F
fantomX
Гостин
Како сакаш наречи ги, околу Челзи и неговата импотентност се.
Тоа е добро или лошо за вас? Не ги следам внатрешните работи на Челзи па не сум упознаен колку бил добар за вас.Френк Арнесен (спортски директор) и Ли Конгертон (еден од главните скаути, шеф на еден скаутски оддел, Бог знај шо е уствари точно) од јули заминуваат во Хамбург.
Тешко да се кажи. Од позиција спортски директор, веројатно многу добро, иако воопшто не е јасно шо значи „спортски директор“ во Челзи пошто Френк Арнесен е прв со таков функција од пред некои, па шо знам, неколку години. Од друга страна, се вели дека има голема улога во воспоставувањето на толку напаѓаната безврска Академија на Челзи, велам напаѓана без врска со оглед на то шо само КРЕТЕН можи да очекува да добие играч од светска класа на некои 20 години од систем кој е во функција само 7 години, нешто постојано се очекува и бара од Челзи. На Барселона и требаа појќе од 25 години за да извај Чави и Меси.Тоа е добро или лошо за вас? Не ги следам внатрешните работи на Челзи па не сум упознаен колку бил добар за вас.
Баш сакав да го постирам, ме преткра.
Значи овоа шо се случи денеска е катастрофа, да го става Кол последен изведувач на пенали, тој Анчелоти нема врска од фудбал, на толку шанси да се пропуште победа, на лето под итно да се изврше ремонт, а прв треба да лета анчелоти можеше да го стави Тери да рита или Рамиреш кои сто пати подобро ке го изведеше пеналот, на толку искуство да ни се случе овоа, брука
Знаев дека си геј !Му се упикавам за да ми прати дрес и после наравно да го продаам на некој топџија
Виша одлука, шо е со Арнесен, и тој се скарал? И сите останати скаути или шо и да се? Не, само со Вилкинс можеше да ја напумпаат работата сите нивни т.н. медиуми кои се наоштрени на Челзи, особено од ко Абрамович е еден од главните за руското СП.^^ А со Вилкинс што беше работата,се скарал нешто со Роман или ...? Не гледам причина освен таа човек што е во Челзи цел живот да се избрка
Не би рекол.Изгледа Вилкнис ни беше главна алка во стручниот штаб, како бозем анчелоти бил негов помошник
Уба работа, околу делот за академијата имам одредени заблешки или дополнувања, па и исправки.