Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Јас не реков дека Бендтнер е полош играч од Шамијата, едноставно себични играчи не се за во тим - никој не ги сака. Да лани ми текнува кој не вдеше у ПОСЛЕДНА МИНУТА неколку пати. Пријателе сите играчи беа поврдени и само тој играше и да поделеше некоја топка можеби и ќе паднеа многу голови. И мене бре извадиме на терен и покрај двете леви ноги ако шутнам 100000 пати ке дадам 5 гола. Он е добар играч, но без тимска игра нема да стигне далеку.

--- надополнето ---

Ах да заборавив дека со тебе нема расправии - без преседан најдобро упатениот човек у работата на предузимачот Венгер. :smir:

Првенствено РВП колку што знам беше повреден и исто така не реков ниту за него дека не треба да игра цело време. Секој добар тактичар знае дека за да го постигнеш најдоброто прво ја вадиш тешката артилериа, па подоцна ако си ја постигнал целта ја вадиш пешадијата на чист воздух. Имено, зашто тимот кој ги доведе Челзи на колена (тешката артилерија) би го извадил и на нивно место би ги ставил сите неспремни играчи (пешадија) - да се уигруваат нели иако се бориме за секој бод. Молим ти се се знае кога се уигруваат играчи - кога се е веќе решено или кога се знае дека нема веќе надежи. :salut:
Не бе расправии... Дебатираме... :pos2:

--- надополнето ---

Фреди Љунберг, Новата 7ка на Селтик.... Со среќа легендо

--- надополнето ---

И уште една добра каректеристика http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-can-play-under-pressure-now

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Овие интервјуа што ги дава Венгер за TV Online на Arsenal.com може ли некаде да се гледаат?
Оти на Арсенал.ком треба да бидеш член за да ги гледаш :)

--- надополнето ---

За Вермален - There’s a big test for him this week, he starts to run again so the first signs of how he feels will be very important.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ајде да играме цврсто, да немаме респект кон шити, да им покажеме кој е Арсенал!
Очекувам гол од Насри и Вилшер :)))

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ајде ајде,без секиранции ќе ги тепаме исто толку или повеќе од кога се прошетавме низ Манчестер.Само штета не ќе можам да го следам тоа задоволство.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
мислам дека повторно ќе им дадаме 3 гола

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Цел ден расположен некако за песнички и клипови на арсенал.... ама песнава успеа да ме насмее прилично!
За Ники Hey big Bendtner, Score a litle goal for me ! :]

Kajgana Shop

На врв Bottom