Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не им даваат никакви витамини кај виде да им дадат витамини ? од кај ти текна ова да го пишеш ,ultimate survivor е како да преживееш во екстремни услови тој таму јаде и живи муда од коњи,а во Survivor играат логички игри се им е обезбедено за живот во пуст остров само они да се снајдат како да го искористат даденото а не како тој на Дискавери тоа што ќе најде тоа ќе јадеискрено мене овој вид на survivor не ми се допага каде што се им е дадено витамини ,храна,облека и ај сега ке се рекламираме овде.......ке се караат и надмудруват тука ,вистински survivor ти е оној на дискавери ultimate survivor ...од кој мозе да научиш и многу корисни работи .. борба со природата
Плус алелуја некој да збори на македонски на вакво шоу..
a toa koga se vratija devojkite na svojot ostrov ne bese vitamini vo kutijata?maar ova mene mi e bez veze samiot naslov survivor , kakvo prezivuvanje kakvi uslovi ova e samo edna zabava na koja naj pametniot pobeduva i nema vrska so vistinsko prezivuvanjeвечерва некој ќе си оди дома од учесниците кој ќе отпадне да видиме
--- надополнето ---
не им даваат никакви витамини кај виде да им дадат витамини ? од кај ти текна ова да го пишеш ,ultimate survivor е како да преживееш во екстремни услови тој таму јаде и живи муда од коњи,а во Survivor играат логички игри се им е обезбедено за живот во пуст остров само они да се снајдат како да го искористат даденото а не како тој на Дискавери тоа што ќе најде тоа ќе јаде
Не е чудо сеа овие две да ги сместат на друг остров, како што беше лани тоа со духовите.