Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Синока прв пат го гледа овоа чудо за оваа сезона и така ли ми се чине или Тони наш е некако како 13 прасе и никој не го ебава...некако не ми уклопен.

вечерва некој ќе си оди дома од учесниците кој ќе отпадне да видиме

--- надополнето ---

искрено мене овој вид на survivor не ми се допага каде што се им е дадено витамини ,храна,облека и ај сега ке се рекламираме овде.......ке се караат и надмудруват тука ,вистински survivor ти е оној на дискавери ultimate survivor ...од кој мозе да научиш и многу корисни работи .. борба со природата
не им даваат никакви витамини кај виде да им дадат витамини ? од кај ти текна ова да го пишеш ,ultimate survivor е како да преживееш во екстремни услови тој таму јаде и живи муда од коњи,а во Survivor играат логички игри се им е обезбедено за живот во пуст остров само они да се снајдат како да го искористат даденото а не како тој на Дискавери тоа што ќе најде тоа ќе јаде

Весна Змијанац и таа Николија ...Ауфидерзен :)

уф си отиде конечно досаднава Николија која би дала и 50 000 евра за туш кревет и хигена ајде нека даде сега...И мамица со неа гоодбај само немој бе пак да има некои острови на духови...

Оваа Николија нек си ебе матер,ни самата не е свесна колку е лигава.
Тони машала да не го снимаа гарант ќе се фрлеше на некоја од тие што му дојдоа у вода.Плус алелуја некој да збори на македонски на вакво шоу.Кој ѓавол ме тераше да го глеам коа му го триеше грбот не ми е јасно.Исто ко мене да ми го триеше.Гадно..
Плус ја не знам како може да спијат овие таму со самата помисла дека врие таму змии и милиони видови на инсекти.

еј да добар беше делот кај што ја пееа Македонско девојче ама и Тржан кога кажа да сака Мк кујна а овој нашиот кути не збори се ми фали од тоа аахаха

А за на гради да го макча..Гоца:.еј па имам муж бре шта че да каже...Тони:и јас си имам девојка де хххихиххих

Значи само едно нешто не ми е јасно.
Што мислеше Николија дека е ова Survivor,на што ке наиде?
На хотел со 7 звездички?
Не било така како што мислела?
Тоа не и се допага,ова не и се допага,тоа и треба она и треба.
Што бара таму доколку не е психички подготвена?
Само да добие популарност или да?
Срека не мора веке да ја гледам.

Мене ненормално ме изнервира,да е прва сезона ајде се трпи некако,али знае што како и пак се пријавила лелеле:tapp: Баш ми е мило што испаднаа и двете ајде таму дома нека се излежаваат и нека се тушираат на раат..Голем минус на Преживеан што пуштаат вакви луѓе да учествуваат..Детиште глупо!

Плус алелуја некој да збори на македонски на вакво шоу..

Лично кај мене (ако некој воопшто ме прашува) ова му е најголем плус од мене кон Тони Зен. Многу ме радува што си збори како знае и умее, не си го крши јазикот. Многу ми падна исто мило кога ја пееја „Македонско девојче“. Интересно е да чуеш како другите ни ја пејат таа песна.

Нешто што се згазив од смеење беше кога ја дигаа Весна во воздух... Па и самата кажа „Слон“ хаха :)

вечерва некој ќе си оди дома од учесниците кој ќе отпадне да видиме

--- надополнето ---

не им даваат никакви витамини кај виде да им дадат витамини ? од кај ти текна ова да го пишеш ,ultimate survivor е како да преживееш во екстремни услови тој таму јаде и живи муда од коњи,а во Survivor играат логички игри се им е обезбедено за живот во пуст остров само они да се снајдат како да го искористат даденото а не како тој на Дискавери тоа што ќе најде тоа ќе јаде
a toa koga se vratija devojkite na svojot ostrov ne bese vitamini vo kutijata?maar ova mene mi e bez veze samiot naslov survivor , kakvo prezivuvanje kakvi uslovi ova e samo edna zabava na koja naj pametniot pobeduva i nema vrska so vistinsko prezivuvanje

Не е чудо сеа овие две да ги сместат на друг остров, како што беше лани тоа со духовите.

Не ми се верува да ги вратат овие две, зашто ко прво како што гледаш добиваат лош feedback од гледачите. Можеби во иднина ке враат али некој други, овие готово си заминаа така и така никој нејкеше да ги гледа, а богами и у племето никој нејкеше да ги има зашто и двете беа бескорисни.

Неверувам дека Тони нема да легне ниедна од овие, како му се само пуштаат :)
Мој фаворит Тони, доста паметно игра сеа за сеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom