Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја гледам емисијава ко ќе ја начекам..претежно во вечерниот термин..и не ми е баш нешто нај нај, ама интересна е :)

Ц,Гоца ќе ја стават од кога ќе се врати...................според мене.

Кај ќе му дадат на Македонец да го има главниот збор.

И ти си у право... Гоца е најнаметлива така... Којзнае колку злобна ќе биде према Касуко! :violent1:

Незнам зашто толку слаби ги правите Касуко. До сега сите борби за награда освен првата ги имаат они освоено а сите за имунитет Баханди. Што значи дека тука негде изедначени се со победи. Не дека ги бранам или нешто слично ама прочитав у неколку наврати нешто у стил Касуко победа неможеле да земат. Па до сеа 4 победи имаат....

Само не говорете тоа прочитав, тоа видов, тоа ми кажаа дека ќе се случи ... од такви коментари преко к*р ми е дојдено веќе.Оставете да гледаме и да дознаеме што ќе се случува!

Незнам зашто толку слаби ги правите Касуко. До сега сите борби за награда освен првата ги имаат они освоено а сите за имунитет Баханди. Што значи дека тука негде изедначени се со победи. Не дека ги бранам или нешто слично ама прочитав у неколку наврати нешто у стил Касуко победа неможеле да земат. Па до сеа 4 победи имаат....

Да да затоа мораше да им убацат двајца од Баханди,зошто знае дека овие стандард си губат секоја борба за имунитет и така на не фер начин,3 на 2 да исфрлат еден,тоа за тебе изедначеност е или намештаљка класична? 4 победи што можат у гз да си ги дутнат исто како последнава награда на Баханди Рум и гитара,џабе се тие борби ако не победуваш во борби за имунитет.

Безпотребно се нервираш. Ова е веќе завршено. Они ниту знаат кој си ти ниту им е гајле за тебе што мислиш и како мислиш. Битно си се појавија на ТВ и си земаа некој денар. На крај краева ако не прават вакви работи ќе биде монотоно и гледаноста на шоуто ќе опадне. И јас мислам дека е неправедно што Марко испадна кој е еден од подобрите играчи и кој го водеше својот тим во победа неколку пати, но со тоа што ќе пишувам на форумов ,,леле колку се дегени овие од продукцијата'' и слични работи нема ништо да постигнам. Некој си прави пари од ова и баш му е гајле дали Марко ќе испадне или Гоца или било кој друг. Затоа relax и уживај си ;)

Знам бе баче ама пак педерски потег беше...........али аj ќе чекаме да видиме што ќе се случи понатаму. :)

Сите од старото Касуко се „водени“ од искомплексираниот одбојкар. Нема врска што ќе загубат и наредна борба, пак тие тројца што останаа ќе одат во обединувањето.

Но, не би ме чудело да отпаѓаат се дури не се изедначат со испаднатите, т.е. да останат 7, па да се направи некоја фрка тие 7 како едно и отпаднатите 7 (т.е. 6 без Николија) како друго племе.

абе можно е некој од племето кај Змијанац да го вратат најверојатно ќе има некоја борба гледам на шпицата на почеток на Змијанац и паѓа песок на глава а таква борба немаше до сега

абе можно е некој од племето кај Змијанац да го вратат најверојатно ќе има некоја борба гледам на шпицата на почеток на Змијанац и паѓа песок на глава а таква борба немаше до сега

Може да е од борба за храна нели како задача нешто што им даваат,ама Весна ќе ја вратат сигурно зошто нели индиректно кажа кога беше гостинка во емисијата.

Може да е од борба за храна нели како задача нешто што им даваат,ама Весна ќе ја вратат сигурно зошто нели индиректно кажа кога беше гостинка во емисијата.

И да ја вратат повторно назад пак ке лета од племето :tv:

И заслужено Зен е воџа на Баханди.
Плус најјак беше пак на играва,секоја чест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom