Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Значи нашето најопасно оружје за против-напад ќе отстуствува на утакмица каде што треба да играме повлечено и да очекуваме тој да истрча шпринт и да им зададеме неволја. СУПЕР
Овие зборови ги нема во речникот кај Венгер.. Можеби ги има во речникот на Анџелоти, Леонардо, Дел Нери, Раниери и сл. истомисленици, но кај овој тешко... Венгер и на Камп Ноу ќе оди на победа

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Овие зборови ги нема во речникот кај Венгер.. Можеби ги има во речникот на Анџелоти, Леонардо, Дел Нери, Раниери и сл. истомисленици, но кај овој тешко... Венгер и на Камп Ноу ќе оди на победа
Тие зборови не. Но, секако нема да ја играме класичната игра како да е 0-0 резултатот.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Лелел почнав да пишувам и по грешка ми се исклучи.

Инаку да пишам и јас конечно ме немаше едно време (оправдано, дипломирав да се пофалам конечно :icon_lol::cuc::je:) иако ве читав и за утре добро е според мене ако игра Дијаби наместо Денилсон за да имаме поголема креативност само се надевам ќе биде она што може да е.

Инаку Насри би го ставил на местото на Волкот десно а лево Аршавин. Аршавин последниве натпревари игра на ниво, а Насри најмногу голови постигна кога играше десно. така да мислма дека ќе е нивни ден и шлагот на тортата ќе е РвП.

Ова е составот кој би го игај јас

---------------------------Шчежни-------------------------
-------Сања---------Џуру---------Кошиелни----------Клиши----
-----------------Сонг--------------------Вилшир----------------
----------------------------Дијаби------------------------------
------Насри----------------РвП------------------Аршавин---

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Инспириран од играта на Вилшир и сликата шо ја имаше три четири страни понапред, вчера направив една слика за десктоп, па да ја споделам со вас...
Дечкото е одличен, ама за brains-Bergkamp треба да решава многу равенки со 3 непознати. :)

Среќно во финалето, верувам дека ќе освоите, па да честитаме после...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Инаку да пишам и јас конечно ме немаше едно време (оправдано, дипломирав да се пофалам конечно :icon_lol::cuc::je:) иако ве читав и за утре добро е според мене ако игра Дијаби наместо Денилсон за да имаме поголема креативност само се надевам ќе биде она што може да е.

Инаку Насри би го ставил на местото на Волкот десно а лево Аршавин. Аршавин последниве натпревари игра на ниво, а Насри најмногу голови постигна кога играше десно. така да мислма дека ќе е нивни ден и шлагот на тортата ќе е РвП.

Па ај прво честитки, потоа што би имало подобар поклон за дипломирање од трофеј зад името на Арсенал а?
Он: Ми се допаѓа составов, само Диаби незнам дали ќе игра таму... добар играч е во секој случај ама може нешто да се направи ротација од Насри, Диаби и Аршавин со Росицки сепак ...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Венгер изјави дека играта ќе одела преку Џеки,така да,Диаби или Дени ќе добие шанса да игра,а Росицки ќе биде на клупата.Сепак подобра опција би била Диаби кој ќе може подобро да се справи со копачите.:))
ps: Logix овде :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Диаби пред Дебилсон?
чисто сумљам... он како да му е љубовница на Венгер...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Честитки за Вемастер за дипломата :) Состав да ти кажам ептен ама ептен ми се свиѓа то Дијаби малку да ги разори да им ебе маме.РВП ќе дае 2 голчиња убеден сум у тоа :) Лоџикс бе,професор стана? :) Ја Лоџикс ќе продолжам да те викам,за другиве незнам :) :) :)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
(оправдано, дипломирав да се пофалам конечно :icon_lol::cuc::je:)

честитки - сега на ред убава работа ако немаш да најдеш , па од платата да заминеш во Лондон на меч со поол , утд , кокошкине или сините комшии ...

во однос на тимот ми се допаѓа и мислам дека е добитна комбинација .

форза Арсенал !!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

Честитки друже и што побрзо да си најдеш некоја супер работичка....Иначе со составов би требало да ги растритме Бирмингем, се надевам Венгер ќе му удри две три заушки на Диаби да не случајно пак се изнервира....Едвај чекам утре да видам трофејче...:vozbud:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Не заборавајте кој е судија утре...
факинг Дин :(

туку ЏЕТ даде гол за Кардиф за 2:0 и победа

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Честитки друже и што побрзо да си најдеш некоја супер работичка....Иначе со составов би требало да ги растритме Бирмингем, се надевам Венгер ќе му удри две три заушки на Диаби да не случајно пак се изнервира....Едвај чекам утре да видам трофејче...:vozbud:
Диаби не е глуп повторно така да изреагира на било каква провокација. :)))
Иначе ве глеам како веќе да сме го освоиле купот. Абе почекајте стрпите се за недај Боже да не го освоиме повеќе ќе се разочарате.
Иако има мали шанси да не го освоиме, сепак има. Играме против екипа од прва лига, што значи дека не се предаваат лесно. Но едно се знае, дека ќе гледаме одличен фудбал и без поголеми судиски грешки, оти Вилшер после ќе го казнуваат за нешто што го објавил на Твитер. :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom