Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

V

Viktor g

Гостин
Излезе новиот број на Македонскиот плеј бој и словенка на наслова:kesa: нормални ли се овие бре? Потоа имало интервјо со Влатко Стефановски ( кое ќе искочи на кирилица 102,3 %) и 20 прашања за Катерина Ивановска?! :nesvest: Имало и некој ревии ај ако го купи некој нека сподели впечатоци. Инаку сакам да ја видам и Андријана Ацевска 0.jpg или некоја друга од секси фолкеркиве

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Пак земавме слики, сега од словенците а :)

Епа тоа е вчера Волчица се изјасни сакала доволно пари за стан и кола. Латас убаво и рече абе не да те има во секој број, само во еден :pos:
Кај нас за вест се сликаат за речиси ич пари, а којзнае само колку пари бараат за плејбој, знаеш фирма бренд ова она.

Еве ви ја словенката :)

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161

Епа тоа е вчера Волчица се изјасни сакала доволно пари за стан и кола. Латас убаво и рече абе не да те има во секој број, само во еден :pos:
Кај нас за вест се сликаат за речиси ич пари, а којзнае само колку пари бараат за плејбој, знаеш фирма бренд ова она.

ехх волчица,нема да биди интересна плус дебела е...како можи една дроља неваспитана да биди избрана за насловна на плеј бој.нека пуши таму курој во WC-ња
јас не знам шо воопшто ја примат во тие шоуа...партал парталосана

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
добро, а линкот од новиот број?

V

Viktor g

Гостин

Значи и за следен број ќе си превземат од некаде може некоја Бугарка:toe: абе не ги бива еј јас да сум уредник мислам дека 10 пати подобро ке го направев

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
ехх волчица,нема да биди интересна плус дебела е...како можи една дроља неваспитана да биди избрана за насловна на плеј бој.нека пуши таму курој во WC-ња
јас не знам шо воопшто ја примат во тие шоуа...партал парталосана
Волчица ни 5 годишен бесплатен третман во СИлуете не ја слабее. КОга се движеше кон шпката кај Жаре у емисија, тоа салото Пајдушко и играше(Тоа едно брзо). На ништо не личи Волчицата.

V

Viktor g

Гостин
Волчица ни 5 годишен бесплатен третман во СИлуете не ја слабее. КОга се движеше кон шпката кај Жаре у емисија, тоа салото Пајдушко и играше(Тоа едно брзо). На ништо не личи Волчицата.
И каков наслов имаше Волчица му се соблече на Латас! јас не ја видов дека се соблече а вие?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јаооо... хаххаха... колку е бедно да превземаш слики од други плејбој списанија и да ги ставаш во „твоето“... ц, ц, ц... :tapp:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Најдете ја разликата. ;)

playboy slovenija.jpg playboy-fev-2011.jpg

Освен тоа што нашиве ги ставиле фотките кои ги има во словенското јануарско издание на плејбој, нашиов изгледа далеку победно и празно со информации.. барем на насловната. ;)

пс. и целосно го превземале интервјуто со Сара Јереб, па дури ни насловот не го смениле... бедотија... ц...ц...ц :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom