Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.565
- Поени од реакции
- 5.561
Знаемо желбите на Берлускони дека скоро секогаш стануаат реалност, коа он ќе запне за некој тој играч ќе дојде у Милан па макар и по 2-3 сезони
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Знаемо желбите на Берлускони дека скоро секогаш стануаат реалност, коа он ќе запне за некој тој играч ќе дојде у Милан па макар и по 2-3 сезони
да бе мамето негово,посебно втора утакмица ги искрши сите...ама сеа незнам што му стана лизгачки се пушта,кој коњ човече..1 грам мозок нема у него .Е да судеше вака судијата и со нас кога игравме со Тотенхем, ова копилево Крауч одма картон ќе добиеше, а не во 90 мин. за тие 20 лактови што ги маваше...
Не бе овој Абате буљашов уште го нема извадено од џебА Ето игра ли пошто не го гледам ја на терен..![]()
Ретко кога вака јавно хејтам... ама не ве потсети овој Интер на оној стариот добар Интер од пред неколку години?![]()
Ама сега ќе ти кажат одма дека ова не им значи ништо после успехот во минатата сезона. Не се важи ова. Уште една бламажа на Леонардо на тактички план. Без победа на домашен терен во ЛШ на 6 натпревари е. Се издишаа ко балон после Нова Година Интеров. И за на крај се надевам дека Галијани и Берлускони ќе му простат на Леонардо и ќе го остават уште една сезона во тимот. Ни се гледаат уште петардихеахехае цела недела на тој ме потсеќа мене... Ова е тој Интер што ми фалеше мене, овој Интер новата генерација навивачи на “ИнтернанашиотГоранПандев’’ го немаат запознаено и ново им е се ова, додека на тие постарите им се враќаат флешови од времето и добиваат падавици.
Мани друго, мене и резултатов нивни денес не потсеќа на нашиот лански со Манчестер.... Само сеа чекам Леонардо да искочи и да каже дека не се предаваат дрн дрн. Има моменти кога Мислам дека уште работи за Милан само шо Морати- траума му ја исплаќа платата![]()