V
Ова би било и најпаметна идеја. Секако нашиве "ѕвезди" се сликаат облечени како за на маскенбал, а бараат суми за од едно сликање нова кола да си купат. Мислам дека ако стварно се направи некој ваков кастинг и се понудат 2 до 3 иљади евриќи, ќе има и те како голем број заинтересирани анонимни девојки кои би се сликале како од мајка родени.зошто мора да биде некоја јавна фаца за плеј бој..дај нека напрат некој кастинг да се пријават згодни девојки па да дивиме шо квалитет има и кај нас
Ове познатите кокошки досадни се веќе(доволно ги гледаме како ги врни дожд на секој спот),ем по корсети се сликат ем виоки хонорари бараат...абе оди онаму
п.с уште е 250динари?
Ti si masko pa ne se razbiras vo vakvi raboti,ne sekoj fustan se nosi so gradnik ,ovoj sto go nosi Karolina e so gol grb znaci ne moze da nosi gradnik ,bidejki izgleda bezveze ,taka da Karolina i onaka ima mali gradi ,a fustanot e crn pa izbrala da ne nosi gradnik:smir:Ех наша Каролина не се соблече за плејбој а за безпари се покажа во Србија Прегледај го приврзокот 40152 значи ова е на доделувањето оскари на популарноста а малата е без градник и сега после нека ми каже некој праи малку им биле:pos2:
може не се одбирам во тоа ама што не се сликаше во мокри мачки за плејбој:pos2:Ti si masko pa ne se razbiras vo vakvi raboti,ne sekoj fustan se nosi so gradnik ,ovoj sto go nosi Karolina e so gol grb znaci ne moze da nosi gradnik ,bidejki izgleda bezveze ,taka da Karolina i onaka ima mali gradi ,a fustanot e crn pa izbrala da ne nosi gradnik:smir:
Леле аман па ај и на плажа да не иде пошто готово градите ќе и се видат. Со нешто се носи прслук, со нешто не. Брее и се надразнила едната града и одма правите ко демек се соблекла.Ех наша Каролина не се соблече за плејбој а за безпари се покажа во Србија Прегледај го приврзокот 40152 значи ова е на доделувањето оскари на популарноста а малата е без градник и сега после нека ми каже некој праи малку им биле:pos2:
Па дај линк ако не е проблембраво за љупка арсовска...ја иам на фб, али одамна не сум ја манијачел хх