Сега Бугарите имаат иницијатива и 24 часа (од завршувањето на битката за Западна) да изберат каде ќе нападнат дали во Источна Македонија или Повардарие. Така да до утре како што гледам Србија ќе го одбрани регионот со резултат 8-0, Унгарците ќе тепаат исто така па ќе можат да се посветат повеќе кај нас зошто они само уште 1 регион за враќање имаат.Кога ќе има следна битка за враќање на Западна ? И како настанува битката ?
Сите 11Двата профила ти ги банираа или само едниот???
А кој левел си ? Направи нешто кеш?Фирми имаш?Пробај со Tor browser, сега за сега не ме приметија мене t
Abe dajte vamu drzavjanstvo cekam 5 dena ccc pa pobrzo ke izvadev u Mvr po salterite da idev
ajdeeee epa oks ke pocekam togas :/Државјанства после 25ти месецов... да избереме конгрес - пошто го немаме
Се гледа под аватарот на профил кога си - првото знаменце тоа погорнот кажува каде си а второто чиво државјанство имаш
Ништо..тотално ништо..само тоа што го наведе горе..и види како ти се отвараат мисиите врши ги полека полека..ако ти треба храна,оружје(за мисија) или тикет исто за мисија..обрати се тука..али да не ти стане навика :baeh: п.с НЕ СЕ БОРИ ДОДЕКА НЕ МОЖЕШ САМ ДА СЕ ЛЕЧИШМоже да ми кажете нешто? Пред некој ден почнав да играм и незнам што треба да правам... Моментално сум 4 левел и работам кај другар во фирма за 8 денари и секој ден тренирам.
Нешто друго треба да правам или за сега ништо?