Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.482
Водителка на емисијата фаци на А1, ептен е слатка/љупка и секси пред се!Едно долго Уаууу за девојкава, комплетно одлична
Во живо е уште поубава!
Водителка на емисијата фаци на А1, ептен е слатка/љупка и секси пред се!Едно долго Уаууу за девојкава, комплетно одлична
Јас гласам за!!!Водителка на емисијата фаци на А1, ептен е слатка/љупка и секси пред се!
Во живо е уште поубава!
абе никоја нејќе да покаже ни цице. Ја видовте каролина, се стегнала, оти ќе мислат дека е стриптизерка ако покаже цицка. Конзервативни сме многу!
Бидејќи гледам дека доста се разбираш околу Playboy, на кој начин се доаѓа до лиценца и имали некои правила што треба да се запазат за Playboy и на кој начин може да изгуби лиценца?јас го купив и... немав никакви илузии дека ќе ја видам каролина гола.
кога почна да излегува хрватското издане на Плејбој, јас го купував и беше топ! го читав-имаше супер статии и супер риби. престанав да го купувам кога некој реши да го носи во македонија со еден месец задоцнување!? спрскиот некако не ми се допадна и така...
македонското издание е тажно, сериозно тажно. уште кога видов колумна на тони факинг михајловски - јебига!
нешо една третина од написот пишува дека му е прва колумна користејќи некултурни уличарски изрази за невиност и одземање на истата, како он се залага за култура и не ја „дава“ истата (демек глумец-мора да е „културен“)... тони - FAIL!
каролина ич да не се сликаше најдобро ќе направеше! барем пола слики од други девојки во претходните постови поише се за у плејбој него нејзините слики од плажа, на пример. каролина - FAIL!
ниту еден напис не ме предизвика да го прочитам, посебно не интервјуто со пандев. прелетав преку пампур (чисто дека ги знам повеќето од основачите), ама и за пампур више сто пути се пишуеше по сите магазини и и нивните „први броеви“. текстовите у плејбој - FAIL!
генерално, ако веќе сакаа да прават плејбој - требаше да прочитаат други изданија. јебеш ти каролина ако не покаже барем една цицка. ако и е срам нека се слика само за вест, дневник и клуб 360.
македонско плејбој издание - у принцип ФЕЈЛ!
п.с. плејбојот му го дадов на другар ми...
The one and only! Кога ја прочитав темата прво нешто на неа ми текна : )))))))Мене па прво ми текна на Mаја Вукичевиќ
Голи или и они ќе изиграваат „часни сестри“.Следните 2 броја ке бидат Викторија Лоба и Елена Ристеска.
Некако имам чувство дека македонскиот плејбој ќе биде амиш едишн.