Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

V

Viktor g

Гостин
Ех наша Каролина не се соблече за плејбој а за безпари се покажа во Србија oskar-v.jpg значи ова е на доделувањето оскари на популарноста а малата е без градник:toe: и сега после нека ми каже некој праи малку им биле:pos2:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
зошто мора да биде некоја јавна фаца за плеј бој..дај нека напрат некој кастинг да се пријават згодни девојки па да дивиме шо квалитет има и кај нас
Ове познатите кокошки досадни се веќе(доволно ги гледаме како ги врни дожд на секој спот),ем по корсети се сликат ем виоки хонорари бараат...абе оди онаму

п.с уште е 250динари?

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
зошто мора да биде некоја јавна фаца за плеј бој..дај нека напрат некој кастинг да се пријават згодни девојки па да дивиме шо квалитет има и кај нас
Ове познатите кокошки досадни се веќе(доволно ги гледаме како ги врни дожд на секој спот),ем по корсети се сликат ем виоки хонорари бараат...абе оди онаму

п.с уште е 250динари?
Ова би било и најпаметна идеја. Секако нашиве "ѕвезди" се сликаат облечени како за на маскенбал, а бараат суми за од едно сликање нова кола да си купат. Мислам дека ако стварно се направи некој ваков кастинг и се понудат 2 до 3 иљади евриќи, ќе има и те како голем број заинтересирани анонимни девојки кои би се сликале како од мајка родени.

Член од
9 мај 2005
Мислења
100
Поени од реакции
13

Код:
http://hotfile.com/dl/101931824/6e131c0/ebook3000_pb_macedonia_february_2011.pdf.html

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Ех наша Каролина не се соблече за плејбој а за безпари се покажа во Србија Прегледај го приврзокот 40152 значи ова е на доделувањето оскари на популарноста а малата е без градник:toe: и сега после нека ми каже некој праи малку им биле:pos2:
Ti si masko pa ne se razbiras vo vakvi raboti,ne sekoj fustan se nosi so gradnik ,ovoj sto go nosi Karolina e so gol grb znaci ne moze da nosi gradnik ,bidejki izgleda bezveze ,taka da Karolina i onaka ima mali gradi ,a fustanot e crn pa izbrala da ne nosi gradnik:smir:

V

Viktor g

Гостин
Ti si masko pa ne se razbiras vo vakvi raboti,ne sekoj fustan se nosi so gradnik ,ovoj sto go nosi Karolina e so gol grb znaci ne moze da nosi gradnik ,bidejki izgleda bezveze ,taka da Karolina i onaka ima mali gradi ,a fustanot e crn pa izbrala da ne nosi gradnik:smir:
може не се одбирам во тоа ама што не се сликаше во мокри мачки за плејбој:pos2:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ех наша Каролина не се соблече за плејбој а за безпари се покажа во Србија Прегледај го приврзокот 40152 значи ова е на доделувањето оскари на популарноста а малата е без градник:toe: и сега после нека ми каже некој праи малку им биле:pos2:
Леле аман па ај и на плажа да не иде пошто готово градите ќе и се видат. Со нешто се носи прслук, со нешто не. Брее и се надразнила едната града и одма правите ко демек се соблекла.

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
ја сакам да ја видам Катарина Иванова у плејбој и Маријана (таа плавата од бекстејџ) двете ми се бајаги јебозовни.. а може и насловна со комбинација од двете ууууу :drk: ххх

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
elena ristevska neka i daat i 15000 al da ima neso so da se vidi ne kako za maskembal obleceni i niso na niv ne se glea toa soblakanje e ubo soblecena a i ima mnogu poubavi mlaadi devojki koi se bolje od nea i se epten jaki a moze i natalija grubovik nz al kao milifica mi e i mn me pali ;)))

V

Viktor g

Гостин
Ко што кажав ете искочи на кирилица интервјуто на Катерина дури има поубава слика од во списаниево:pos2: katarina-ivanovska-508.jpg и они сакат некој да даде 250 денари?! Па добро бре се додека не се соблече некоја јака македонка нема да се распродаде еве да го земам вест на пример има 100 пати поубави и пожешки фото сесии од наши девојки еве на пример дали ја видовте НАТАША ПЕТРОВИЌ 9EB904ECEB7B3444B900924BCB619DC1.jpg не ги бива засега јас си ја чекам и понатаму Сузана Гавазова или некоја друга фолкерка

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Келнерката од “Лап-Лап“ - Олимпико.

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
уф каролинчево од секогаш сум го обожавал.Само во последно време многу ми е ослабено.Инаку не би купил никогаш плејбој.А кога веќе би се бирало би сакал да ја има татјана,водителката од а1 вести

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
браво за љупка арсовска...ја иам на фб, али одамна не сум ја манијачел хх

Kajgana Shop

На врв Bottom