White sensation во Белград - 21.05.2011

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Мене искрено ми е срам да идам на евентов.
На тој шо не му е, убао нека си помине, и, Liberation ус пат поздравете ми го...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
The dream come true, FINALLY !!!!

- Кога ја видов темата помислив дека е шпекулација и само проширување на лобито на нашиве северни соседи, пошто ептен притиснаа последниве година дена .. Малце фалеше да влезат на овогодинешниот календар. Но вака е подобро да биде наредната година, ослободен сум од глупости како школо, матурски и т.н. Секоја чест за Србија, биче лудило во мај !! Имав желба да одам сега за Н.Г. во Дизелдорф, нооо понудата што ја најдов не ми пасуваше баш ни термински, ни финански. Ќе се воздржам до 5ти месец, те го дека е ....!! :) :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
И демек сите ќе идете а? :icon_lol: :icon_mrgr

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не бе брат..
Ај, цурите ги разбирам..
Ама стварно не ги разбирам момците шо се радуваат што би иделе на ваков евент.
на шо личат ебате. Homosexual dream.
Мајка ми сеа дур го глеав видеово у соба ми помина одма alt-tab праам, срам ми е она да ме види шо глеам, а не па да отидам онде...
Незнам, како и да е, секоја чест..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Ијааа отворање со Нирвана ремиксед :)
Туку хејтери на белосветските клабери. Дон Јоле тоа време ќе праи ваљда па жур у Дом на Млади, па ќе си идеме на убав жур со ха-це народ :)
Поради тоа да им ја оставиме темава на луѓето кои свршуваат на сензацијава.

Колегата со кого делам канцеларија сабајле ми вика, брат си ме израдувал највеќе на свет :)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
White Sensation е сепак атракција и вреди да се посети но сепак од 2005 -06 навака од транс евент е направен по хаус евент и некако не е тоа тоа. Ако не можеме да донесеме Senastion кај нас, би било добро да го донесеме Qlimax :)

S

StormRage

Гостин
хаус за ова работа... не фала 60 евра карта е и Qlimax каде шо е чисти покољ! Ама па Qlimax не менува место само во Германија е...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Абе ја сум једини ова white sensation шо го потсеќа на bukkake?

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Hmmmm....ja idam, ne radi muzika, nego radi cistata deshavka. Laseri, skereni, kontrolirani eksplozii, vatrometi, cuda vragovi...dont forget plesacici....muzikata ne e tolku bitno za celava deshavka. Sepak e Sensation, od kaj da znam deka ke imam shansa drug pat da otidam. Dont care sto muzika ke ima iskreno, sto i da bide, toa e toa. Da, deshavkata e totalno komercijalna, ama kako nastan e spektakularno. DEFINITIVNO ne sakam da go propustam. Imav shansa da otidam na posledniot IKAD Trance Energy (posto sea ke bide Energy i ke bide slicno ko Sensation), bev na Luminosity...mi ostana Sensation, and I'm soooo going :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Hmmmm....ja idam, ne radi muzika, nego radi cistata deshavka. Laseri, skereni, kontrolirani eksplozii, vatrometi, cuda vragovi...dont forget plesacici....muzikata ne e tolku bitno za celava deshavka. Sepak e Sensation, od kaj da znam deka ke imam shansa drug pat da otidam. Dont care sto muzika ke ima iskreno, sto i da bide, toa e toa. Da, deshavkata e totalno komercijalna, ama kako nastan e spektakularno. DEFINITIVNO ne sakam da go propustam. Imav shansa da otidam na posledniot IKAD Trance Energy (posto sea ke bide Energy i ke bide slicno ko Sensation), bev na Luminosity...mi ostana Sensation, and I'm soooo going :D
немаш гајле ти , организираш грејтест хитс лажеш деца за да имаш пари зa Sensation :) ние мари ферари ке ја глеаме како си ги мава цицките од миксета. :)

се заебавам немој да се распалиш одма... :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
немаш гајле ти , организираш грејтест хитс лажеш деца за да имаш пари зa Sensation :) ние мари ферари ке ја глеаме како си ги мава цицките од миксета. :)

Всушност, не ги ни лаже за да им земе пари :)

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115

Hmmm....aj cim e zaebancija nema da se raspalam :) Kako i da e, zurkata e za pola godina od sea, sekoj sto saka da ide, ke si zastedi i ke se snajde za da si otide :) A nie vishe edni milioni sto mlatime od zurki ne ni zborime.... :D Nvm, back to topic, I'm going, koj ide neka kaze da ima druzba :)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
хаус за ова работа... не фала 60 евра карта е и Qlimax каде шо е чисти покољ! Ама па Qlimax не менува место само во Германија е...
Qlimax е у Холандија.....Инаку ме занима нели пропратно со Белата има и Црна Сензација :)..Во Бг што ќе има и двете или нешто сосема трето како дел од ова ? И зашто сензацијава од транс евент заетпа накај хаус ?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Лајн Ап! Директен и конкретен! Нека кажат,гостува тој тој тој тој и тој! Е па тогаш можда 60 евра ќе ги гледам ко 60 денари. Допрва ќе се знае дали вреди или не! Не се прајте ко да сте посетиле настапи од типот на ADE,WMC,Misteryland,Sonor.... па сега ова демек е пичкин дим!

Ептен се курчам некој кога има стереотип ама на нешто шо онака подсвесно сака да го доживее во животот,а уствари не бе не демек педерска работа е! Иди види па кажи после!

Kajgana Shop

На врв Bottom