Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Мамаду сака да замине во Малага, а Лас барал повеќе плата, или и тој ќе си заминел..

Игуаин демек ќе се врател за 2 месеци, што мене ни малку не ми е верно.

А шпекулација за напаѓач никаде нема..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Златен Пипитааа што побргу да се врати да не мислиме на други играчи,туку еден просечен играч,ми се допадна идеата за Клосе и кој беше другиот,би можеле со искуството да придонесат многу а и конкуренцијата на Бенз да му биде јака а после Пипитаа и се по старо.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Џабе се надевате сите нема да се донесе никаков играч овој период, слушајте ми зборче:smir:
До 31 е трансфер периодот?

П.С. Елнињо е следен кој отвара тема премногу избега:icon_lol:

--- надополнето ---

9м годишно ќе зима Џеко во Сити, па нормално дека ќе иде таму. Штета што нема да дојде во Реал:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мамаду сака да замине во Малага, а Лас барал повеќе плата, или и тој ќе си заминел..

Игуаин демек ќе се врател за 2 месеци, што мене ни малку не ми е верно.

А шпекулација за напаѓач никаде нема..

Хаха ќе си останеме без нигери во тимот :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
повикни за реваншот против Levante, Copa del Rey.... Adan, Jesus, Pacheco, Carvalho, Pepe, Ramos, Mateos, Arbeloa, Garay, Gago, Kaka, Lass, Granero, Canales, Pedro Leon, Khedira, Juan Carlos, Juanfran, Benzema и Morata........ од дома ќе гледаат Casillas, Diarra, Marcelo, Xabi Alonso, Albiol, Di Maria и Ozil за да се одморат, Cristiano затоа што има температура, а Higuain и Dudek поради повреда.....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
повикни за реваншот против Levante, Copa del Rey.... Adán, Jesús, Pacheco, Carvalho, Pepe, Ramos, Mateos, Arbeloa, Garay, Gago, Kaká, Lass, Granero, Canales, Pedro León, Khedira, Juan Carlos, Juanfran, Benzema и Morata........ од дома ќе гледаат Casillas, Diarra, Marcelo, Xabi Alonso, Albiol, Di María и Özil за да се одморат, Cristiano затоа што има температура, а Higuaín и Dudek поради повреда.....
Според мене состав за со Леванте.
Адан
Рамос - Пепе - Гарај - Арбелоа
Ласс/Гаго - Кедира
Педро Леон - Кака/Гранеро - Гранеро/Кака
Бензема​

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Адан
Ласс/Гаго - Кедира
Бензема​
Ок диамонд бој :D

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Адан
Ласс/Гаго - Кедира
Бензема​
Гранеро не го гледаш ти онде да играт појке,бар дур е Мурињо тренер.Така да утре чекај во пар да игрет кедира со Гранеро! :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Кака нема шанси да биде стартер. Нели и Мурињо сам изјави дека ќе му дава 15, 20 минути на првите неколку натпревари..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Гранеро не го гледаш ти онде да играт појке,бар дур е Мурињо тренер.Така да утре чекај во пар да игрет кедира со Гранеро! :)
Имаше еден натпревар коа влезе како резерва и играше на позицијата плејмејкер, башка беше пред краток период само не ми текнува на кој натпревар:toe:

--- надополнето ---

Кака нема шанси да биде стартер. Нели и Мурињо сам изјави дека ќе му дава 15, 20 минути на првите неколку натпревари..
Да, да заборавив, убаво што ме потсети:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Тогаш освен Каналес како плеј не гледам друга опција:toe:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ronaldo: 60 golova u 61 utakmici, najbolji start u povijesti Reala

Zahvaljujući dva nova gola u utakmici protiv Getafea u ponedjeljak, Cristiano Ronaldo je u 61 odigranoj utakmici za Real od dolaska u taj klub postigao 60 golova, što je najbolji učinak u povijesti tog kluba, više od Puskasa (55 golova), Di Stefana (52), Pahina (50) i brazilskog Ronalda (43).

K tome, Portugalac je na najboljem putu i da sruši rekorde po broju golova postignutih u jednoj sezoni La Lige Telma Zarre i Huga Sancheza, koji su mrežu tresli po 38 puta.

Nakon svih tih golova i ogromnog broja prodanih dresova, odšteta koju je Real platio Manchester Unitedu (94 milijuna eura) više se i ne čini tako velikom.

--- надополнето ---

Тогаш освен Каналес како плеј не гледам друга опција:toe:
Гранеро може.

--- надополнето ---

Заврши сезоната за Гонзало Игуаин.По направената Магнетна резонанца и Компјутерска томографија од "The Sanitas"-медицинскиот пресонал на Реал Мадрид дека неопходна е операција на дискус хернијата.Оваа одлука е прифатена од сите страни како од самиот Игуаин и неговите родители така и од клубот.Во следните 48 часа ќе се чека само одредувањето на локацијата(во која клиника) на операцијата.

Толку од Пипита за оваа сезона :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom