше да играат утре...

^ значи во полн состав ќе излезете, ќе биде јако, кај нас ќе го нема лусио најверојатно,
ќе биде тешко :)

прво, не си давај толкаво значење, никој не ти “плаче тебе’’, ти кажав фино што ме испровоцира да го спомнам ова и мислам дека ме сфати.

второ, не знам во што имаш увид ни како имаш увид, ама ако бар 10 пати е спомнато, а кажа дека си видел, логично е бар да дадеш да се провери на админите.... ( ова , ако веќе си играме “ја нисак одакле’’)

Пријателче како што гледам форумв више не е за забава,дискутирање и разменување мислења најболно е тоа што некои луѓе се прават паметни а уствари ги подгреваат страстите за да се започне кавга, јас разбирам да има заебанци до некаде али ова почнува да станува више ептен како детска работа да е ! сега не сакам никого да навредам али фановите на Интер секаде смееат да пишуваат се и сешто и да навредуваат а другите ако само се впуштат во самоодбрана добиваат бан или пак почнува некои фанови од фан клуб на интер ремет да тера со него демек дој е неписмен тој е мал детенце кој нема поима од фудбал и дека само тие имаат разбирање од фудбал други никој и се така натака и накрај тој што ќе биде сам ќе добие бан, не дека го бранам на бјанконеро и дека бјанконеро бил во право, можеби бјанконеро бил крив, ама и некои луѓе се тука криви колку што е крив ж
п.с Се извинивам ако некого сум навредил !

^ значи во полн состав ќе излезете, ќе биде јако, кај нас ќе го нема лусио најверојатно,
ќе биде тешко :)

Немаме причина да не бидеме задоволни од резултатот утре.Како и да заврши тоа е нашиот состав утре со исклучок на кваљарела кој не го споменав погоре зашто се знае дека е до крај на сезона повреден.Што и да направиме утре толку е и не е фер да бараме вина во некого.Доколку има фер игра и фер судење сигурен сум дека ке има и фер резултат.И фер честитки на крај

Евентуален неуспех утре за Јуве, ќе ја направи ЛШ невозможна мисија со оглед на моменталниот резултат на мечот Рома-Наполи. Јас мислев дека Милан, Интер, Рома и Јуве ќе одат во ЛШ ама сега станува се потешко и Јуве ќе мора да исфрли еден од Интер или Рома ако сака да учествува во ЛШ наредната година.

Евентуален неуспех утре за Јуве, ќе ја направи ЛШ невозможна мисија со оглед на моменталниот резултат на мечот Рома-Наполи. Јас мислев дека Милан, Интер, Рома и Јуве ќе одат во ЛШ ама сега станува се потешко и Јуве ќе мора да исфрли еден од Интер или Рома ако сака да учествува во ЛШ наредната година.
Тука е лацио кој полека, полека им подлегнува на раните и мислам дека лацио ќе почне уште да паѓа еве утре кикснат пак !

Јас имам впечаток дека стално ми плачеш. Ми плачеше за тортурата што лани ја претрпевте, ми плачеше за судиите, ми плачеш за дупли јузери на наш фан клуб. Земи палома и обрати се кај што треба, како сите.

пак ќе ти кажам, си даваш преголемо значење, што е колку смешно, толку и трагично ако се земеш во обзир малце. Разбирам дека сакаш да истераш, дека е ова нешто меѓу мене и тебе, за да изгуби поента правата причина зошто реагирав али не може така...
Земи пример од Џени која се повлече и ме упати кај админите, без да се расправа дополнително. Види си го “посраниот’’ како неа и повлечи се и ти.

Реагирам кога знам дека некој има дупли јузер, како дечково што се пофали со него. Не реагирам на теории на заговор.
значи дупли јузер на форумов се фаќа и санкционира само ако он се пријави сам така..ти како модератор ако имаш за некого сомнежи или “теории на заговор’’ не можеш да го дадеш на разгледување....

Имам слушнато порано, од тебе, од никој друг.
хеаххаххехахеа ова стварно не требаше да го пишеш... :icon_lol:

Крајно време е да се упатиш кај што треба и да го решиш проблемот, да не ти тежи.
ова требаше од старт да го пишеш...

Имаш погрешно сватено: јас ги имам истите права и должности како тебе, на сите подфоруми, освен на филм и тв. Немам никаква должност да пријавувам луѓе затоа што на Итар Пејо така му текнало.

ја па мислев дека како модератор имаш некои поголеми должности од мене, ама сум утнал изледа... ја па, ако за ништо друго, барем како солидарност према колегите од другите подфоруми чија работа е тоа, би спомнал... али добро.. кај админите ова така:?? :D

Тука е лацио кој полека, полека им подлегнува на раните и мислам дека лацио ќе почне уште да паѓа еве утре кикснат пак !
Лацио не го ни ставив во комбинација исто како и Палермо и Удинезе. Тоа не се екипи за ЛШ. Ама Наполи се повеќе изненадува и со тоа токму на Јуве му ја отежнува работата. Затоа утрешното дерби добива уште повеќе на тежина.

Ти ова озбилно,со кој памет пишуваш дека Јуве ако сака во ЛШ ке мора да ги исфрла Интер или Рома ? Интер се бори за 1 место,а ти тука викаш демек можно е да завршиме 5 место:tapp:

Лацио не го ни ставив во комбинација исто како и Палермо и Удинезе. Тоа не се екипи за ЛШ. Ама Наполи се повеќе изненадува и со тоа токму на Јуве му ја отежнува работата. Затоа утрешното дерби добива уште повеќе на тежина.

Нас највише ни одговареш Х да излези али, има уште 7-8 до крај! Па да види ме што ќе се десеи.

Едит:

0-2 за наполи !

пак ќе ти кажам, си даваш преголемо значење, што е колку смешно, толку и трагично ако се земеш во обзир малце. Разбирам дека сакаш да истераш, дека е ова нешто меѓу мене и тебе, за да изгуби поента правата причина зошто реагирав али не може така...
Земи пример од Џени која се повлече и ме упати кај админите, без да се расправа дополнително. Види си го “посраниот’’ како неа и повлечи се и ти.

значи дупли јузер на форумов се фаќа и санкционира само ако он се пријави сам така..ти како модератор ако имаш за некого сомнежи или “теории на заговор’’ не можеш да го дадеш на разгледување....

хеаххаххехахеа ова стварно не требаше да го пишеш... :icon_lol:

ова требаше од старт да го пишеш...

ја па мислев дека како модератор имаш некои поголеми должности од мене, ама сум утнал изледа... ја па, ако за ништо друго, барем како солидарност према колегите од другите подфоруми чија работа е тоа, би спомнал... али добро.. кај админите ова така:?? :D

pejo.gif

Сега подобро? :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom