За ПЦ каде ја има и дали е кракната? На замунда гледам ја нема.
Првите 13 мин од играта
--- надополнето ---
Ок почна права војна, хаос добро е. Не ви откривам ништо ама почнува да е интересно.
Него друг некој ја спушти ја игра?
Утре е за PC 12.10.2010За ПЦ каде ја има и дали е кракната? На замунда гледам ја нема.
По се што гледам играва ќе биде одличчна но не перфект. Сигурно повеќе ќе се трудат за онлајн отколку за сингл кампањата, секако дека ќе има и интересни мисии но далеку од потребното кое го сакаме. Осеќам дека ќе биде кратка и и давам уште сега 7,5 отцена.
Уште ја чекам да се симне и не можам ништо да кажам за играва, но во глобала гледано, Медал оф Ан'р никогаш нема да биде ни блиску до Кол оф Дјути.Мораше да го потврдам ова, уште пред да излезе знаев дека ќе е вака.
Толку беше од играта сигл плеер можеби нецели 4 часа. КАТАСТРОФА невидена па она ли се нарекува сигл кампања?
Графиката е катастрофа, MW1 имаше ДАЛЕКУ подобра графика, премногу мала резолуција е се. Се познааваат коцки поѓаволите.(хбох верзија зборувам). Едиствено несшто што ми остави впечаток е локацијата каде што се водеа борбите. Реков локации? Извинете мислев ЛОКАЦИЈА бидејќи проклетава игра се дешава на исто место околу една планина, трчаш околу неа излегуваат куп талибанци ги тепаш, па се качуваш на едно ритче тепаш уште еден куп талибанци, па влегуваш во пештера пак тепаш талибанци. Почетокот ми беше катастрофа тамам стана интересно играва заврши, а штотуку помислив дека грешам.
Искрено разочаран сум очекував многу повеќе, очекував стварно MW киллер но далеку од тоа.
6 од 10
Добро е и други се сложувале со мене мислев само јас сумСамо одличен звук друго 5.0
Мислиш Сони 3.Одлични пушки ......
- Ова е Sony PS2. А утре ке ја видеме и за PC !!! - Очекувам да биде дупло подобра за PC.
Нема шанса на 3-ката утре е официјално излегување, а за 2-ката не излегува колку знамМислиш Сони 3.