Овие зборови ги нема во речникот кај Венгер.. Можеби ги има во речникот на Анџелоти, Леонардо, Дел Нери, Раниери и сл. истомисленици, но кај овој тешко... Венгер и на Камп Ноу ќе оди на победаЗначи нашето најопасно оружје за против-напад ќе отстуствува на утакмица каде што треба да играме повлечено и да очекуваме тој да истрча шпринт и да им зададеме неволја. СУПЕР
Тие зборови не. Но, секако нема да ја играме класичната игра како да е 0-0 резултатот.Овие зборови ги нема во речникот кај Венгер.. Можеби ги има во речникот на Анџелоти, Леонардо, Дел Нери, Раниери и сл. истомисленици, но кај овој тешко... Венгер и на Камп Ноу ќе оди на победа
Дечкото е одличен, ама за brains-Bergkamp треба да решава многу равенки со 3 непознати.Инспириран од играта на Вилшир и сликата шо ја имаше три четири страни понапред, вчера направив една слика за десктоп, па да ја споделам со вас...
Па ај прво честитки, потоа што би имало подобар поклон за дипломирање од трофеј зад името на Арсенал а?Лелел почнав да пишувам и по грешка ми се исклучи.
Инаку да пишам и јас конечно ме немаше едно време (оправдано, дипломирав да се пофалам конечно :je иако ве читав и за утре добро е според мене ако игра Дијаби наместо Денилсон за да имаме поголема креативност само се надевам ќе биде она што може да е.
Инаку Насри би го ставил на местото на Волкот десно а лево Аршавин. Аршавин последниве натпревари игра на ниво, а Насри најмногу голови постигна кога играше десно. така да мислма дека ќе е нивни ден и шлагот на тортата ќе е РвП.
Ова е составот кој би го игај јас
---------------------------Шчежни-------------------------
-------Сања---------Џуру---------Кошиелни----------Клиши----
-----------------Сонг--------------------Вилшир----------------
----------------------------Дијаби------------------------------
------Насри----------------РвП------------------Аршавин---
честитки - сега на ред убава работа ако немаш да најдеш , па од платата да заминеш во Лондон на меч со поол , утд , кокошкине или сините комшии ...(оправдано, дипломирав да се пофалам конечно :je
Честитки друже и што побрзо да си најдеш некоја супер работичка....Иначе со составов би требало да ги растритме Бирмингем, се надевам Венгер ќе му удри две три заушки на Диаби да не случајно пак се изнервира....Едвај чекам утре да видам трофејче...Лелел почнав да пишувам и по грешка ми се исклучи.
Инаку да пишам и јас конечно ме немаше едно време (оправдано, дипломирав да се пофалам конечно :je иако ве читав и за утре добро е според мене ако игра Дијаби наместо Денилсон за да имаме поголема креативност само се надевам ќе биде она што може да е.
Инаку Насри би го ставил на местото на Волкот десно а лево Аршавин. Аршавин последниве натпревари игра на ниво, а Насри најмногу голови постигна кога играше десно. така да мислма дека ќе е нивни ден и шлагот на тортата ќе е РвП.
Ова е составот кој би го игај јас
Диаби не е глуп повторно така да изреагира на било каква провокација. ))Честитки друже и што побрзо да си најдеш некоја супер работичка....Иначе со составов би требало да ги растритме Бирмингем, се надевам Венгер ќе му удри две три заушки на Диаби да не случајно пак се изнервира....Едвај чекам утре да видам трофејче...