Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
Сакаш да се направиш многу интересен ама не ти успева :nesum:Клошари...
Дај кажи некое ново правило.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да се направиш многу интересен ама не ти успева :nesum:Клошари...
Дај кажи некое ново правило.
прво, не си давај толкаво значење, никој не ти “плаче тебе’’, ти кажав фино што ме испровоцира да го спомнам ова и мислам дека ме сфати.
второ, не знам во што имаш увид ни како имаш увид, ама ако бар 10 пати е спомнато, а кажа дека си видел, логично е бар да дадеш да се провери на админите.... ( ова , ако веќе си играме “ја нисак одакле’’)
Ќе биде крваво утре,очекувам по некој црвен картон.Интер ке се брани,но нема да се одбрани. 3-1 конечен резултат, моја прогноза,со фер судење.
.Дерби меч е и колку и да се ривали ке се почитуваат екипите меѓу себе и се надевам дека нема да има црвени картони или некакви повреди сериозни зашто не доликува на големи екипи и гиганти во фудбалот како интер и јувентус на таков начин да пробат да дојдат до 3 бода.Тоа дерби ке се гледа секаде низ светот и трите бода се најмалку битни утре за тимовите.Жолти картони секогаш имало и ке има но мислам дека е срамота црвени да паднат утре.Сепак да видимејувенташи, можен состав??
повредени кои ви се ???

прво, не си давај толкаво значење, никој не ти “плаче тебе’’, ти кажав фино што ме испровоцира да го спомнам ова и мислам дека ме сфати.
второ, не знам во што имаш увид ни како имаш увид, ама ако бар 10 пати е спомнато, а кажа дека си видел, логично е бар да дадеш да се провери на админите.... ( ова , ако веќе си играме “ја нисак одакле’’)
^ значи во полн состав ќе излезете, ќе биде јако, кај нас ќе го нема лусио најверојатно,
ќе биде тешко![]()
Тука е лацио кој полека, полека им подлегнува на раните и мислам дека лацио ќе почне уште да паѓа еве утре кикснат пак !Евентуален неуспех утре за Јуве, ќе ја направи ЛШ невозможна мисија со оглед на моменталниот резултат на мечот Рома-Наполи. Јас мислев дека Милан, Интер, Рома и Јуве ќе одат во ЛШ ама сега станува се потешко и Јуве ќе мора да исфрли еден од Интер или Рома ако сака да учествува во ЛШ наредната година.
Јас имам впечаток дека стално ми плачеш. Ми плачеше за тортурата што лани ја претрпевте, ми плачеше за судиите, ми плачеш за дупли јузери на наш фан клуб. Земи палома и обрати се кај што треба, како сите.
значи дупли јузер на форумов се фаќа и санкционира само ако он се пријави сам така..ти како модератор ако имаш за некого сомнежи или “теории на заговор’’ не можеш да го дадеш на разгледување....Реагирам кога знам дека некој има дупли јузер, како дечково што се пофали со него. Не реагирам на теории на заговор.
хеаххаххехахеа ова стварно не требаше да го пишеш...Имам слушнато порано, од тебе, од никој друг.
ова требаше од старт да го пишеш...Крајно време е да се упатиш кај што треба и да го решиш проблемот, да не ти тежи.
Имаш погрешно сватено: јас ги имам истите права и должности како тебе, на сите подфоруми, освен на филм и тв. Немам никаква должност да пријавувам луѓе затоа што на Итар Пејо така му текнало.

Лацио не го ни ставив во комбинација исто како и Палермо и Удинезе. Тоа не се екипи за ЛШ. Ама Наполи се повеќе изненадува и со тоа токму на Јуве му ја отежнува работата. Затоа утрешното дерби добива уште повеќе на тежина.Тука е лацио кој полека, полека им подлегнува на раните и мислам дека лацио ќе почне уште да паѓа еве утре кикснат пак !
Ти ова озбилно,со кој памет пишуваш дека Јуве ако сака во ЛШ ке мора да ги исфрла Интер или Рома ? Интер се бори за 1 место,а ти тука викаш демек можно е да завршиме 5 местоЕвентуален неуспех утре за Јуве, ќе ја направи ЛШ невозможна мисија со оглед на моменталниот резултат на мечот Рома-Наполи. Јас мислев дека Милан, Интер, Рома и Јуве ќе одат во ЛШ ама сега станува се потешко и Јуве ќе мора да исфрли еден од Интер или Рома ако сака да учествува во ЛШ наредната година.

Лацио не го ни ставив во комбинација исто како и Палермо и Удинезе. Тоа не се екипи за ЛШ. Ама Наполи се повеќе изненадува и со тоа токму на Јуве му ја отежнува работата. Затоа утрешното дерби добива уште повеќе на тежина.
пак ќе ти кажам, си даваш преголемо значење, што е колку смешно, толку и трагично ако се земеш во обзир малце. Разбирам дека сакаш да истераш, дека е ова нешто меѓу мене и тебе, за да изгуби поента правата причина зошто реагирав али не може така...
Земи пример од Џени која се повлече и ме упати кај админите, без да се расправа дополнително. Види си го “посраниот’’ како неа и повлечи се и ти.
значи дупли јузер на форумов се фаќа и санкционира само ако он се пријави сам така..ти како модератор ако имаш за некого сомнежи или “теории на заговор’’ не можеш да го дадеш на разгледување....
хеаххаххехахеа ова стварно не требаше да го пишеш...
ова требаше од старт да го пишеш...
ја па мислев дека како модератор имаш некои поголеми должности од мене, ама сум утнал изледа... ја па, ако за ништо друго, барем како солидарност према колегите од другите подфоруми чија работа е тоа, би спомнал... али добро.. кај админите ова така:??![]()