С
сашенко
Гостин
Да, сигурен сум.Можеби 2006?Не бе те лажел човекот одма му се продале па мора некако да се вади![]()
Да, сигурен сум.Можеби 2006?Не бе те лажел човекот одма му се продале па мора некако да се вади![]()
Се надевам сликата е од овај потписМаркизио го продолжи договорот до 2016 година. Се очекува и негово официјално соопштување. линк
момци шо има вести ???? не сум во тек со настаниве ај на кратко некој кажете
Mnogu sebiciПирло,Циглер и Пациенца се првите засилувања,сите се без пари
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=164:-q-&catid=1:latest-news&Itemid=50
прав бјанконеро!!! кога го глеаш вака уште од мал со дрес на јуве уште подлабоко е чувството,емоционе тотале!
за конте е решено или се чека 23 ти ? а на 24 ти играме со манчестерМонтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".
мислам дека сме во предност за дечково(плус,италијанец е)и место Аквилани ќе ги земеме Пирло и Монтоливо,ќе видиме.Овие двајца ќе чинат колку што ќе не чини Аквилани.
за конте е решено или се чека 23 ти ? а на 24 ти играме со манчестерМонтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".
мислам дека сме во предност за дечково(плус,италијанец е)и место Аквилани ќе ги земеме Пирло и Монтоливо,ќе видиме.Овие двајца ќе чинат колку што ќе не чини Аквилани.
Јас би бил презадоволен со Монтоливо наместо Аквилани.Монтоливо за Јуве - "Ми се допаѓа проектот на Јуве,стадионот е гаранција,знам дека треба да одлучам што поскоро.Сигурно Јувентус ќе се врати да победува".
за конте е решено или се чека 23 ти ? а на 24 ти играме со манчестер
За разлика од Ферара,Конте има поголемо искуство,и Бари а сеа и Сиена ги внесе у Серија А,што не е мала работа,плус Сиена ги продаде најдобрите играчи ако не се лажам.Јас би бил презадоволен со Монтоливо наместо Аквилани.
Иначе Конте сакам да ни е тренер, кај него најмногу ми се допаѓа што се нервирал и кога губел на тренинг, исти сме.![]()
Да, а на овај Јуве му треба само тренер со карактер, со овие играчи мојме да ја ораме Сериа А.За разлика од Ферара,Конте има поголемо искуство,и Бари а сеа и Сиена ги внесе у Серија А,што не е мала работа,плус Сиена ги продаде најдобрите играчи ако не се лажам.
За која серија А збориш?Да, а на овај Јуве му треба само тренер со карактер, со овие играчи мојме да ја ораме Сериа А.
--- надополнето ---
Bastos bi u Juve, briga ga za ligu prvaka