Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Почни неодговорно да ја вршиш работата , најлошо што можеш.. и они ке ти дадат отказ за 2 недели![]()
))))Во Америка (претпоставувам САД) нема вакви договори со фирми? Баш ме интересира споредба во овој сегмент-договори со ваков вид услови (пошто не сум баш информиран), ако не ти е тешкозлатна америка, отказен рок од 14 дена и тоа е тоа.....

Ех новинару, ти не си расчистил, изглеа, некои основни работи у животот.kirilica? kako sto sum razocaran od zemjava kaj i da e i od makedonskiov ke se otkazam, ke pocnam angliski da zboram i pisuvam)))))))
е ајде за ваш атер, ќе пишувам на кирилица, решив, ама само тука!))))
))) во право си, бети ни сам не знам што сакам затоа барам совет, крај краева имам виза за уса сеуште ќе си фатам патот па кој ги е*е, нека ме бараат у мајами за да им платам отштета
)))))))
))))))) камо среќа да беше он, таму ќе бев непријавен
)))LOL, па ти имаш америчка виза и уште се заебаваш со кметови? :pos2:))) во право си, бети ни сам не знам што сакам затоа барам совет, крај краева имам виза за уса сеуште ќе си фатам патот па кој ги е*е, нека ме бараат у мајами за да им платам отштета
)))))))