Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Боби[Мкд];3868746 напиша:
Јако, ама нека бидат само кајганџии, оти некој може да вика професионалци за да тепаат. И секој клуб нека има само еден тим. На пример некој клубови имаат многу навивачи и да нема Реал Мадрид I, Реал Мадрид II. Ние на пример едвај тим ќе склопиме. :pos::pos:

Abe jaka idea ako ima pa mnogu igraci prijaveno od ist fan klub neka bide pod II ili III :) a inace Respect za ideava :)

Сите се пријавивте со некакви деформитети да ве е**м :)

Значи имаме тимче... Него, голманче? :)
m_8a3b0be20e4046539d76c6d131480f7e.gif

Да не ви требаат волонтери :)

Како би им ги кршел кичмите на тие од фанклуб Барселона,уфффффф:pishtoldz

Да се оствари оваа идеја би било одлично,ќе има многу дружење,многу фудбал и заебанции,така да палец горе за иницијативава.

И јас се пријавувам за фан клуб Интер!

Еј немојте само да ви текни на цименто да се игра.:)

Ако е потребно голманче ја би можел да улетам, у маало викаат добро сум бранел :vozbud:

Штом се пријавуе пријателов за бранење,однак и јас се пријавувам,само гледајте да е асален ден,т.е ден кога сум слободен за да ве решам :icon_lol:

Без Пехари, има можност местење да има, па судење знаете. Па одземање на пехари глупости ова она.

Шала на страна
Ја би сакал да играм, ама не ми се дава живот уште. Лани ова време на игралиште у влае играјќи душа остаив. Припаднав на тревата, 5 минути не можев да станам.

Ние од ФК Манчестер Јунајтед може цела лига да направиме.

I'm in, нормално. :)

Јас можам судија да ви бидам на турнирчето..бидејќи тоа ми е хоби..и можи да го глумам Никола Рицоли или Хауард Веб:pipi:..не сериозно ако можи некако да се организира кажете што и како за подетално и готово..
П.С. Миланезот Сасуке и јувенташот Ивица уште од почетоко ќе јадат црвен:pos:

Јас можам судија да ви бидам на турнирчето..бидејќи тоа ми е хоби..и можи да го глумам Никола Рицоли или Хауард Веб:pipi:..не сериозно ако можи некако да се организира кажете што и како за подетално и готово..
П.С. Миланезот Сасуке и јувенташот Ивица уште од почетоко ќе јадат црвен:pos:

ти моеш само :pusk: да си јадеш.:smir:

ти моеш само :pusk: да си јадеш.:smir:

Неможам да се свиткам..не сум дотолку еластичен..плус ќе ми треба за деца праење неможам туку така да си го јадам....а ти си го имаш каснато штом ме советуваш?:tv:

Ај од арсенал фан клуб да се пријавам и јас. Во добра форма сум само вчера имав мала повреда ал иза една недала сум фит. Не верувам дека ќе се одрижи нареднава недела. Ако има уште некој од Арсеналовци нека се пријава. Мислам дека Зоки ќе биде ин, и би сакал Аршесавин да дојде затоа што вели дека играл фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom