Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Едноставнко кога се нема среќа се нема среќа , доминиравме топката едноставно не сакаше да влези ...Бар од ова научивме дека не сме зависни од красич , одбраната делува одлично а Де Чеље во секој натпревар се подобар ...проблем останува десниот бек ..али мота е повеќе RWB него RB .. сепак ..мило ми е доминиравме ....најважен заклучок ни треба НАПАЃАЧ ! Јакинта да се продај бар со амаури поопасни изгледавме хахаха ч)

Кажи ми една победа во која Красич ја немал главната улога?

Јувентус зависи од Красич,ете и овој наптревар ќе беше добиен благодарение на Милош Красич!Незнам која игра ја виде во второ полувреме,кажи ми кои шанси ги имаше Јувентус?

Кажи ми една победа во која Красич ја немал главната улога?

Јувентус зависи од Красич,ете и овој наптревар ќе беше добиен благодарение на Милош Красич!Незнам која игра ја виде во второ полувреме,кажи ми кои шанси ги имаше Јувентус?

Полека бате полека немој така нападно лол ! ....... Играта беше течна и без Красич , правевме шанси без красич , игравме без красич ....само ни фали шпиц и то е тп

Со оглед на тоа дека приоритет на Јувентус оваа сезона е да избори пласман во ЛШ,добро ни оди сега за сега!

Брее како почнале играчиве пари ке се наполнат... по 2 утакмици местат у една недела.... ако браво , браво така треба ..... Абе одма се за у Ц1 лигата , сите комплет....

Брее како почнале играчиве пари ке се наполнат... по 2 утакмици местат у една недела.... ако браво , браво така треба ..... Абе одма се за у Ц1 лигата , сите комплет....

Епа дечко ако мислиш дека се наместени оди слободно навивај за друг тим и ти ке ми викаш си навивал за јуве од 1995 година како бе ??? нема шанса ти си некој од друг тим шо навива само шо се декларира како фан на јувентус ајт сиктер од овде да не си влегол уште еднаш на фанов на јуве значи кога ке победува јуве ти чини акога ке изгуби и нерешено изигра мести оф боже боже .... нз шо да речам за фанови како вас напатени со тимот треба да си и во добро и во зло и кога победува и кога губи а не да ми викаш за тимот местел оди си повреме од фанов

Досаден си стварно пак да не те заеба јуве во кладилница?

Досаден си стварно пак да не те заеба јуве во кладилница?

СЕКАКО :pos2: .... малце за помалку од предходниот пат ама битно заеба... тебе небива не те заеба :vozbud:.... кој шо сака нека каже дечките играат максимум за 4-то место, па кога има шанса обавезно местат....Плус не ни за џабе БЕТ КЛИК спонзор ......

Пак ли само на Јуве паѓаш..цццц ,срам да им е, местачи, Јакинта намерно промаши,и Кваљарела исто ,мамето нивно ....не знаат дека сиромаштија е во МК, луѓе седат дома не работат и се чека само на спортска...пу јаз'к.

А бе доста си играш курот тука ке ти текне ај ке ги провоцирам овие на форум...

--- надополнето ---

Денес особено од резултатот сум разочаран очекував победа :toe:
Пеналот на Јакинта идентичен со на Наумовски против Русија,а имаат нешто слично они двајца :pos:

Имаш право :pos2:

ЕЕЕ, знаев дека ќе се сложите дека местат кога тогаш :vozbud:. Абе нека местат, знам дека повеќе од 4-то место нема да идат сезонава, абе барем нека кажат кога местат да не ги играме, тоа ми е маката .:pos2:

Ајде една добра ситница шо ја пропуштаме три меча немаме примено гол последните 10 минути од Каљари, Шинтер, Лече и Болоња имаме нешто под 300минути clean sheet. ова е веќе во стил на Јуве

а да одиш ти на некој друг форум? или барем во фан форумот на екипата за која шо навиваш? очигледно дека местото не ти е тука.

не знам шо се случувало на утакмицава, не ја гледав, ама коа ќе прочиташ дека најдобрата шанса бил пенал и бил промашен не звучи баш убаво....треба да се одреди некој што шутира пенали беспрекорно и цело време тој да си изведува...

--- надополнето ---

Ајде една добра ситница шо ја пропуштаме три меча немаме примено гол последните 10 минути од Каљари, Шинтер, Лече и Болоња имаме нешто под 300минути clean sheet. ова е веќе во стил на Јуве

да, да. филозофијата на маестро Липи. Битно е да не се прими гол, кога-тогаш некако ќе се постигне! Убаво што си го забележил ова, тоа е знак на битен напредок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom