- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.617
- Поени од реакции
- 14.490
Џеко пред потпис со Сити, така да се се сведува на тоа Адебајор да си замине од Сити, а единствен тим што го поврзуваат со него е Реал Мадрид..
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Џеко пред потпис со Сити, така да се се сведува на тоа Адебајор да си замине од Сити, а единствен тим што го поврзуваат со него е Реал Мадрид..
Од оваа година.Од кога Година е КАталонец,и настапувал за младинските екипи на Барса?:nesum:
Шо значит аку дојт,ќе се изнагледаме голови со глава,шо јас многу го лајкувам!Џеко пред потпис со Сити, така да се се сведува на тоа Адебајор да си замине од Сити, а единствен тим што го поврзуваат со него е Реал Мадрид..![]()
Имаше уше неколку испади,ама не ми теквет во моментов.....Од оваа година.
Па не мора од 1 до 11 бројка... Ако треба и 99 нека му ја дадат.. btw го има некој глеано Адебајор сезонава?Само нема бројка за него ќе треба некој да си оди за да дојде Адебајор
Мислам дека во Шпанија играчите од првиот тим мора да имаат бројки од 1 до 25.Па не мора од 1 до 11 бројка... Ако треба и 99 нека му ја дадат.. btw го има некој глеано Адебајор сезонава?
Ако мора некој да си иде, нека биде тоа Гаго. Никогаш не ме импресионирал со својата игра. А за позајмица не знам дали Сити би се согласиле на такво нешто, не зависи се од Реал.Мислам дека во Шпанија играчите од првиот тим мора да имаат бројки од 1 до 25.
А и исполнет ни е целиот прв тим, имаме пријавено 25 играчи, мора некој да си замине за да се ослободи место за некој играч што ќе го купуваме, ако веќе купуваме.
И не мора да се купува, шестмесечна позајмица би било најдобар избор.
Секси жена, со Марсело да се зема WOW WOW