Фан Клуб: Арсенал

DIK

Член од
1 март 2011
Мислења
66
Поени од реакции
5
lani istoto mu se sluci i na celzi ako pamtite 3 penali ne dosudija vo nasha korist i nekolku zolti ali to e.
koga ce se reshi nesto nie dzabe se nervirame !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Што, сакаш да плакне народов очи на твоиве постови?

Се тоа точно, освен фактот што и немораше и несмееше да покаже жолт картон во таква ситуација, знаејќи дека веќе има. Ја уништи цела утакмица. Колку тебе да ти е забавно и незнам како, да гледаш фудбал, ова Е ПОВЕЌЕ ОД ЈАСНО, дека се ќе беше друго, Перси да беше во игра.
Кога е точно шо се буниш ? Нас во финале ни дадоа црвен, во кој можеа да почитуваат предност и гол за противникот, а не пак тука..

Момче, напишав во првиот пост, дека Ван Перси, ја „изгуби“ утакмицата, само прочитај....

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ваква Барса против ваков Арсенал, и тоа земајќи предвид дека се игра утакмицата во Барселона да им дадеш црвен на еден никаков Арсенал за удар по свирка, и пенал да им свирнеш на нерешен вкупен резултат е навистина мизерно. Апсолутно не се согласувам со ова...

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Не се глупирајте бе на 1-1 резултат ван перси се прави удрен гледа дека никој не трча дека валдес стои како стуб и се прави мајмун пуца,па нормално дека ке му даде 2 жолт.
Не ги прочитав сите страни наназад ама видов дека имаше некои со пишувале фабрегас да си одел летоска,искрено алал нека им е ја заебал една утакмица и ајде не го бива а не гледаат предходно колку направил за тимот.
Ама сепак не е се така бледо ако се стегнат во премиер лига според мене имаат добри шанси да ја освојат :salut:

B

Beck's

Гостин
Ваква Барса против ваков Арсенал, и тоа земајќи предвид дека се игра утакмицата во Барселона да им дадеш црвен на еден никаков Арсенал за удар по свирка, и пенал да им свирнеш на нерешен вкупен резултат е навистина мизерно. Апсолутно не се согласувам со ова...
i so sea ajde neka kolat po teren,cim imale neresen rezultat.Pisav veke za crveniot,ama za penalot treba da si retardiran ili tesko iskompleksiran pa da se bunis neso.I u prvo poluvreme imase cist penal vrz Messi,pa nikomu nisto.Samo da se treselo majka mu

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Машки изигравме, и изгубивме, точно дека ќе беше подруго ако ван Перси не добиеше црвен, ама тоа е.
Да играа СОнг и Волкот многу подруг биланс ќе имаше натпреварот, но да не почнувам сега шта би било кад би било.

И да, Алмуниа изигра одлично, браво, а Бендтнер нека е среќен што Венгер има огромна стрпливост со млади играчи инаку не би играл ни во Данска регионална лига.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН ! :)

--- надополнето ---

Абе ајде, пак догодина !? Доста е !
Sky say the gap between the whistle and RVP's shot was ONE SECOND.
плус

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Не ги прочитав сите страни наназад ама видов дека имаше некои со пишувале фабрегас да си одел летоска,искрено алал нека им е ја заебал една утакмица и ајде не го бива а не гледаат предходно колку направил за тимот.
Фабрегас не е истиот како што беше минатата сезона.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Едно че кажам алал да му е на Вилшер има ли некоа статистика да се види колку истрча овој натпревар ?

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
барем премиер лига и фа куп да ги земеме

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН ! :)

Ти која утакмица ја гледаше бе?!?!
Зар не виде реакција на Ван Перси откако ја шутна топката!!!
Срамота е ова што го збориш!!! Срамота!!!
Во овие моменти очекувај зеленки од навивачи на фарса.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Sky say the gap between the whistle and RVP's shot was ONE SECOND.
плус
Е ова, да го заборајв, некако многу си тргнав контра мојот.. Класичен картон, но ако го видеше ова, тогаш неколку минути ке му покажеше и црвен на Ван Перси за удирањето по лице на Алвес... Но, што би било, кога би било... Глупости..

Мене најважна ми е ПЛ, а таму имаме одлични шанси, само треба да се победи ВБА, за 10 дена... Осеќам дека имаме шанси тука, осеќам, после долго време... Само да застаниме на здарви нозе.. За 25дена се игра само еден меч во ПЛ, добра прилика да се вратиме во топ форма, и во серија до крај... добро е што поразов дојде, сега, а не за неколку недели или месец дена покасно...

Одиме, одиме ганери... Глава горе... Одиме !!

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ти која утакмица ја гледаше бе?!?!
Зар не виде реакција на Ван Перси откако ја шутна топката!!!
Срамота е ова што го збориш!!! Срамота!!!
Во овие моменти очекувај зеленки од навивачи на фарса.
Сосема истото и јас сакав да го кажам, али очигледно _7 не ме сфати..

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
i so sea ajde neka kolat po teren,cim imale neresen rezultat.Pisav veke za crveniot,ama za penalot treba da si retardiran ili tesko iskompleksiran pa da se bunis neso.I u prvo poluvreme imase cist penal vrz Messi,pa nikomu nisto.Samo da se treselo majka mu
Човек, бевте подобар тим, да речам и предобар од Арсенал. Ама не дадовте голови како што наликува на една барселона, ова не личеше на нив. Плачеме за пенали... тој педерот црвени им дели. Па судијата 20 секунди се думаше дали првиот пат покажал на линијата кај петерецот(за гол аут) или на пенал.

Kajgana Shop

На врв Bottom