Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Другар,некој спомна во претходната тема,шо е сосема точно.Вечерашнава утакмица беше можит најлоша годинава(освен со Барселона).И утре ќе имаше/имат натписи Ди марија глумец,Кака едвај ојт,Бензема во Аут.....и одма притисок врз играчите.Тој го влечит гневон на новинарите,тие да зборуваат за него цела недела,да пишуваат натписи,а играчите да не бидат инволвирани во тоа,туку мирно да тренираат.А тоа дека влегуваат помотивирани е точно,но ако си најдобрата екипа во светот,треба да ја победиш и најмотивираната екипа шо постојт! :) :smir:

Тоа да ама преку глава е со овие изјави после секој натпревар,судијата направи толку и толку грешки,даде толку и толку жолти и црвени,свирна офсајд,не свирна офсајд.Подобро нека не се појавува.Него ај помина ова некако мора да има и овакви натпревари па за два дена да ги видиме пак Бензема,Мората,Сарабиа,Гаго,Адан и уште некои во куп натпреварот.(ваљда не сме до толку малери да загубиме 9-0 :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зублето Парехо секоја година ни шиба голче :)

Член од
4 август 2010
Мислења
318
Поени од реакции
189
Немаме баш среќа со повредиве, но сепак добро се држиме.
Инаку, според мене, најдобро би било да се земе Љоренте... верувам дека ќе ја цени шансата која му е дадена и ќе стори се да ја искористи, наспроти некој „докажани“ напаѓачи...
[/B]

Тоа да ама преку глава е со овие изјави после секој натпревар,судијата направи толку и толку грешки,даде толку и толку жолти и црвени,свирна офсајд,не свирна офсајд.Подобро нека не се појавува.Него ај помина ова некако мора да има и овакви натпревари па за два дена да ги видиме пак Бензема,Мората,Сарабиа,Гаго,Адан и уште некои во куп натпреварот.(ваљда не сме до толку малери да загубиме 9-0 :)
Тактиката е од Фергусон - само малце поупорен е нашиов. Инаку, нормално дека ќе критикува кога не си ја работат својата работа како што треба. Грешка може да има 1-2 на натпревар и тоа е оправдано, но не може на секој натпревар да не суди офсајд, да дели жолти без потреба и да не дели кога треба. Со добра критика се подобрува нивото, не може да има штета.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Cestito tesko izvojuvana pobeda. Slusaj Getafe ovaa sezona i ne se tolku losi taka da ne treba mnogu zaebancija so niv. koe mesto bea 6,7, ?

Samo popoleka so Kaka. Ludje covekot nema teren videno 6 meseci. Ima vreme ke se prilagodi,poleka poleka. Na kraj kraja pravime muabet za Rikardo Kaka eej :) Znaete li kolku timovi bi sakale da go imaat eden Kaka? Samo popoleka so covekot, ima vreme treba da se vrati vo forma. Ne e zaebancija da ne igras pola godina.

Neznam kolku od vas se sekavaat na prviot natprevar na Pandev za Inter (protiv Kievo vo gosti, prv natprevar po pola godina pauza radi glupostite so Lazio,osven nekolku za reprezentacijata). Mu begase topkata :) Ali toa e na pocetokot dur da se prilagodi,znaeme posle kakva sezona doigra za Inter :)

Mnogu mi e milo za Kaka ostajte go covekot neka si raboti na formata poleka. Nemoze covekot posle pola godina povreda da se vrati i sekundarno da zeme da gi shie site na terenot :). Vo sekoj slucaj i te kako zasiluvanje za timot, sto veli Pedro Leon - vo sekoj slucaj Kaka si e Kaka :)

Samo popoleka, da ne e za podrek, i trpenie.
Pozdrav.
Hala Madrid.
:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Со победа ја започнавме Новава Година и очекувам така да ја завршиме.
HALA MADRID !

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Не знам дали само јас така мислам, или стварно вчера коментаторот на Алфа истресе енормно голем број глупости, и изеде исто толкав број гомна против Реал...

Честита победа иначе, убаво шо ја почнавме новава година со 3 бода.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
^ Се врати Кака, се врати и ти :)

После 239 за Мадрид.

Иначе ке ве молам како да не го критикувам Бензема. Факт е дека целата игра беше лоша, али контрите кој се создаваа беа единствениот начин за денес да се победи. Вие видовте као ги преебуваше контрите нашиот Карим ? Еее добро е, имаше асистенција. Ајде ке пројде и овој натпревар. Ке ве молам, како ке го кренете за асистенцијава...не ми се верува.
Ај полека сите освестете се дека ова е Реал Уште еднаш ке прашам кој напаѓач останал толку долго во Реал, а знаеме дека 80% од натпреварите ги изиграл срање. Премногу е разгален и размазен, океј е нема конкуренција веке. Го разбирам. Сетете се какви имиња пројдоа у последниве 5-6 години и биле шиткани од без веза поради пар лоши утакмици. А овој ?.... Речиси изгубив целосна надеж во него.

Подоцна за натпреварот....
не дека се дивам на вакви коментари, ама премногу си во право... нека купат било кој барем ке трчи ко последна будала на свет него ова ботчето...
Тевез по секоја цена, најсоодветен е и за контри и за се... сеа може е низок ама не би штедел пари макар и 50 мил...
ми се смачи да го гледам РЕАЛ БРЕ РЕАЛ без напаѓач...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не знам дали само јас така мислам, или стварно вчера коментаторот на Алфа истресе енормно голем број глупости, и изеде исто толкав број гомна против Реал...

Честита победа иначе, убаво шо ја почнавме новава година со 3 бода.
Си тропаше глупости за Реал,како и секогаш....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Mou:
Не ми се допадна екипата како екипа, не сакам да зборувам посебно за играчи, не е фер. Оставивме многу простор во одбрана, немавме компактна обрана како обично, но не викам Arbeloa, Ramos, Casillas, зборувам генерално одбраната. Не ми се допадна екипата.
Го сменив Lass поради жолти картони и затоа што мислев дека не му е денот. Судијата многу се двоумеше со жолтите картони и му беше страв да извади уште еден. Во првите 5 минути од второ полувреме Arbeloa и Khedira добија жолти картони.
Пенал врз DiMaría? Тој што го видов беше вчера, на телевизија. Денес не видов ни еден пенал, од клупа не се гледа добро. Се зборува за два пенали. Во неделата ги видов многу добро, еден кај Osasuna и еден на Camp Nou…. :tv:

Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija

Икер најдобар светски голман
Голманот на Реал Мадрид и на шпанската репрезентација Икер Касиљас ја одбрани титулата за најдобар голман во светот во избор на Меѓународниот институт за фудбалска историја и статистика (ИФФХС). Второто место му припадна на Бразилецот Жулио Сезар од Интер, а на третото место се најде чуварот на мрежата на Челзи, Петр Чех.

500 победи на гости во Ла Лига, 60ти гол за CR, 50ти натрпревар за Алонсо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom