Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Баш сега преговаравме во наш фан клуб.
Рачунајте на нас,со љубов фан клуб FC Bayern Munchen EV :smir:

Напред ЈуБе,Деко ке го ебе Ико и така :icon_lol:
Не,шала на страна се пријавувам,ама и јас како Syn не знам колку ќе ме држи кондицијата пред да испуштам душа на сред терен :)

Ке имаме и измени бе, тоа не е проблем.Башка и Маички имаме веке поточно и дресови имаме.А тебе ке те е*е Деко , само да ослаби уште 9 кила :pos:

@Pupone

Неможеме да се мериме со нив и нивната организиција,тие веке си имаат створено ривалитет и слично.Ние сме пред се за забава и смеење,,,башка не верувам дека ке има пехари :)

Абе какви пехари, само да се договорат неколку тимови и ќе се изнајми сала (Во случајов Ико, пошто тој е организатор :icon_lol:) и ќе изиграме еден фудбал. И толку :)

Абе какви пехари, само да се договорат неколку тимови и ќе се изнајми сала (Во случајов Ико, пошто тој е организатор :icon_lol:) и ќе изиграме еден фудбал. И толку :)

FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...

Не сум организатор , иницијатор сум.Организираат фановите на Челзи :)

Ајде, ајде не префрлај топка сега... :). Абе нема везе, ако пример овде се договориме да играме фудбал, пример Фан Клуб Интер и Фан Клуб Милан, онда треба само да се резервира термин во некој балон или сала и толку. Јас имам број од еден балон, али во тоа ебаното Тафталиџе се наоѓа :pos:

Океј, Деко ќе изнајми сала :pos:

Јако, ама нека бидат само кајганџии, оти некој може да вика професионалци за да тепаат. И секој клуб нека има само еден тим. На пример некој клубови имаат многу навивачи и да нема Реал Мадрид I, Реал Мадрид II. Ние на пример едвај тим ќе склопиме. :pos::pos:

Џабе патот ќе ви биде..МУФЦ кине :baeh:

Да не се заебааме...битно да има зафрканции ,победата и не е така битна :helou:

Се пријавувам и јас за фан-клуб Интер, за разлика од останативе, јас за играње се пријавувам...
Иначе одлична идеја, само од нашиов фан-клуб никој до сеа не се пријави за играње освен Ико.

добро бе сите по 100 денарид а даеме ќе купиме пехари од емилијано по 300-400 денари се.само ќе има тепање кај да стоие пехарот кај кој член од фан клубот.:tv:

Се пријавувам и јас за фан-клуб Интер, за разлика од останативе, јас за играње се пријавувам...
Иначе одлична идеја, само од нашиов фан-клуб никој до сеа не се пријави за играње освен Ико.
ФА и Грејт гарант ке играат ...

Има време бе,не се сите сега тука за да се пријават.:)
Ако немаме фит играчи :pos:,може и ја да играм..не сум играл многу време поради проблеми со колената ама пак може да заиграм.:pos:

Се пријави и Syn ,, т.е. ја пријави неговата моментална фудбалска форма :pos: .. не се секирај за нас имаме доста добра екипа, Марсо како што разбрав е фудбалерчиште и плус минус од некој ке направиме екипица ,, тепале не тепале битно е да се дружиме. Јак ремет ке падне кога ке ти тепаме Јубенташите и Биланезите :)

Кхм, КХМ !!!

Се пријавив и јас море. Инаку ФА изглеа е бивши фудбалер (сеа има стомак голем:pos:), а Син као што ми кажуваше едно време, и тој кинел на времето во Јосип Броз :)

Сите се пријавивте со некакви деформитети да ве е**м :)

Значи имаме тимче... Него, голманче? :)

Ако е потребно голманче ја би можел да улетам, у маало викаат добро сум бранел :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom