Зошто да не?Баш би бил замена за Чаби...и така неаме сличен играч како него(освен Гранеро кој е форсиран на таа позиција оваа полусезона):smir:Не ни треба.
Зошто да не?Баш би бил замена за Чаби...и така неаме сличен играч како него(освен Гранеро кој е форсиран на таа позиција оваа полусезона):smir:Не ни треба.
Пример дека клубот не знае да цени наши деца е Негредо беше внесуван во сите понуди за играчите минатата година али на Парехо му немаат направено ништо лошо го пратија со надеж да се врати и да игра за Реал кога ќе стекне искуствоКога клубот незнае да цени..... не е криво детето што прославило. Негов клуб е Гетафе и негово право е дали ке слави погодок или не.
И шо му фали на Гранеро, а шо го има Парехо? Ништо, дури Гранеро е и подобар. Едноставно имаме играчи за таа позиција, ако дојде ќе седи на клупа, и ништо друго. Па и не е некое играчиште, шоако ни дал гол големото чудо. Според мене ова.Зошто да не?Баш би бил замена за Чаби...и така неаме сличен играч како него(освен Гранеро кој е форсиран на таа позиција оваа полусезона):smir:
Не реков дека му фали нешто,само спомнав дека на таа позиција игра само оваа полусезона кај Мурињо.Дека не му е природна позиција,за разлика од Парехо!И шо му фали на Гранеро, а шо го има Парехо? Ништо, дури Гранеро е и подобар. Едноставно имаме играчи за таа позиција, ако дојде ќе седи на клупа, и ништо друго. Па и не е некое играчиште, шоако ни дал гол големото чудо. Според мене ова.
Да те чуе кај викаш дека е Шпанец ако не те линчува па ете.... Баскијец е тојНека се освестат на време дека Адебајор во Реал нема што да бара... не зборувам за квалитетот. Златен Љоренте.... а и цената не е голема во разлика. Овој е и + Шпанец а и до некаде докажан играч во Ла Лига... со искуство некакво.
Дан ти фрлит граната в двор,па да пејш "I beleve i can fly"Да те чуе кај викаш дека е Шпанец ако не те линчува па ете.... Баскијец е тој
А Адебајор па можи помлад е ?Иначе мислев помлад е овој .... 25 има.
26 иматА Адебајор п?а можи помлад е
Не сериозно, ако се купува нека го земат Љоренте, Адебајор ми е некако играч без врска. Никако не е за кај нас. Незнам шо виделе сите во него...