Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
опасно напната утакмица. роналдо е закон. ќе го земавме во челзи ама премногу е млад. нека наполни барем 30тина години :pos2:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ненене не се тера вака,со Албиол во одбрана Рамос не знае каде да игра,Ласс тотален промашај,Бензема веќе готово се удирам со глата в ѕид кога го гледам.Добро ќе биде ако не нешто друго Кака да биде 50% од маестрото КР7 и на коњ сме.Секако освен 3 бода ми беше важна за инат од овие жолтициве кои пукнаа од криво а и Мур супер им појде пред клупата.:vozbud:
Рамос прво полувреме играше десен бек и нормално таму кога игра е цел изгубен зошто не му е природна позиција, од почетокот на 2-ро до крај...си играше штопер...и играше одлично како што знае да игра на таа позиција...

Иначе Роналдо е пола екипа, и за мене е најдобар во светот...кис4е:)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ууууф каква утакмица еј!! Одамна немало ваков филинг. Одамна не сум го гледал Реал од стоење и со навивање. :)) Браво Роналдо, браво Кака!!

И едно барање до др клубови: Ве молам купете го дрвоно!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе Роналдо е мајстор, може професор да им биде на сите, паднат стана ја зеде топката им даде гол ај чао. Ебате неспособните.

Член од
4 август 2010
Мислења
318
Поени од реакции
189
КР :vozbud: 3 гола и асистенција, убица!
Средината - шит:toe:
Одбраната... Рамос си е бек, најдобар (или меѓу најдобрите 2јца) во светот на таа позиција. Не е лош за централен, ама далеку е он она што може да го пружи како десен бек. Инаку Пепе си е закон за централен... без него ко изгубени се останативе.
Нападот си е арен... само наместо Бензема, било кој друг би завршил работа... ја би Кристијано напаѓач, Кака, Леон и Ди Марија позади него... Знае да одигра со глава, да шутне, да излезе во шанса... знае да стори се - и тоа далеку подобро од Бенз...А Бенз би го пратил на позајмица 1 сезона, па можеби наредната би бил ОК.
ПС не беа лоши во второ полувреме бе, баш супер си одиграа.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Фантстична утакмица за инфаркт,први десет минути катастрофа прво полувреме Ди Мариа беше изгубен и цела одбрана
второ полувреме видовме зошто Мурињо е Special One,зошто Роналдо е најдобар и дека Кака е далеку од залез на кариерата,второ полувреме целиот тим беше фантастичен
браво за Роналдо,Озил кој играш фантстично денес,Ди Мариа кој второ полувреме играш супер,Бензема кој се трудеше и се повеќе ми се допаѓа неговата амбиција за гол,Карваљо беше одличен во многу ситуации и едно големо БРАВО за кам бекот на КАКА
Хала Мадрид!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А Ди Мариа да беше добар во одбрана ми го нарел и бек да игра,нека пробива само и така за крило не му кажале дека треба реализација.Се такмичат со Бенз кој ќе промаши повеќе 100% шанси.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
КР :vozbud: 3 гола и асистенција, убица!
Средината - шит:toe:
Одбраната... Рамос си е бек, најдобар (или меѓу најдобрите 2јца) во светот на таа позиција. Не е лош за централен, ама далеку е он она што може да го пружи како десен бек. Инаку Пепе си е закон за централен... без него ко изгубени се останативе.
Нападот си е арен... само наместо Бензема, било кој друг би завршил работа... ја би Кристијано напаѓач, Кака, Леон и Ди Марија позади него... Знае да одигра со глава, да шутне, да излезе во шанса... знае да стори се - и тоа далеку подобро од Бенз...А Бенз би го пратил на позајмица 1 сезона, па можеби наредната би бил ОК.
ПС не беа лоши во второ полувреме бе, баш супер си одиграа.
Друже, извини...ама за болдираново не се сложувам со тебе...Рамос не знае да игра како бек...изгубен е...тром..спор е за таа позиција...он е класичен штопер...цврст, енергичен...одличен скокач...играч со глава...се што му треба на еден централен дефанзивец...и криво ми е што цело време игра десно...не може да го достигне и покаже својот потенцијал...

Мое мислење, поздрав.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Друже, извини...ама за болдираново не се сложувам со тебе...Рамос не знае да игра како бек...изгубен е...тром..спор е за таа позиција...он е класичен штопер...цврст, енергичен...одличен скокач...играч со глава...се што му треба на еден централен дефанзивец...и криво ми е што цело време игра десно...не може да го достигне и покаже својот потенцијал...

Мое мислење, поздрав.
Затоа на истата таа позција според комјутерски статистики Рамос бил најодбар играч на СП.Битно е и тимот како ти игра а и каква формација играш,како напаѓаш итн/

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Утакмицава беше ААААААААААААААААААААА(моментот на ВДВ), лудница. Како само ги надиграа во првите 35 минути, ама последните 55 беа на Реал и ги стопија. Алал му вера на Роналдо, типот е лудак, а Кака голче конечно ххххх...
Дома непобедливи тоа е тоа:pipi:

Албиол е ѕвер, како знае да кикснува, а Лас резерва, Кедира татко за него:tv:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.397
Роналдо е играчиште, стварно неможам да најдам збор што може да го опише. Најдобар? За мене да.

Уште една победа на Реал и нови 3 бода на контото. Мора, едноставно мора да се игра подобро и посконцентрирано во одбраната. Како што кажаа погоре не бил овој тој Реал од пред неколку месеци, да, одбраната не е таа. За Бензема ќе кажам дека вечерва стварно не го служеше среќата, за камен - камен е али и покрај тоа нема среќа едноставно. Според мене би го земал Џузепе Роси од Виљареал стварно е добар напагач, штета што ќе го продолжи договорот со Виљареал.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
CR7 = Puskas, 21 гол на 18 натпревари во Liga, Puskas го постигна тоа од пред 49 години, никој друг после него се до денес !!!

Член од
4 август 2010
Мислења
318
Поени од реакции
189

Мое мислење, поздрав.
Ок, реков дека не е лош за централен - арен си е, физички предиспозиции има ама (според мене) нема доволно стабилност за централен и на многу натпревари кога играл централен како да му паѓа концентрацијата и ми делувал збунето (можеби е и до тоа што повеќе игра како бек). А инаку не се сложувам дека е тром, а технички е подобар од многу многу други...па кога играше за Шпанија на секој натпревар беше цар на десната страна и во напад и во одбрана... а за Реал - мислам дека Пепе и Карваљо се океј како централни засега, додека за Арбелоа мислам дека не е достојна замена за Рамос по десно, така да се додека не донесат некој кој ќе може да го замени најверојатно нема да игра централен. А без добар десен бек не би го гледал Реал... мака ми паѓа само кога ќе ми текне на Салгадо последните години-повеќе голови имаше од Раул, само овој во своја мрежа.
А можеби си во право дека има потенцијал да прерасне во одличен централен - не велам не:)
Поздрав

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
CR7 = Puskas, 21 гол на 18 натпревари во Liga, Puskas го постигна тоа од пред 49 години, никој друг после него се до денес !!!
22 на 18...
браво за утакмицата може некој хајлајтсите да ги стаи не бев во можност да гледам... ќе ви бидам многу благодарен :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom