1.Мртов уморен после 7 саати концерт.
2.Можда и не требаше да свират Морал и Беи д Фиш.Не затоа што се лоши или нешто друго,туку затоа што некако отекоа и поради нивните настапи уште поуморни бевме.
3.Озвучењето беше прилично лошо.
4.Нека им каже некој не сељацине и wanna be рокерчињата дека не се прави шутка на секоја песна.Тоа некоја балада на пример ''Штета што је курва''(лупам) тие зеле се шуткаат.Што е најтрагично ако некој лошо го подудреше другиот уз шуткање,овој му се враќаше да го тепа.:kesa:
5.Мрзам луѓе што дошле на 7-часовен концерт,а знаат само две песни.Едната е ''Неко те има ночас'',a другата ''Неко те има ночас''.Цел концерт дремат,и коа ќе дојдат тие песни на ред,тогаш палат се живо и диво.Свашта!
Беи д фиш беа онака солидни.Не ги слушам,но ја почитувам нивната работа и музиката што ја креираат.Стварно се талентирани и не знам што кој К бараа на ваков концерт,али тие си знаат.Не дека и другите не се,туку овие прават сосема различна музика од останатите.
Негатив беа закон.Ја раздвижија публиката и ја загреаа атмосферата.На ''Без промене'' и ''Ти ме не волиш''спобудалев.Ама криво ми беше што не ги свиреа ''Свет туге'' и ''Збуњена''.
Mорал...хмм па што знам.Влатко ми е крајно антипатичен,а останатите чичковци од бендот беа сосема океј.Ми се свиѓаше батето што на гитарата ја имаше на виргината.
Јагодите беа супер.Зеле и на стари години ја кине гитарата,а тој младичот што е вокал,а и гитарист пријатно ме изненади во секој смисол.
Не пееја неколку песни што сакав да ги пејат,а ги пееја ''Једина моја''и''Криво је море'' и цела хала се навлажни.
Казалиште и Ван Гог беа исто така одлични.Сум бил на нив,ова е вторпат па можеби затоа и не сум притресен толку.
Ова е онака на кратко,ме мрзи да пишувам поопширно.Битно е дека со екипата убаво си поминав,и ќеф ми е што на сите Екс-Ју групи што сум ги сакал го помал(и ги сакам сега нормално)сум бил на концерт.
Сега ќе чекам да дојде некоја странска рок група па пак да си поминам топ.Или пак ќе терам во Србија на Белазмија и Џудаст...
п.с.Да му еб*м матер на тој клошарот на бензиска што пушташе по двајца луѓе внатре да пазарат.Ние мртви уморни и жедни тие играат ташакот.Ама затоа коа влегов внатре,300 денари остаив само за пиење.
п.п.с.Секоја чест за едни дечки со јакни од G''n''R и Skid Row.А,и обувките им беа стварно закон