Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оди лечи фрустрации на друго место, кој дупли јузер?

--- надополнето ---

Доби мал бан за навреда а после ја доби главната награда за дупли јузер.

Не мислеше на ваши, него на људи од вашите фан клубови за кои знаете дека се дупли јузери а не ги пријавувате !

Адриано јадниот / Ј.Занети , Чомбе/ како беше и тн. !

Не мислеше на ваши, него на људи од вашите фан клубови за кои знаете дека се дупли јузери а не ги пријавувате !

А бе знам еднаш порано памтам дека набројуваше, ама не знам од кај му е идејата дека јас знам кој се има дупли јузер. Ти знаеш кој се со дупли јузери во фан клуб Милан?
Едноставно е: ако мислиш дека некој има дупли, имаш админи, одма ќе проверат. Нека не меша баби и жаби, не водам јас списоци во Ексел.

Тоа кај админите :)

Ова веќе не личи на тема за дербито ... цела ја уништивте!!

од кај му е идејата дека јас кој се има дупли јузер.
.
:icon_lol: :icon_lol:

не, најозбилно... 300 години имаш, стварно не те личи ...

Ич не ни е, кој го тера да се враќа додека е на бан од еден ден.

другарка ти јунајтед грл беше на перманентен, па не и сметаше да се врати по 30 пат, а и тебе како модератор да и замижиш..

да се разбереме, не ми сметаат мене дупли јузери, ми сметат дупли аршини, а посебно ме иритира кога банирате некого и се пувате при тоа, а гзот не ви е чист ни на вас...

Не тебе не те личи: од кај знаеш дека јас знам дека некој има дули јузер и го кријам? Просветли ме. Или интересно ти звучи, ко теорија на заговор? Тие што имаат дули јузери уживаат неограничена доверба во мене? Имам најдолно можно мислење за тие што обвинуваат без ни еден саглам аргумент. За тебе имам два збора:

1. Ацид
2. Бидиков

И одјеби со овие глупости веќе, рачунав дека имаш памет...

другарка ти јунајтед грл беше на перманентен, па не и сметаше да се врати по 30 пат, а и тебе како модератор да и замижиш..

да се разбереме, не ми сметаат мене дупли јузери, ми сметат дупли аршини, а посебно ме иритира кога банирате некого и се пувате при тоа, а гзот не ви е чист ни на вас...

Не тебе не те личи: од кај знаеш дека јас знам дека некој има дули јузер и го кријам? Просветли ме. Или интересно ти звучи, ко теорија на заговор? Тие што имаат дули јузери уживаат неограничена доверба во мене? Имам најдолно можно мислење за тие што обвинуваат без ни еден саглам аргумент. За тебе имам два збора:

1. Ацид
2. Бидиков

.....

1. Ацид
2. Бидиков

ја не сум модератор и не е мое да бидам џандар на форумов, тоа е, на некој начин твоја работа. Мене не ми е комотно да идам на некој админ да му плачам “њуњу оној Петко има дупли јузер.

али ајде, за раат во куќа и да не уништувам темава со муабети на кои не им е место овде, еве ќе прифатам дека стварно поима немаш...... сеа знам дека ќе се распрашаш, ќе дознаеш и ќе го пријавиш... :icon_lol:

ја не сум модератор и не е мое да бидам џандар на форумов, тоа е, на некој начин твоја работа. Мене не ми е комотно да идам на некој админ да му плачам “њуњу оној Петко има дупли јузер.
Кој ти кажал дека модераторите имаат увид во таа работа?
И ако не плачеш на админите, немој да ми плачеш мене.

Кој ти кажал дека модераторите имаат увид во таа работа?
И ако не плачеш на админите, немој да ми плачеш мене.

прво, не си давај толкаво значење, никој не ти “плаче тебе’’, ти кажав фино што ме испровоцира да го спомнам ова и мислам дека ме сфати.

второ, не знам во што имаш увид ни како имаш увид, ама ако бар 10 пати е спомнато, а кажа дека си видел, логично е бар да дадеш да се провери на админите.... ( ова , ако веќе си играме “ја нисак одакле’’)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom