Мамаду сака да замине во Малага, а Лас барал повеќе плата, или и тој ќе си заминел..
Игуаин демек ќе се врател за 2 месеци, што мене ни малку не ми е верно.
А шпекулација за напаѓач никаде нема..
Како шо тргнала работава, ќе ни се врати Ројстон Рики wau wau. Нигериште со педигре.Хаха ќе си останеме без нигери во тимот
кај ми го спомна......?!:kesa:Како шо тргнала работава, ќе ни се врати Ројстон Рики wau wau. Нигериште со педигре.
Според мене состав за со Леванте.повикни за реваншот против Levante, Copa del Rey.... Adán, Jesús, Pacheco, Carvalho, Pepe, Ramos, Mateos, Arbeloa, Garay, Gago, Kaká, Lass, Granero, Canales, Pedro León, Khedira, Juan Carlos, Juanfran, Benzema и Morata........ од дома ќе гледаат Casillas, Diarra, Marcelo, Xabi Alonso, Albiol, Di María и Özil за да се одморат, Cristiano затоа што има температура, а Higuaín и Dudek поради повреда.....
Ок диамонд бојСпоред мене состав за со Леванте.
Адан
Рамос - Пепе - Гарај - Арбелоа
Ласс/Гаго - Кедира
Педро Леон - Кака/Гранеро - Гранеро/Кака
Бензема
Гранеро не го гледаш ти онде да играт појке,бар дур е Мурињо тренер.Така да утре чекај во пар да игрет кедира со Гранеро!Според мене состав за со Леванте.
Адан
Рамос - Пепе - Гарај - Арбелоа
Ласс/Гаго - Кедира
Педро Леон - Кака/Гранеро - Гранеро/Кака
Бензема
Имаше еден натпревар коа влезе како резерва и играше на позицијата плејмејкер, башка беше пред краток период само не ми текнува на кој натпреварГранеро не го гледаш ти онде да играт појке,бар дур е Мурињо тренер.Така да утре чекај во пар да игрет кедира со Гранеро!
Да, да заборавив, убаво што ме потсети:smir:Кака нема шанси да биде стартер. Нели и Мурињо сам изјави дека ќе му дава 15, 20 минути на првите неколку натпревари..
Гранеро може.Тогаш освен Каналес како плеј не гледам друга опција