Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
:nenene:
Венгер:Па и трето место не е така лошо.За нареднота сезона ќе купиме некој играч од 5 милиони и можеби ќе имаме шанси,за 2-ро место
I think we played well and had lots of chances.
после 5 минути...
I don't remember what I sad.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ја користам оваа прилика да им ебам матер на сите играчи,тренери,менаџери,акционери <3 .
Благодарам.
Мајкоебач :) :)

Браво,Навистина Воскресе,Арсенал се разбира.

--- надополнето ---

Само едно прашање до Картер..Дали погрешив шо пред 4-5 кола им ја честитав титулата на Манчестер ?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Само едно прашање до Картер..Дали погрешив шо пред 4-5 кола им ја честитав титулата на Манчестер ?
Глупаво прашање! Тоа ти е исто како да си честитал уште во 5то коло и ме прашаш сега дали си погрешил..или пак сега сите да ме прашаат што уште пред да почне сезона нели знаеле дека Арсенал нема да освои..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Глупаво прашање! Тоа ти е исто како да си честитал уште во 5то коло и ме прашаш сега дали си погрешил..или пак сега сите да ме прашаат што уште пред да почне сезона нели знаеле дека Арсенал нема да освои..
Не без расправии нишо,самажо така те прашав,зошо ти викаше дека нели не треба да се честита титула кога сеуште имаме теоретски шанси.Али шо да праиме кога овие нашиве се дрва недоделкани.Секоја чест на исклучоците.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
a ja ne pogresiv koa kazav deka junajted ke bide sampion !! i deka berbatov ke ima jaka sezonaa !! manje bitno za berbatov za junajted e pobitno sho mozam da pisuvam i posle ovaa sezona na kajgana !hahahah kaj e sea ivan so negoviot potpis za toa so sum kazal jas !!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
гледај ваму :

- има играчи кои се гушат ( се трудат да дадат но кој е ефектот од сето )
- тренер - кој се однесува ко татко со разгалено детенце - најверојатно нема глас и мисли дека најдобрата мотивација е да видиме кој што направи и да се поправи ( што ко метод е можеби најдобриот мотивациски ) но нема резултат
- тим кој се труди да биди на рамниште со големите тимови , НО не е таков , а е за нијанси подобар од останатите
- управа која воопшто не им е грижа затоашто полнат стадион од 60 000 и кусур - играат некаде околу 35 - 40 меча со топ полн стадион , по плати сме на 20 то и некое подолу место за наполовина од најскапоплатените играчи ( читај барца )

тоа е професорот е најдобрата варијанта на тимот ( нема да има подобар верувајте ) но затоа тимот кој победува не се менува , ама тимот кој тапка во место и прогресот е сведен на тапкање во место - сака ОГРОМНА реконструкција - сакале или не некој друг ќе ја носи 4-ката , лентата , само мака ке ми биде ако покрај сувото гори и зеленото ( насри , вела ... рамзи )

повеќе среќа догодина

форза Арсенал !! ( каде и да бидеш на табелата во било и која лига - ќе навиваме за тебе )

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Која ќе е изјавата после натпреварот на Венгер ?
100 евра ставам дека ќе го каже ова.
Wenger: Mathematically we are still in it.We will give everything until the end.
Па да ти кажам у право си: on where the result leaves the title race…
The chances are very minimal now, that is for sure. But we have to continue to fight

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Еве да бидам малку подобар од другите :), би те запрашал, кој треба да ги натера играчите да се борат на терен ако не тренерот? Само тоа одговори ми го, доволно е.
Капитенот. Ама кај нас го нема. :)

Фабрегас се однесува како разгалено детиште презадоволено од се`. Славата дефинитивно го мава по црпка

D

D_NazGUL

Гостин
Капитенот. Ама кај нас го нема. :)

Фабрегас се однесува како разгалено детиште презадоволено од се`. Славата дефинитивно го мава по црпка
Не ќе да е славата, туку пустата желба за заминување во БАрса и за злато околу врат. А и кој би го обвинил кога 7 години нема абер од ништо, а годините си летаат, он старее ...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
brao nikoj ne pogresil, site ste znaele koj ke bide sampion use od prvo kolo a tuka go drvite li go drvite cela sezona... mars u pizdu maternu

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Па да ти кажам у право си: on where the result leaves the title race…
The chances are very minimal now, that is for sure. But we have to continue to fight
Исто кажано,само со други зборови.:DDD

пс:Зок,не се нервирај :) <3

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Wenger e kriv za titulata i ovaa godina, taka e, da go zapalime na klada ili da si ide? Wenger e kriv so Fabregas ne igra veke podolg period kako so treba i ne se ponasa kapitenski, sto ne izdupija sudiite mnogu utakmici unazad? Taktikata mu e taa i koga osvojuvase trofei i koa 5 godini ostanaa Arsenal bez niedna titula. Wenger najveke go obvinuvam sto od negov dzeb ne dava pari za transferi i da gi stedi i deka ne mu zalepil samar na Fabregas i da mu ja zeme taa kapitenska lenta, bidejki kapiten od nego ne bivase. Dobar igrac e, no cim lani ne otide u Barca, ovaa se znaese deka ke ide i krena race od sve, go bolese uvo. Trebase use u zimskiot preoden rok da go sitne. Igracite ednas toplo, ednas ladno i naravno rezultatite tapa. Za ovaa godina, sami si ja prokockavme sansata za titula, kraj kraeva ni eden posran kup ne zemavme, ete kolku da ima. Wenger do sea ne bil volku iznerviran i agresiven, izgleda mu prekipe odnesuvanjeto na igracite, pa valjda ke prevmeme nekoj asalni merki i ke pocne da deli crveni kartoni. Parite mu se na dofat, ako ne se lazam 50 mil ima za transferi, pa ke vidime so ke napravi. A moj predlog e da go zeme Henry, Hleb, Reyes, ,luge koj imaat iskustvo. Mora da kupi malku postari igraci, da ne zima vise deca.
Glavata gore Gunners, ne ocekuva nova sezona !!!

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
a ja ne pogresiv koa kazav deka junajted ke bide sampion !! i deka berbatov ke ima jaka sezonaa !! manje bitno za berbatov za junajted e pobitno sho mozam da pisuvam i posle ovaa sezona na kajgana !hahahah kaj e sea ivan so negoviot potpis za toa so sum kazal jas !!
Ти баба Ванѓа да не си ?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
песнава е како створена за Арсенал (обрнете внимание на текстот)

Читам по интернетов , Венгер вика него треба да го обвинуваме за неуспехот а не играчите, и во право е човекот, цел еден тим станува жртва на инаетот на еден човек кој не сака да размисли малку да ја промени својата филозофија (која убеден сум да не беа мулти милијардерските сопственици во премиер лигата 100% ќе функционираше, но се сменија сега времињата.)
Се во природата се менува само инаетот и филозофијата на Венгер се неменливи.
Да не ме разберете погрешно не сум за смена на Венгер, туку само сакам да се разбуди од својот сон во кој е предолго заспан и да ја сознае реалноста!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom