Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Da , porano vo Marsej koga igrase , igrase vo Sredniot red !!

No od 1-2 godna igra kako centralen bek , i vo galatasaraj igra , pa i vo ALBANSKATA REPREZENATACIJA , i igra mnogu dobro !

A vestata od albanskite mediumi!
Чим е од тамо тури му пепел, се ќе направат домашни медиуми за да промовираат сопствени фудбалери. Нека ти текне Пандев се збореше дека ќе идел во Манчестер, Челзи, Тотенхем дури и Барселона а заврши во Интер доста неочекувано

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Додека сме кај Алегри, да кажам дека ми има многу психопатска фаца... некогаш кога ќе избаци една кисела насмевка на сериски убиец ми заличува :icon_lol:

- He's got that sexy smile !

:icon_bigg
:icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
И Насри и Менез се дорби, мада што јас би го посакал Насри пред Менез...

Со Виола и Пирло и Ибра се враќаат, па очекувам да ги „убиеме“, се надевам дека Пирло нема да се повреди у меѓувреме.

За Кана/Цана/Сана (или како и да е), сепак НЕ! Галијани во последен момент го оценил како цитирам „не доволно талентиран“ за замена на големиот Неста, од официјални извори (Скај Италија). Што у превод би значело не-Милан материјал. :nesum:

Поздрав.

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Нема никаква организација иако имаме голем број може да се собереме на некој натпревар на заедничко гледање да падне договор ќе собереме пари ќе се земе домеин ќе се направи страна при тоа ќе се основа и фан клуб имаме бројка само дали има некој што ќе организира некој што е од СК нека каже нека најде и кафе или кај мислите и да се договориме стварно ова со панче е жива брука постовиве им никакви како и се друго иако фан клубот на фб е над 20 000 фанови.
Друже вака, фан клубот на РЕТАРДИЊО има 20 000 фанови пошто не е Macedonia туку само фан клуб на АЦ Милан пишува, автоматски и не е официјален на Македонија.Е сеа ако има некој да се нафати да го работи ова сериозно ко што ДадоТом мислам најавуваше наоѓање кафичи и средства знаеќи колку луѓе сме активни тука и не би било некој голем проблем.Ја сум за НАШ ФАН КЛУБ ама ако работиме сериозно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.774
Нема ништо околу ова,не знам од каде ти е информацијава.

А и како што знам овој играше у средина а не централен дефанзивец или грешам?
Да да средина играше. И ние наводно го баравме едно време ама ништо од тоа.Инаку не е толку добар. Чим од Марсеј отиде во Сандерленд па од таму го шутнаа во Турција не ќе да е толку добар.

--- надополнето ---

Денот когај Инзаги ќе иде у пензија ќе плачем ко мало дете ..

момент кој никоаш нема да го забраем

Богами ни јас нема!! :pos2:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Каков Цана дебакл е штом го избркаа од Марсеј и од Сандерленд да оди во Турција сигурно не е некој играч а тоа што го пишаа предходно сигурно не е вистина нема на никоја страна таква шпекулација а и не ни треба Неста може да го продолжи догворот а и да не сигурно ќе најдат добар дефанзивец како и секогаш Милан има добри дефанзивци а како замена при суспензија-повреда тука е за на клупа Јепес кој не беше така лош кога мораше да игра каде каде е подобар од Одо,Бонера и остали.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Каков Цана дебакл е штом го избркаа од Марсеј и од Сандерленд да оди во Турција сигурно не е некој играч а тоа што го пишаа предходно сигурно не е вистина нема на никоја страна таква шпекулација а и не ни треба Неста може да го продолжи догворот а и да не сигурно ќе најдат добар дефанзивец како и секогаш Милан има добри дефанзивци а како замена при суспензија-повреда тука е за на клупа Јепес кој не беше така лош кога мораше да игра каде каде е подобар од Одо,Бонера и остали.
Ne go izbrkija od Marseille , 4 godini tamu bese 3 godini KAPITEN , koga ne znaes ne zbori .. Sam sakase da odi vo Anglija kaj Sanderlend ,. tamu ne pomina bas najubavo , a sea e vo Gallata i tie se katastrofalni i se ocekuva da izleze vo leto ...

a za toa ne e talentiran Galliani gresi , ima dovolno iskustvo ! ! !

da igras vo ekipi kao PARIS ST. GERMAIN , MARSEJ , SANDERLEND , GALATASARAY ? :D i da vikas ne e talentiran

pozz

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ne go izbrkija od Marseille , 4 godini tamu bese 3 godini KAPITEN , koga ne znaes ne zbori .. Sam sakase da odi vo Anglija kaj Sanderlend ,. tamu ne pomina bas najubavo , a sea e vo Gallata i tie se katastrofalni i se ocekuva da izleze vo leto ...

a za toa ne e talentiran Galliani gresi , ima dovolno iskustvo ! ! !

da igras vo ekipi kao PARIS ST. GERMAIN , MARSEJ , SANDERLEND , GALATASARAY ? :D i da vikas ne e talentiran

pozz
Сам себе сјебал? Од екипи како ПСЖ, Сандерленд, Галатасарај ќе бараме замена за Неста? Не брат!

Иначе читам, пак покажувале интерес за Јан Вертонген од Ајакс, па добро би било да се земе тај типац :).

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.774
Сам себе сјебал? Од екипи како ПСЖ, Сандерленд, Галатасарај ќе бараме замена за Неста? Не брат!

Иначе читам, пак покажувале интерес за Јан Вертонген од Ајакс, па добро би било да се земе тај типац :).
Па тој за Цана ( или како и да се вика ) е Роналдињо

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Друже вака, фан клубот на РЕТАРДИЊО има 20 000 фанови пошто не е Macedonia туку само фан клуб на АЦ Милан пишува, автоматски и не е официјален на Македонија.Е сеа ако има некој да се нафати да го работи ова сериозно ко што ДадоТом мислам најавуваше наоѓање кафичи и средства знаеќи колку луѓе сме активни тука и не би било некој голем проблем.Ја сум за НАШ ФАН КЛУБ ама ако работиме сериозно.
Оживејте ја идеата од мене имате подршка и техничка и финансиска, бидејќи нема да треба да се трошиме за темплејт, плус се ќе биде леглно, а не украдено. Инаку треба да собереме 1500 денари и малку време за да се стават содржини на веб сајт. И Васко од Интер ќе ни помогне околу ажурирањето, ќе биде задолжен за временската прогноза.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
И Васко од Интер ќе ни помогне околу ажурирањето, ќе биде задолжен за временската прогноза.
Јакичко :),ништо лошо во идејата мада прв пат коа се отвори и не доживеавме голем успех.Ако ништо друго бар еден собир да организираме па таму ќе се договориме за се

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Оживејте ја идеата од мене имате подршка и техничка и финансиска, бидејќи нема да треба да се трошиме за темплејт, плус се ќе биде леглно, а не украдено. Инаку треба да собереме 1500 денари и малку време за да се стават содржини на веб сајт. И Васко од Интер ќе ни помогне околу ажурирањето, ќе биде задолжен за временската прогноза.
Се согласувам со Никац да напраиме ако не еден собир за Фиорентина и да видиме до кај сме? :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Значи можни кандидати за штоперската позиција на Неста се:

Вертонген, Астори, Ќејхил и Мексес(доби повреда која што ќе го одалечи од терените од 4 до 5 месеци, но без разлика на тоа, имало шанса да дојде)

Најверојатни опции се Астори и Мексес, па Вертонген, за Ќејхил не верувам, англичанец во Милан? Хм...

Kajgana Shop

На врв Bottom