Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
А фан-клуб Вардар да се собереме Комитите да ви играме?Ако се собереме бар ќе имаме многу јак голман, DracevoTheCity. :)

Ај од арсенал фан клуб да се пријавам и јас. Во добра форма сум само вчера имав мала повреда ал иза една недала сум фит. Не верувам дека ќе се одрижи нареднава недела. Ако има уште некој од Арсеналовци нека се пријава. Мислам дека Зоки ќе биде ин, и би сакал Аршесавин да дојде затоа што вели дека играл фудбал.
+1 :helou:

Ај од арсенал фан клуб да се пријавам и јас. Во добра форма сум само вчера имав мала повреда ал иза една недала сум фит. Не верувам дека ќе се одрижи нареднава недела. Ако има уште некој од Арсеналовци нека се пријава. Мислам дека Зоки ќе биде ин, и би сакал Аршесавин да дојде затоа што вели дека играл фудбал.

Да де да, ама на плејстејшен игра тој... Ти па ти, не научи и не научи :pos2::pos2:

Треба убаво ова да биде организирано.
Не е ова туку така.Има и членови на форумов кои што потекнуваат од други градови.Така да треба повеќе договарања и сл. Не ми се верува да го реализираме ова.
Јас сум за,али ..

Дечки, направете си муабет во вашите фан клубови и доколку успеете да соберете екипа пишете тука..дека нема резон тука да се пријавувате индивидуално.

Дечки, направете си муабет во вашите фан клубови и доколку успеете да соберете екипа пишете тука..дека нема резон тука да се пријавувате индивидуално.
Се убаво,ама треба да се знае кога и каде ќе се игра прво.Има доста членови што сме од други градови,треба да се каже дата,место(град,Скопје?),па ако ни одговара да се пријавиме.:toe:

Вака еве ви една листа до сега пријавени тимови и нивни контакти. За секој фан клуб ќе си има едно одговорно лице кое ќе се погрижи да пријавените бидат известени со сите детали кои ќе бидат договорени во текот на овој месец.

Фан Клуб Челси (Chelsea FC) - Александар Велков - (ace6vel@chelseafc.mk)
Фан Клуб Милан (Milan) - Панче Крстески - ()
Фан Клуб Интер (Inter Milan) - Андреј Миндов - (andrej.mindov@gmail.com)
Фан Клуб Реал Мадрид (Real Madrid) - Ице Каракамишев - (ice_karakamisev@yahoo.com)
Фан Клуб Барселона (Barcelona) - Боби Илиевски - (fish183@yahoo.com)
Фан Клуб Баерн Минхен (Bayern Munchen) - Дарко Христовски - (darko_hristovski@hotmail.com)
Фан Клуб Арсенал (Arsenal) - Стево Вељкович - ()
Фан Клуб на Јувентус (Juventus) - Бане Трајковски - (bn_trajkovski@hotmail.com)

Ако најдам други ќе ги вметнам во овој пост. Значи за кој фан клуб да сте контактирајте си со одговорните луѓе и договорете си тим. Кога ќе договорите тим пратете ми маил мене ace6vel@chelseafc.mk со пријавена екипа минимум 5+1голман и ќе ви пренесеме детали. Значи договарање ќе си има само помеѓу фан клубови.

Поздрав

Неможам да се свиткам..не сум дотолку еластичен..плус ќе ми треба за деца праење неможам туку така да си го јадам....а ти си го имаш каснато штом ме советуваш?:tv:
Мислев на мене,не на тебе да се самозадоволиш.:pipi:

--- надополнето ---

Вака еве ви една листа до сега пријавени тимови и нивни контакти. За секој фан клуб ќе си има едно одговорно лице кое ќе се погрижи да пријавените бидат известени со сите детали кои ќе бидат договорени во текот на овој месец.

Фан Клуб Челси (Chelsea FC) - Александар Велков - (ace6vel@chelseafc.mk)
Фан Клуб Милан (Milan) - Панче Крстески - ()
Фан Клуб Интер (Inter Milan) - Андреј Миндов - (andrej.mindov@gmail.com)
Фан Клуб Реал Мадрид (Real Madrid) - Ице Каракамишев - (ice_karakamisev@yahoo.com)
Фан Клуб Барселона (Barcelona) - Боби Илиевски - (fish183@yahoo.com)
Фан Клуб Баерн Минхен (Bayern Munchen) - Дарко Христовски - (darko_hristovski@hotmail.com)
Фан Клуб Арсенал (Arsenal) - Стево Вељкович - ()
Фан Клуб на Јувентус (Juventus) - Бане Трајковски - (bn_trajkovski@hotmail.com)

Ако најдам други ќе ги вметнам во овој пост. Значи за кој фан клуб да сте контактирајте си со одговорните луѓе и договорете си тим. Кога ќе договорите тим пратете ми маил мене ace6vel@chelseafc.mk со пријавена екипа минимум 5+1голман и ќе ви пренесеме детали. Значи договарање ќе си има само помеѓу фан клубови.

Поздрав
Кој член од форум е ова????//:smir:

Супер идеја, само јас имам мал проблем. Јас си навивам за 3 тима (според нечии убедувања тоа е шитната душа, ама кој ги врти нив :)) Така што веројатно би играл таму каде што најмногу има потреба од играч плус:)

Инаку имам дрес од Барселона ако е тоа некаков критериум :pos:

Не е член на форумот, турниров не се организира преку Кајгана, Форумов е само како интернет медиум за да се соберат повеќе тимови. Побарај го дечкото на маил и ќе се договорите.

Не е член на форумот, турниров не се организира преку Кајгана, Форумов е само како интернет медиум за да се соберат повеќе тимови. Побарај го дечкото на маил и ќе се договорите.
го најдов веќе.само нешо као збунет беше ме прашуваше да му дадам линк од форумов.:toe:

--- надополнето ---

Има некој што е сигурен од кај нас?

па еве јас,дечково погоре шо е пишан,имам голман асј исто за јуве шо е ми се чини и bianconer hadzi напиша дека е заинтересиран.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom