Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Знаемо желбите на Берлускони дека скоро секогаш стануаат реалност, коа он ќе запне за некој тој играч ќе дојде у Милан па макар и по 2-3 сезони :) Ибра беше желба коа замина Јуве у втора лига, ете го денеска у Милан... Роналдињо беше исто желба и тоа голема, и тој дојде :) Taка да ништо не се знае... Берлускони и све е можно!

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Е да судеше вака судијата и со нас кога игравме со Тотенхем, ова копилево Крауч одма картон ќе добиеше, а не во 90 мин. за тие 20 лактови што ги маваше...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Е да судеше вака судијата и со нас кога игравме со Тотенхем, ова копилево Крауч одма картон ќе добиеше, а не во 90 мин. за тие 20 лактови што ги маваше...
да бе мамето негово,посебно втора утакмица ги искрши сите...ама сеа незнам што му стана лизгачки се пушта,кој коњ човече..1 грам мозок нема у него .

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Овој ранокија бил надежта на Италија и шинтер? Мизеријаши!!!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас некако мислам дека Галијани и Берлускони намерно му го плеснаа Леонардо на Морати! :) Ако не е Леонардо онаму пуштен за да ги уништи еве-ве! :)

Затоа Галијани и Берлускони изјавуваат дека го сакаааат!! :) Е како да не го сакаат! Којзнае што мисли сеа Морати за својата одлука во врска со Леонардо! Ги уништи со тактиките во дербито,денеска ги направи најголемиот срам на италијанскиот фудбал!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Kaka is back! Асистенција за Роналдо :icon_lol:

А овој коментаторот на Канал 5 е епик фејл, Галиани и Берлу ги направи дека на Интер биле сопственици...

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
оф топик:
Обо и Канал 5 почна порничи да дава, ова е веќе премногу.

он:
Бонера за Киву, Кордоба, Ракија... е принцот од бајките. Да не прочитам уште еднаш лош збор за дечкото :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
А Ето игра ли пошто не го гледам ја на терен.. :icon_lol:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
абе како беше тоа...
Schalke 04 ? или Schalke 05 ? :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ретко кога вака јавно хејтам... ама не ве потсети овој Интер на оној стариот добар Интер од пред неколку години? :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Договорот на Пипо да му се продолжи за уште една година оти она педерчето Раул даде гол и сега тој е најдобар стрелец во ЛШ!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.709
Поени од реакции
49.046
Ретко кога вака јавно хејтам... ама не ве потсети овој Интер на оној стариот добар Интер од пред неколку години? :)

хеахехае цела недела на тој ме потсеќа мене... Ова е тој Интер што ми фалеше мене, овој Интер новата генерација навивачи на “ИнтернанашиотГоранПандев’’ го немаат запознаено и ново им е се ова, додека на тие постарите им се враќаат флешови од времето и добиваат падавици.

Мани друго, мене и резултатов нивни денес не потсеќа на нашиот лански со Манчестер.... Само сеа чекам Леонардо да искочи и да каже дека не се предаваат дрн дрн. Има моменти кога Мислам дека уште работи за Милан само шо Морати- траума му ја исплаќа платата :icon_lol:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
хеахехае цела недела на тој ме потсеќа мене... Ова е тој Интер што ми фалеше мене, овој Интер новата генерација навивачи на “ИнтернанашиотГоранПандев’’ го немаат запознаено и ново им е се ова, додека на тие постарите им се враќаат флешови од времето и добиваат падавици.

Мани друго, мене и резултатов нивни денес не потсеќа на нашиот лански со Манчестер.... Само сеа чекам Леонардо да искочи и да каже дека не се предаваат дрн дрн. Има моменти кога Мислам дека уште работи за Милан само шо Морати- траума му ја исплаќа платата :icon_lol:
Ама сега ќе ти кажат одма дека ова не им значи ништо после успехот во минатата сезона. Не се важи ова. Уште една бламажа на Леонардо на тактички план. Без победа на домашен терен во ЛШ на 6 натпревари е. Се издишаа ко балон после Нова Година Интеров. И за на крај се надевам дека Галијани и Берлускони ќе му простат на Леонардо и ќе го остават уште една сезона во тимот. Ни се гледаат уште петарди

Kajgana Shop

На врв Bottom