Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Јаооо... хаххаха... колку е бедно да превземаш слики од други плејбој списанија и да ги ставаш во „твоето“... ц, ц, ц... :tapp:
Значи не зимаат слики од Плејбој да стават во Тин Шема, туку зимаат слики од Плејбој за да стават во Плејбој. Ист бренд е тоа и дозволено е позајмување. Е сеа, тоа што нашиве немаат креативност или девојките нејќат да се соблекуваат за списанието е друга работа...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Значи не зимаат слики од Плејбој да стават во Тин Шема, туку зимаат слики од Плејбој за да стават во Плејбој. Ист бренд е тоа и дозволено е позајмување. Е сеа, тоа што нашиве немаат креативност или девојките нејќат да се соблекуваат за списанието е друга работа...
Девојките сакаат да се соблекуваат али нема кој да им плати..Сигурно не се мрднати за 5.000 евра или незнам колку таму да се соблечат...Понуди им над 15.000 па да видиш ќе се потепаат која прва да се соблече :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Девојките сакаат да се соблекуваат али нема кој да им плати..Сигурно не се мрднати за 5.000 евра или незнам колку таму да се соблечат...Понуди им над 15.000 па да видиш ќе се потепаат која прва да се соблече :)
На FB се соблекуваат за без пари. Зошто некој би им дал неколку илјади евра за да покажат цицка во списание?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
На FB се соблекуваат за без пари. Зошто некој би им дал неколку илјади евра за да покажат цицка во списание?
Нивно право зошто на фб се соблекуваат,башка не се јавни личности..Али за у списание мораш прво добро да платиш за да се соблече..

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Нивно право зошто на фб се соблекуваат,башка не се јавни личности..Али за у списание мораш прво добро да платиш за да се соблече..
Глуп муабет.
Особено дека повеќето од цурите шо неќат да се соблечат тие 5к еура ги заработуваат за 2 години.
Ако не и јаче.

V

Viktor g

Гостин
Мислам дека треба да си ја земат она рѕубрика каде има обични девојки кој се сликат за плејбој голи нормално раскажувајчи нивни приказни.
А инаку идеја еве им ја Орхидеја B9CD595B567AE1449F4E910878A7B5E3.jpg па во Вест има поубави и пожешки фото сесии од нивниов пллејбој видете ја Ана Исаева C53320D9344C584F9692B6A573BA2D71.jpg значи немат желба и луѓе кој знат како да ги убедат

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
За девојката што води лото на сител, само за таа давам пари...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Здравкица Билбиловска, maybe?

--- надополнето ---

А може и Лилето Илиеска на пример..

У овој спот ја има у прилично интересно издание.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Здравкица Билбиловска, maybe?
Здравкица има и што да покаже, една од подобрите македонски претставници во поглед на градите.
Она може само гради да покаже ништо друго не е потребно.

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Да да, ептен си е грудата. Лани летото во тој трачарскиот СВЕТ имаше слика од неколку цурици од тој тип вклучувајќи ја и Здравкица (сите у купачи). Насловот на сликата беше "познати цицли". Ќе се потрудам да најдам.. Интересна фотка у секој случај. :)

--- надополнето ---

Eве ја. Мислам дека една од овие шо се на насловнава (само Каролинка не), за интересна сума би го извадиле "оружјето" за Плејбојов наш.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Може е дозволено позајмување, ама да позајмиш од веќе поминат број во Словенија е глупаво. Што ако речеме сум го купил тој во Словенија и сеа сакам да купам наш и гледам истата цура на насловна... бедно во секој случај.

Мислам дека не е за пари работата, сигурен сум дека нудат адекватна сума, но работата е што нашите цури се „префинети“: Уф он ќе ме купува мене.. не се продавам јас така лесно. Еве ако сакам сама ќе си ставам голи слики на фб и сама ќе си се сликам, ама на друг не му давам оти после ќе ме направат калаштура“... Вака отприлика некако мислам дека размислуваат. ;)

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Јас би сакал и нашава Северина да ја видам у некое издание..

Љупка Арсовска

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Јас би сакал и нашава Северина да ја видам у некое издание..

Љупка Арсовска
И тата би то сине. Да и Љупка има доста добри усни и лик, а да не заборавиме и цицки.
Она до душа може цела да се покаже

Kajgana Shop

На врв Bottom