M
Moon Child
Гостин
Кој го ставил Томче да преведува или што и да прави таму незнам?! Бог да чува, Томче е за некои несериозни емисии да тера мајтап и да тресе глупости, ми буричка во желудников кога ќе почне да зборува
Да ти кажам не се најпоштени и мирни ама за едно нешто се у право. Не се сите таму цвеќе за мирисање. На пример Катарина и Јелена цело време викаат дека се ок, дека не прават лице слично а сепак цело време се у клан со Гоца и ете на пример го изгласаа Милош минатата недела. Александра исто. И она цела време пред камера вика дека е поштена и ок и фер. А и она кова заговори со Андреј и Един. Значи цело време работат зад нечив грб а се претставуваат светици.Гоца и Един сакаат да се претстават како најпоштени и мирни натпреварувачи. :pos2:
Нешо у стил, Катерино доста сереш на мојата кариера (пошо нели она уше порано рече, посерем ти се на такву кариеру - за Един мислеше) и стегни си твоето дупе па направи си своја.zaso na nieden top 5 ili na ovaa intervjuto Ivan so go pravi nikako Toni da se dade??????????????Edin moze kolku saka da se pravdi go vidovme so coek e a za toa negovo podobro da zboram nego da molcam i smrdam nastrana se vide so covek e....Nego jas od Tomce ne mozev da cujam sto ja napagase Katerina?
Да ве прашам нешто,зошто вчера беа Никола (панишерон ) и Вишња во студиото ???
Денес нема Survivor.Има ли ја на нет денешната епизода?
Не се драпај сеа,убаво прашав
Oh shit :nesvest:Кај може да се гледа епизодата од синоќа на нет? На овој од youtube mixbox2010 му го скинале account-от.
ги има на youtube ама само некои делови како борби и исфлањаOh shit :nesvest:
Не бе не е тоа тоа.ццц ах мора да направи пак акаунт копилето,ама и тој претерува некој глупи српски серии почна да става и ете му го сега.ги има на youtube ама само некои делови како борби и исфлања
http://www.youtube.com/user/hdplay2010?blend=1&ob=5