Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ точно. во шпанија 25те играчи кои се регистрирани мораат да бидат со бројките од 1 до 25

Мое мислење е дека има неколку варијанти сега:

Да се продаде играч(Матеос, Мамаду)
Да се даде некој на позајмица(Матеос, Каналес)
Да го вратат Каналес како играч на Кастиља и да не биде регистриран туку како младинец да биде повикуван во тимот(мислам дека може за сите играчи под 20 год)
Игуаин да не биде регистриран заради повредата (случајот со Ване и Мамаду) мада не верувам во ова зошто мислам дека ќе се врати Игуаин многу порано
Матеос не верувам дека ќе го дадат зошто е home-grown. Тоа со Каналес мислам дека може, до 19 години е границата, ама попрво би го пратиле на позајмица него така да направат.

Според мене, најверојатно сценарио е Каналес да оди на позајмица, или продавање на Мамаду или Гарај, а не би ме чудело ако Игуаин оди на операција, да не го регистрираат.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Матеос не верувам дека ќе го дадат зошто е home-grown. Тоа со Каналес мислам дека може, до 19 години е границата, ама попрво би го пратиле на позајмица него така да направат.

Според мене, најверојатно сценарио е Каналес да оди на позајмица, или продавање на Мамаду или Гарај, а не би ме чудело ако Игуаин оди на операција, да не го регистрираат.
и замисли каков нокаут ќе биде тоа за еден играч,кој пред една година го бараше пола Европа,беше најавуван како најдобар млад млад играч во 2011,и да бидит регистриран во Кастиља.Кој пад на морал ќе го имат! :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ај не си фантазирајте за Каналес и Кастиља тоа нема да се деси...најдобро нешто што може да му се деси на малиот да оди на позајмица ако и тоа не се деси може да влегува во последните минути од натпреварите,да си игра константно во купот и така.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Леле вчера Парехо колку ме накурчи со прославата на голот како во финале ЛШ да дал копиле мрсно, ко некој играч пуштен од барселона да се калеми во друга екипа

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Леле вчера Парехо колку ме накурчи со прославата на голот како во финале ЛШ да дал копиле мрсно, ко некој играч пуштен од барселона да се калеми во друга екипа
Исто како Давид Виља пред една сезона :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Кај не ќе се радвит.....мислеа дека е непотребен,го пуштија.......а им даде вчера голчиште,ептен многу убо! :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
PRIPREMU nogometaša Manchester Cityja za premierligaški dvoboj 22. kola protiv Arsenala (u srijedu na Emiratesu) zasjenila je međusobna tučnjava dvojice njihovih igrača, Kola Tourea i Emmanuela Adebayora.

Internetski portal engleskog dnevnika The Mirrora objavio je fotografije na kojima se vidi dvojac igrača Cityja uhvaćen u hrvački zagrljaj. Dvojicu bivših igrača Arsenala uzavrele krvi morali su razdvajati suigrači, a nitko iz kluba zasad nije komentirao ovaj incident.

Drugi je to fizički sukob igrača “građana” u kratkom periodu, budući su se prošlog mjeseca sukobili Mario Balotelli i Jerome Boateng.

Колку само наместена работа,Адебајор ќе дојде 10000000%

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Angel Di Maria
Levante:2 Real Madrid:3

хахах не знае со кого играл овој

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Поубаво цела сезона ке го гледам Мората отколку Бензема или Адебајор. Адебајор не го сакам не поради стилот на игра, ма да и тоа не ме воодушевува баш, али карактерот.... смрт.
Љоренте FTW :D

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Кај не ќе се радвит.....мислеа дека е непотребен,го пуштија.......а им даде вчера голчиште,ептен многу убо! :)
Има бај- бек не е пуштен само така уште може да биде вратен али искрено ако се курчи вака и изиграва мајмун би го вратил и би го натерал да потпише 5 годишен договор и да остане да скапе во кастиља

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Има бај- бек не е пуштен само така уште може да биде вратен али искрено ако се курчи вака и изиграва мајмун би го вратил и би го натерал да потпише 5 годишен договор и да остане да скапе во кастиља
Чим има бај-бек опцја,сигурен сум дека ќе го вратит на лето Мурињо...ако сеуште ни е тренер

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Кога клубот незнае да цени..... не е криво детето што прославило. Негов клуб е Гетафе и негово право е дали ке слави погодок или не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom