Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ти која утакмица ја гледаше бе?!?!
Зар не виде реакција на Ван Перси откако ја шутна топката!!!
Срамота е ова што го збориш!!! Срамота!!!
Во овие моменти очекувај зеленки од навивачи на фарса.
Не ме интересираат зелени, и триста глупости... 100% сум убеден дека и го виде знаменцето и го слушна свирчето... 100 %

D

D_NazGUL

Гостин
Катастрофа!
Прокоцкавме чиста предност од Лондон и автогол на Бускец. Ова е неверојатно.
Можеби ќе биде клише ова што ќе го напишам (барем за мене) али ајде малку да резимираме.

1. Со одбрана игравме против Барцелона????????????????????????????????????????? - дај ти се молам!
2. РВП колку и да го сакам како играч и све остало но во прво полувреме заработи жолт картон, се закачи со Абидал (не е битно кој прв почна) и пред крај направи намерен фаул. Значи, не сум стратег но луѓе аман те, ВЕНГЕР требаше да го извади веднаш во второ полувреме или барем после автоголот на Бускец веднаш да го смени. Очигледно беше ко ден дека човекот беше на крај на нервите. Слепец можеше да го види тоа.
3. Исто така според мене требаше уште на почетокот на 2ро полувреме (или после автоголот) да се направи замената Росицки - Аршавин. Така уште веднаш ќе имаше уште повеќе елан кај играчите.
4. И на крај - БЕНДТНЕР - ма дај бре нека го прегази веќе некој со кола аман!

Инатот на Венгер на крај не донесе до пропаст кој по незнам кој пат ни се случува. Не купивме никаква замена за Вермален - автоматски Кошелни после жолтиот картон денеска мораше да се смири и да се пази бидејки нема кој да го замени. Имавме играч со жолт картон и уште повреден (што барса го користеше неколку пати и правеа фаули врз РВП што го донесе нормално до крах) кој не беше сменет иако и луѓе кои навиваа за Барса вечерва коментираа дека треба РВП да се смени. И на крај типичната верба на Венгер за тоа дека неговите играчи се супермени и дека за 20 мин ќе направат чудо (замената на Аршавин).

И ако прочитате неколку страни погоре пак ќе го видите истото што ќе го пишам овде пак по незнам кој пат:
НЕ ПЦУЈТЕ ПО СУДИИ И ПО ПРОТИВНИЦИТЕ - БЕЉАТА Е У НАШИТЕ РЕДОВИ!!!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Како прво браво за цел тим, се бореа и дадоа се од себе....Најголемо изненадување на натпреваров, Алмуња, се покажа дека имаме доста квалитетен втор голман во тимот.
Пред да почне натпреваров воопшто не очекував да го видам РвП во прва постава....Јас повеќе сакав да го видам како замена искрено, ми се виде како преголем ризик....Али ете скоро 60 минути изигра и според мене неправедно исклучен....Слободно можеше да му даде опомена и да не ја расипува утакмицава....
Инаку не плукајте по Цеск, се виде дека не е 100 % спремен, чоекот од повреда се враќа....Очекував порано да биде заменет...
Браво за одбранта, одлично се држеа, посебно Косчелни....
Не надиграа и сега е моментот да се концентрираме на лигата и да славиме на крај....:pehar:
Не чека важен натпревар во сабота....Нека се одморат момциве и само да немаме обновени повреди или слично.....гоу гоу Ганерс

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Не ме интересираат зелени, и триста глупости... 100% сум убеден дека и го виде знаменцето и го слушна свирчето... 100 %
јас ти гарантирам дека не слушна и не виде. ти гарантирам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Патем, Џуру денеска одигра фантастичен натпревар, дечкото ќе стане светска-класа дефанзивец за 1-2 сезони!

D

D_NazGUL

Гостин
СЕ СЛАГАМ КОМПЛЕТНО!!! Утакмицава ја гледав на Sky Sport UK и гостин у студио беше покрај друготи и мајмунот Рафа Бенитез. Имаше деталбна анализа на шутот на РВП и многу јасно беше дека се купу време - ГО ВИДЕ ЗНАМЕТО. Арсенал ми е срцево, сум дал тешки пари за дресови од Лондон да ми носат, син ми го разбудив дерејки се вечерва - ама копилето го виде знамето!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
СЕ СЛАГАМ КОМПЛЕТНО!!! Утакмицава ја гледав на Sky Sport UK и гостин у студио беше покрај друготи и мајмунот Рафа Бенитез. Имаше деталбна анализа на шутот на РВП и многу јасно беше дека се купу време - ГО ВИДЕ ЗНАМЕТО. Арсенал ми е срцево, сум дал тешки пари за дресови од Лондон да ми носат, син ми го разбудив дерејки се вечерва - ама копилето го виде знамето!
Респект, не знаев дека имаме и татко на форумов... Го виде и тоа како го виде...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Oвој збор не го заслужува Ван Перси.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Бесцелно е да се дискутира за црвениот картон,зависи до судијата,некој ќе даде,некој не,Бусака даде и крај.И за пеналот исто така,се мислеше 10 секунди додека да го досуди,ама враќање назад нема.Помина веќе,повеќе среќа нареден пат,сеа со сите сили во ПЛ.

D

D_NazGUL

Гостин
Респект, не знаев дека имаме и татко на форумов..
И тоа прауд фадер. Седеше малиот до 22.00 (има 4.5 години) одма до мене у гостински дрес на Арсенал со Габрегас на грбот и навиваше за Арсенал. Децата се учат уште од мали нели ...:eek:jea:

--- надополнето ---

Oвој збор не го заслужува Ван Перси.
Сори друже, можда и се забегав али емоции се у питање. :smir: Али сепак човеков е професионалец и зема тешки пари за тоа. Требаше за добро на клубот да се приземји.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Cesc-2- worst he ever played- obvious huge balls up, no impact

Не издржавме со високо поставената одбрана. Тоа е тоа. Креаторот на играта комплетно отсутен. Премногу комотен во клучни моменти.

Пеналот си беше пенал, црвениот НИКАКО !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И тоа прауд фадер. Седеше малиот до 22.00 (има 4.5 години) одма до мене у гостински дрес на Арсенал со Габрегас на грбот и навиваше за Арсенал. Децата се учат уште од мали нели ...:eek:jea:
Мило ми е... :)

За другиве форумџии, не се разочарувајте ! Како се чувствував целиот меч, никој не знае !? Ми трепереа рацете 98 минути, срцето чукаше забрзано, особено по голот на Бускетс, си велев уште 25 минути ќе се издржи, или па ако не, ќе одиме на продолженија, адреналиот беше на највисоко ниво, испив 4литри кока кола, надевајќи се на пласман.. Но, остана само надеж, и до таа 94 минута, кога си велев дека Вилшир ке укради топка и ке ја даде напред, но... Ништо од тоа..

Животот те учи некогаш да си победник, а некогаш губитник, било бо љубов, спорт, работа... Но, после секоја пораз, треба да си посилен, позрел, подобар.. Бевме такви, но тоа е тоа...

Можиме да ја спасиме сезоната.. Можиме, само имајте верба ганери

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Cesc-2- worst he ever played- obvious huge balls up, no impact

Не издржавме со високо поставената одбрана. Тоа е тоа. Креаторот на играта комплетно отсутен. Премногу комотен во клучни моменти.

Пеналот си беше пенал, црвениот НИКАКО !
Супер се држевме,само не зезна грешката на Фабрегас,ама човек е,и тој може да згреши.Се сложувам дека не требаше да игра со пета,ама сепак е "дома" и сакаше да изиграва ѕвезда.

D

D_NazGUL

Гостин
Супер се држевме,само не зезна грешката на Фабрегас,ама човек е,и тој може да згреши.Се сложувам дека не требаше да игра со пета,ама сепак е "дома" и сакаше да изиграва ѕвезда.
Не се слагам. Овој човек е КАПИТЕН и е пример за сите деруги играчи. Зема ненормални пари и е професионалец. Некои луге ги нарекуваат Модерните Гладијатори. Неможе капитен, човек со искуство и кој ја води играта, да подава со пета во шеснаесетник на минута пред крај, кога зџнае дека цело полувреме цел тим на Барса е во наш шеснаесетник. НЕМОЖЕ!!!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Еве го моментот за втор жолт....http://www.dailymotion.com/video/xhggjj_barcarvpred57_auto
Мислам дека Рвп ја гледа топката, сепак нафрлена за да ја смири итн итн....Е сега ако има ново правило дека играчиве треба да се вртат накај линиските судии да видат дали е офсајд, ондак ок....Иначе ја цела утакмица не успеав да ја слушнам свирката на судијата, неверојана атмосфера на стадионот, бравосс.....

Kajgana Shop

На врв Bottom