-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Тури го тука де (или на ПП )Кој сакат линк нека каже
Тури го тука де (или на ПП )Кој сакат линк нека каже
Стај го линкотКој сакат линк нека каже
ехх волчица,нема да биди интересна плус дебела е...како можи една дроља неваспитана да биди избрана за насловна на плеј бој.нека пуши таму курој во WC-њаПак земавме слики, сега од словенците а
Епа тоа е вчера Волчица се изјасни сакала доволно пари за стан и кола. Латас убаво и рече абе не да те има во секој број, само во еден
Кај нас за вест се сликаат за речиси ич пари, а којзнае само колку пари бараат за плејбој, знаеш фирма бренд ова она.
Еве ви ја словенката
Значи и за следен број ќе си превземат од некаде може некоја Бугарка абе не ги бива еј јас да сум уредник мислам дека 10 пати подобро ке го направевПак земавме слики, сега од словенците а
Епа тоа е вчера Волчица се изјасни сакала доволно пари за стан и кола. Латас убаво и рече абе не да те има во секој број, само во еден
Кај нас за вест се сликаат за речиси ич пари, а којзнае само колку пари бараат за плејбој, знаеш фирма бренд ова она.
Еве ви ја словенката
Волчица ни 5 годишен бесплатен третман во СИлуете не ја слабее. КОга се движеше кон шпката кај Жаре у емисија, тоа салото Пајдушко и играше(Тоа едно брзо). На ништо не личи Волчицата.ехх волчица,нема да биди интересна плус дебела е...како можи една дроља неваспитана да биди избрана за насловна на плеј бој.нека пуши таму курој во WC-ња
јас не знам шо воопшто ја примат во тие шоуа...партал парталосана
И каков наслов имаше Волчица му се соблече на Латас! јас не ја видов дека се соблече а вие?Волчица ни 5 годишен бесплатен третман во СИлуете не ја слабее. КОга се движеше кон шпката кај Жаре у емисија, тоа салото Пајдушко и играше(Тоа едно брзо). На ништо не личи Волчицата.
:love1:Еве ви ја словенката
Нашиот Плејбој е со плава боја.Најдете ја разликата.